Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dreamweaver işime yarar mı ?

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
Arkadaşlar ilk önce şunu söylemek istiyorum ben kendi çabamla bir site yapmak istiyorum ama nasıl yapılır nerden başlayabilirim bilmiyorum :( çok meraklı ve istekliyim ama hiçbir bilgi olmadığından yetersiz kalıyorum arkadaşların açmış olduğu derslere bakıyorum uyguluyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama sonucunun nereye varacağını bilmiyorum :( Dreamweaver sizce bir site oluşturmak için yeterlimidir arkadaşların verdiği liklerden milli eğitimin derslerini izliyorum sizce bir sonuca ulaşabilirmiyim tek başına bu program yeterli olurmu bana başlangıç aşamasında.şunu da belirteyim yaklaşık 4 yıllık bir photoshop deneyimim vaar yani arayüzü falan tasarlayabilirim ama iş site tasarımı olunca sıkışıp kalıyorum arkadaşlar ufak da olsa bildiklerinizi yanın buraya lütfen ben bu işi öğrenmek istiyorum ve adam akıllı yardım alacağım birileri olmadı yani insanlarla birebir soru cevap yapıyorum insanlrın sorduğum sorulardan sıkıldığını düşünüyorum ve bana bir faydası olmuyor bu görüşmelerin..

benim tek istediğim başlangıç aşamasında neler yapmalıyom ve hangi programlar kullanmalıyım..

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Benzer konular

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Direk şu yada bu proğramla değilde mantığını kayrayarak en alt tabandan başlamak daha güzel ve daha sağlam olur... Bende siz gibiyim sıfırdan başlayacağım öyle yapmalısınız....
Bilenler daha iyi bilgilendirecektir sizi...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
işte ben bunun tabanı sıfır noktası neresi onu merak ediyorum :( kaç gündür kafayı yedim ya

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Html'den başlamalısınız...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Mantığını temelini biliyorum diyorsanız sorun yok :)
Mantığını bilmeden sadece görsel derslerde yaptıklarınızla kalırsınız düşüncesindeyim "blueden" simdi aydınlatır seni :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Temeli tabiki de html' dir. Dreamweaver'e ile başlasanız tabi ki olur. Ama takıldıgınız nokta muhakkak olacaktır. O yüzden hem mantığını kavramak, hem de en azından kodlara göz aşinası olmanız için html i öğrenmeniz gerekiyor. Unutmayın ki, dreamweaver bir EDİTÖR :)

Dremweaver tek başına yeterli olur mu, tabi olur. Ama photoshop da tasarlayıp, slice yıp- dreamweaverde düzenleyip sitenize görsel zenginlik katabilirsiniz. Program ve geliştirmek size kalmış.

Photoshopda slice' lama-Dreamweaverde Tablolandırma ve div'i çok iyi öğrenin ;)

Kolay gelsin...

Mantığını temelini biliyorum diyorsanız sorun yok :)
Mantığını bilmeden sadece görsel derslerde yaptıklarınızla kalırsınız düşüncesindeyim "blueden" simdi aydınlatır seni :)

:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Son düzenleme:

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
şimdi ben ne yapmalıyım lütfen bana deki şu kitabı al veye şu programı al kurcala de yaparım ama temeli ne ile atmalıyım yani nasıl öğrenmeliyim html yi :) vall bir hoş oldum anlatamıyorum kendimi :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Anıl bu web tasarım işine başlamak istiyorsun.O zaman sana lazım olacak programlar:

Photoshop ve Dreamweaver...

Siteni tasarladın.Dreamweavera aktardın..(Nasıl aktarıldığını öğrenmek için https://www.grafikerler.net/photosh...i-t54680.html?highlight=css+ile+web+tasar%FDm incele).Sana lazım olacak kodlama dili:

HTML + CSS.Dinamik sayfalar oluşturacaksan bunlara ek olarak PHP veya ASP bilmen gerekir...
Bunların yanında da Dreamweaver programının web sitesi tasarlarken sana nasıl yardımcı olacağını derslerden takip et.Sorunlar varsa burdan cevaplarız.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi ben ne yapmalıyım lütfen bana deki şu kitabı al veye şu programı al kurcala de yaparım ama temeli ne ile atmalıyım yani nasıl öğrenmeliyim html yi :) vall bir hoş oldum anlatamıyorum kendimi :)

Html' i kodların ne işe yaradıgını öğrenerek ve deneyerek-uygulama yaparak öğrenebilirsiniz. İnternet de bir çok kaynak var. :) Gerisi zaten sizin azminize kalmış. :)

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
Anıl bu web tasarım işine başlamak istiyorsun.O zaman sana lazım olacak programlar:

Photoshop ve Dreamweaver...

