Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duhan Tül Broşür çalışmam

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
duhantul.jpg

Broşür çalışmam

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
1duhantulcopy.jpg

Firma tamamen uydurmadır.
Düzelt Butonuna yetişemedim Kusura bakmayın.

Paranoia

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cehennet.eniyiforum.net
Bleeding Cowboys fontu bir perdeci için biraz fazla tuhaf olmuş :)
Script fontlardan yana şansınızı kullanmanızı öneririm :)
Onun dışında güzel, emeğinize sağlık.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim yorumunuz için..

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aman tanrım diyorum sadece....!

vektör

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.senaotelefontamir.com
burda olmuş yada olmamıştan ziyade yol göstermek daha iyi olacaktır. sonuçta emek verilmiş bir çalışma. bazı uygulamalara dikkat ederek daha rahat tasarımlar çıkarabilirsin.
tül rahattır hafiftir, rüzgarla birlikte dans eder, ama sen tülü kutulara hapsetmişin. zemin bu çalışma için ağır olmuş büyük bir tül modelini tamamen zeminde kullanabilirsin. fontlar okunaklı değil. düz fontları tercih edebilirsin. kolay gelsin.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
burda olmuş yada olmamıştan ziyade yol göstermek daha iyi olacaktır. sonuçta emek verilmiş bir çalışma. bazı uygulamalara dikkat ederek daha rahat tasarımlar çıkarabilirsin.
tül rahattır hafiftir, rüzgarla birlikte dans eder, ama sen tülü kutulara hapsetmişin. zemin bu çalışma için ağır olmuş büyük bir tül modelini tamamen zeminde kullanabilirsin. fontlar okunaklı değil. düz fontları tercih edebilirsin. kolay gelsin.

Müşteri kampanya yapmışsa ve size 10 tane fotoğraf vermişse kampanya ürünlerinin bi şekilde tamamının gösterilmesi ister bunu dikkate alarak kutulara koydum, düzeltme yaptığım çalışmadaki ürün açıklamalarının fontları düz. Diğer fontlar çalışma da gayet net belli oluyor belki jpeg olduğundan forumda okunmasında sıkıntı olmuş olabilir. Yorumunuz için teşekkür ederim

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
aman tanrım diyorum sadece....!

Yaptığınız bu yorumun bu forumu takip eden ve bişeyler öğrenmek isteyen kişilere ve hatta bir çalışma yapıpda burada değerlendirmeye sunup sunmamakta tereddüt yaşayan kişilere nekadar sıkıntı verdiğinini bir tahmin etmenizi tavsiye ederem. Dalga geçeceğinize " Engin" bilgilerinizi bizimle paylaşında bişeyler yapmak için çabalayan ben ve benim gibiler faydalansın..

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
espri yapmıştım cidden abartmışsınız..

fora18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo zeminde ölmüş. çalışmanda başarılar dilerim.:wink:

singleiron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
turkuaz rengi daha iyi gider sanki yazıları okumakta güçlük çekiyorum perdenin kutu içine koyulması hakkında yorum yapan arkadaşa katılıyorum genel olarak baktığımda içerik sıralaması güzel iyi çalışmalar...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
kötü bir çalışma olmuş bence biraz tasarım incelemelisiniz. başarılar..

aruzgar

🌱Yeni Üye🌱
altın rengi tonları hiç güzel olmaış yanlış ton seçimi. kuyumcu broşürü gibi olmuş.
bi boroşür yapacaksan o ürüne göre yapmalısın bir tül firması için seçilecek renkler ya düz beyaz yada tüm renklerin ortak kullanıldığı bir çalışma olur. yinede emeğine sağlık