Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sedat bey bu çalışmayı hangi programla yaptınız? birden fazla program mı kullandınız birde bu tip çalışmaların yapıldığı eğitim aşamaları forumda veya başka yerde bulunabilir mi? bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim iyi çalışmalar..
sedat bey bu çalışmayı hangi programla yaptınız? birden fazla program mı kullandınız birde bu tip çalışmaların yapıldığı eğitim aşamaları forumda veya başka yerde bulunabilir mi? bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim iyi çalışmalar..
bu çalışma corel draw ve photoshopta yapılmıştır. bu tip çalışmalar tecrübe ile gelişiyor, forumda tabiiki bu tip konular yer almaktadır. fakat dediğim gibi geliştirme sizin ilginiz ve alakanıza bağlıdır.
sedat bey program kullanımı konusunda iyi bir kullanıcısınız ben kartvizit tasarımı yapcam bu konuda hangi programı önerirsiniz photoshopla halledilir mi?