Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

embed

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar freehand in şu gıcık sorunu
resimleri de dosyayla göndermeyince karşı taraf açamıyor
embed yapmak gerekiyormuş ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum sitedeki konularda arattım ama bulamadım

biri bana anlatabilir mi?

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
embed yapımı...

embedzx3.jpg

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ay çok kolaymış çok teşekkür ederim
ben bu işlemi yaparken bir sürü tiff dosyası hepsini sırayla seçip embed dedim olmuştur sanırım artık heryerde açılır değil mi?

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açılır merak etme. resim istemez embedledikten sonra

♾️Grafik Gurusu♾️
ay çok kolaymış çok teşekkür ederim
ben bu işlemi yaparken bir sürü tiff dosyası hepsini sırayla seçip embed dedim olmuştur sanırım artık heryerde açılır değil mi?

embed dediğiniz zaman aynı pencerede resimlerin karşısında embedded yazısı görünür... oradan hepsinin embed olup olmadığını kontrol edebilirsiniz...

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar freehand in şu gıcık sorunu
resimleri de dosyayla göndermeyince karşı taraf açamıyor
embed yapmak gerekiyormuş ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum sitedeki konularda arattım ama bulamadım

biri bana anlatabilir mi?

Resimleri embed etmek hiç de iyi bir fikir değil. Embed edilmiş bir dosyafa rgb kalıp kalmadığını anlayamazsınız..Kaldıki işi collect yapıp ardından zipleyip göndermek embed den daha iyi fikir..Ayrıca embedli dosya eğer ki içinde çok reism varsa biraz zor açılır..Hatta bazen açılmaz. Patron bir milyon dolar verip bir matbaa makinası alır ama tutup bi bilgisayardaki kıçıkırık fiyatlı bir rem'i değştirmez icabında..Yaşadım ben böyle şeyleri.. Her zaman linkli ve zipli veya doğudan doğruya pdf yollamal lazım en az 3 mm taşırmalı haliyle..

khanweb

🌱Yeni Üye🌱
kadiror arkadaşa katılıyorum. en mantıklısı ve sağlam olanı pdf dosyası haline getirip işi baskıya (veya kime istersen) göndermek.

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba kadiror arkadasım
collect nasıl yapabilirim peki
embed yapmak tamam resim sormaması için iyi bir yöntem ama çopk ağırlaşıyor dosya
sanırım bahsettiğin yöntemi öğrenmem gerek yardımcı olursan sevinirim arkadasım teşekkürler şimdiden

♾️Grafik Gurusu♾️
dökümanınız açıkken file / collect for output seçeneğini seçerseniz dökümanınızda kullandığınız herşeyi (fotoğraf, font) bir klasöre toplamış olursunuz...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
document report diye bir secenek cıktı bunu yaparken oradan ne yapılıyor tam anlayamadım

♾️Grafik Gurusu♾️
orada gerekli yerler kendiliğinden işaretli zaten... direk onaylayın...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiçbişiyi dokunmadan direk report diyorum o zaman
peki yeni bir klasör açıp onun içinemi kaydetmeliyim?

♾️Grafik Gurusu♾️
evet aynen öyle... yeni klasörde hepsini kendi toplayacak... siz sadece yeni klasör açın ve içine report edin...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok işime yaradı çok sağolun :)

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben de 40 sayfalık bir dergi yapıyorum dergim bitti ama baskıdan once edıtore pdf olarak gondermem lazım ve export dediğimde uzun sure beklıo ve sonra bişey olmuo. convertleyemıyorum da çunku içinde bağlantılı metın kutularım var...baskıya gonderırken o bağlantılı metın kutularını napıcam onu da bılmıorm.. baskı ya collect for ourput yapıp freehand olarak gondermeyı düşünuorm içine fontlarımıda koyucam ozaman converte ıhtıyac kalmaz değilmi baskı da sorun çıkarmı? ama once pdf yapıp edıtore gondermek ıstıyorum.sizce neden pdf yapamıorm....

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar ben de 40 sayfalık bir dergi yapıyorum dergim bitti ama baskıdan once edıtore pdf olarak gondermem lazım ve export dediğimde uzun sure beklıo ve sonra bişey olmuo. convertleyemıyorum da çunku içinde bağlantılı metın kutularım var...baskıya gonderırken o bağlantılı metın kutularını napıcam onu da bılmıorm.. baskı ya collect for ourput yapıp freehand olarak gondermeyı düşünuorm içine fontlarımıda koyucam ozaman converte ıhtıyac kalmaz değilmi baskı da sorun çıkarmı? ama once pdf yapıp edıtore gondermek ıstıyorum.sizce neden pdf yapamıorm....

Freehandden pdf yapabilmen için, önce postscript kaydedip, daha sonra Acrobat distiller ile pdf"e çevirmen gerekiyor.
Freehand'i makinamdan sildiğim için görselli anlatamıyorum.
File export tan ps yapıp, masaüstüne kaydettiğin .ps uzantılı dökümanı Acrobat distiller'a sürükleyip üzerine bırakman yeterli...

Dökümanını baskıya freehand dökümanı, fontları ve fotolarıyla gönderirsen problem yaşamazsın.