Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duelloya varmısınız?

alrac

🌱Yeni Üye🌱
macscream cevap için teprikler soru hakkı senindir.
Ayrıca düşüncelerine katılıyor seni açık sözlülüğünden dolayı tebrik ediyorum. Eğer bu yazdıklarından dolayı tekrar uzaklaştırılacaksan adminin oturup biraz düşünmesi lazım derim.

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekür ederim alrac arkadaşım....

benim sorum machintosh clasic sistemler için..

biraz da sistemle ilgili bi soru...

macosx sistemde clasic tabanında çalışıyoruz. birçokta clasik fontumuz bulunmakta ayrı ayrı klasörlerde fakat yapacağımız iş x klasöründeki fontlarla çalışıyor y klasöründeki fontları pasif hale getirip x klasöründeki fontları nasıl aktif hale getiririz...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekür ederim alrac arkadaşım....

benim sorum machintosh clasic sistemler için..

biraz da sistemle ilgili bi soru...

macosx sistemde clasic tabanında çalışıyoruz. birçokta clasik fontumuz bulunmakta ayrı ayrı klasörlerde fakat yapacağımız iş x klasöründeki fontlarla çalışıyor y klasöründeki fontları pasif hale getirip x klasöründeki fontları nasıl aktif hale getiririz...

Bunu ATM gibi bu tarzdaki programlarla yapabiliriz. Klasörü komple programa atıp I ve O menülerini kullanarak yapabiliriz.

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Suitcase programı vardı eski klasik sistemlerde çalışan. Onunla fontları klasörlere ayırıp hangisini istiyorsan onu açıp diğerlerini kapatarak bu işlemi yapabiliyorduk...

Yanlış mı hatırlıyorum? :)

bydraquela

🌱Yeni Üye🌱
Trim Seçili Alan Haricinde Herşeyi Siler.Ayrıntılı Programlarda Bulunur.Mesela;
Ses Programı olarak Goldwave de,Adobe Audition da,Cool Edit de,FL8 de vb.
Görüntü Programı olarakda Photoshop da,Picasa da,Flash 8 gibi animasyon programlarında da bulunur.
Benim bildiğim kadarıyla bu arkadaşlar.

buraqh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma sırasında belgenizi kadrajlar ve kullanmayı düşünmediğiniz alanları atarsınız. . Hassas crop’lamalarda (özellikle layer’lı bir çalışmada) Trim saydam alan içerisinde piksellerin dayandığı alanın dışında kalan bölümü atarak crop yapar. En küçük piksel değerini algılayarak hareket eden Trim, bu noktada oldukça sağlıklı sonuçlar veriyor ;)

drykrcl

🌱Yeni Üye🌱
indesign cs4 te kros nereden ve nasıl atabilirim acaba acil olarak cvap alabilirsem süper olur şimdiden soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.