Siteni tasarladın.Dreamweavera aktardın..(Nasıl aktarıldığını öğrenmek için https://www.grafikerler.net/photosh...i-t54680.html?highlight=css+ile+web+tasar%FDm incele).Sana lazım olacak kodlama dili:

HTML + CSS.Dinamik sayfalar oluşturacaksan bunlara ek olarak PHP veya ASP bilmen gerekir...
Bunların yanında da Dreamweaver programının web sitesi tasarlarken sana nasıl yardımcı olacağını derslerden takip et.Sorunlar varsa burdan cevaplarız.

Html' i kodların ne işe yaradıgını öğrenerek ve deneyerek-uygulama yaparak öğrenebilirsiniz. İnternet de bir çok kaynak var. :) Gerisi zaten sizin azminize kalmış. :)

arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ediyorum sizlere :)
ali emre verdiğin likdeki dersten başlıyorum photoshopda tasarıma başlıyorum yani gerisini umarım bir şekilde yapabilirim :) arkadaşlar benim sık sık sorularım olur kusura bakmayın ama bu başlık altında soru sorsam yanıotlarsınız değl mi :( umarım sıkmam sizi

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
Dreamweaver dersleri izliyorum bu bir başlangıç olamaz mı acaba

Bu bir başlangıç değil sen başlangıcı çoktan yapmışsın çünkü bu işte merak çok önemli. Merak ediyosan merakını gidermeye çalışırsın birde bakarsınki bişeyler üretmeye başlamışsın. Bu merakın sürerse en kısa zamanka bişeyler yapmaya başlarsın. Ama arkadaşların dediği gibi HTML önemli. Eğer html eğitimi hakkında kaynak istiyorsa yine yardımcı olabilirim iyi çalışmalar

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
Bu bir başlangıç değil sen başlangıcı çoktan yapmışsın çünkü bu işte merak çok önemli. Merak ediyosan merakını gidermeye çalışırsın birde bakarsınki bişeyler üretmeye başlamışsın. Bu merakın sürerse en kısa zamanka bişeyler yapmaya başlarsın. Ama arkadaşların dediği gibi HTML önemli. Eğer html eğitimi hakkında kaynak istiyorsa yine yardımcı olabilirim iyi çalışmalar

valla yardımıcı olursanız çok sevinirim :(

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
Buradaki HTML 1 ve HTML 2 modülleri meslek liselerinde dekullanılmakta ikiside çok değerli kaynaklar. Ben bu kaynakları kullanarak öğrendiğim söyleyebilirim. Ama şu var sana bir tavsiye bu modülleri kaynak olarak kullanmak dışında. indirdikten sonra çıktısını al ve bir kenarda dursun canın her sıkıldığında aç kitap okur gibi oku. İlerde okadar faydasını görürsünkü. Ben böyle yapardım artık nasıl meraklıydım anla sende de benim kadar merak varsa rahatca öğrenirsin. Ayrıca her türlü sorununda sana destek olabilirim. iyi çalışmalar. İyi okumalar;)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk önce html sonra csss sonra php xml sonra php sonra asp sonra aciton bunları sırala deneyin ilk ana htm temal kodlarını googlede arayın.Sayfa oluşturma kodları diye.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
Buradaki HTML 1 ve HTML 2 modülleri meslek liselerinde dekullanılmakta ikiside çok değerli kaynaklar. Ben bu kaynakları kullanarak öğrendiğim söyleyebilirim. Ama şu var sana bir tavsiye bu modülleri kaynak olarak kullanmak dışında. indirdikten sonra çıktısını al ve bir kenarda dursun canın her sıkıldığında aç kitap okur gibi oku. İlerde okadar faydasını görürsünkü. Ben böyle yapardım artık nasıl meraklıydım anla sende de benim kadar merak varsa rahatca öğrenirsin. Ayrıca her türlü sorununda sana destek olabilirim. iyi çalışmalar. İyi okumalar;)

gerçekten çok teşekkürler bişe sorcam burda 9.sınıf falan diyor onları mı indireyim