Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

düzeltme/afis 001

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaslar herkeze hayılı geceler allahın nurlu gunu uzerınıze olsun
:sleepy:
sizlere bi paylasımdaha sundum
1296.bmp
insaallah güzel olmustur.....:sadsmile:
herkeze basarılar afisinn ön yüüzü arka yüzle aynı ebat olmadigi icin yapraklı yapmaya calıstım:sweating: ebat ve boyut aynı daha güzel calısmalarla insaallah sizlerin karsınızda olacagim:rofl:

Benzer konular

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya isterse kendi yorumumu yapayim bence sizin yerinde olsam bu brosüre yorum yapardim:rofl: veya bi örnek calısmayi sergiler nasıl kalteli bi brosür afis yapılır diye söylerdim :) ama söylemiyorum :D neseniz bol olsun tünaydin

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu bir deneme çalışması mı yani öylesine mi yaptınız, çünkü ön yüz ile arka yüz ebatları farklı olmaz olamaz.

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuya cevap

s.a hayirli geeceler arkadaslar aslında corel drawı actiginizda dik yatay ve bölümlü olmak sartiyla karismiza cikmakta bu örnek calısma deneme olarak paylastıgım calısma yatay olmasi gerekti ama normal baskı ebati göze almadim
dedigim gibi bu bir calısma örnegi :wink: neyse yatay olması resim kalıtesinin boyut ve ebatını tamamen tuturamadigimdan kaynaklanmaktadir
calısma örnekleriyle daha güzel olmasi iicin elimden gelen gayreti sarf ediyorum insaallah forumda bulunan grafiker ve degerli ustalarımızın hosnutlugunu alabilmek yaris icinde deilim sadece acemi usta olmasıni isterim :rofl: herkeze tekrardan hayirli geceeler

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son düzenleme: