Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En komik basılmış hatanız

aytekinofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hatasız kul olmaz demişler doğrudur ama grafikerler üzerindeki stres çoğalınca elde değil bazen "burnumuzun ucunda" ki hataları dahi göremiyoruz bu da işimizin enterans yanı

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim yaşım itibariyle böyle bi iş deneyimim olmadı ama bunları okuyunca aklıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum. Bende seçmeli coğrafya dersinde notlarımı geçirirken notlarımı geçirirken "verimli topraklar" yerine "veremli topraklar" yazmıştım o aklıma geldi. Arkadaşlarla baya bi gülüşmüştük ki hala da aklıma geldikçe gülüyorum. :)

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cepli dosyanın kapak kısmıyla arka kapak kısmını yanlış montajlamıştım.. sene 98.. hey gidi günler..:)

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende Yaptığım bir alışverş merkezi insertine 50.50 TL yazacağıma 5,50 yazmışım. Tabi izdiham yaşandı. Buna bağlı olarakta 5.500 TL Zarar ettim. ve yine buna bağlı olarak hayatımda 5,5 ları pek sevmem.

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende Yaptığım bir alışverş merkezi insertine 50.50 TL yazacağıma 5,50 yazmışım. Tabi izdiham yaşandı. Buna bağlı olarakta 5.500 TL Zarar ettim. ve yine buna bağlı olarak hayatımda 5,5 ları pek sevmem.

feciymiş ya :) olan size olmuş tabi ..

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende ilk hatamı bugün yaptım, baskıya hazırlamadan önce hiç bir hata yoktu ancak baskıya hazırlarken adres telefon bölümünü tamamen uçurmuşum :) müşteriye verdik çakarmı çakmazmı diye bekliyoruz :D

ee çaktılar mı merak ettim ? :angel:

aytekinofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acemi de olsanız profesyonel de hata yapmak özellikle de başınızda bekleyen sinir tipler varsa stres yapıyorlarsa kesinlikle kaçınılmaz

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
staj yaptığım dönemlerde henüz 1/10 ölçülere alışamamıştım, çalışmayı genellikle 1/10 çalışırdık ve üzerine de ölçeğini yazardık, bense 1/1 çalışıp üzerine 1/10 yazmıştım, çıkan sonuçları siz düşünün artık :( imalatçı firma olduğumuz için iş o şekilde imalata girmişti, gerçeğinin 10 katı büyük bir iş, fenaa...

ama sorun değildi zaten stajyer olduğum için para bile vermiyorlardı ucuz yırtmıştım diyebilirim :D

doruksulku

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myspace.com
Yaptığım en sıkıntılı hatalardan birini anlatayım size, Kristalden hizmet anısı plaketi yaptırmak isteyen bir astsubayın ismini yanlışlıkla plakete EMRE SAK olması gerekirken EMRE FAK olarak baskıya aldım ve öylece gönderdim..Adam utancından plaketi takdim edemedi..sonra beni aradı hemen telefonda gülmemek için resmen paket oldum..KIzarDım yhaa ahauha :))

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
3436_7071.jpg

3436_7165.jpg

Ben tasarlamadım ama hoşuma gitti paylaşmak istedim :)

"Kara para aklama çözümleri"

emiko

🌱Yeni Üye🌱
fıkra gibi :)))

Ben acemilik dönemlerimde bir müşteriye kaşe hazırlamışım.
(Bu adam üniversitede öğretim görevlisi Prof.Dr.)
Adamın ismi Prof.Dr. Süleyman ****
Ben Prof.Dr. Süleymaniye **** diye hazırlamışım.
ve kendisi bu kaşeyi 2 hafta kullanıp öğrenciler dalga geçmeye başldıktan sonra ferketmiş.
Gerisini siz tahmin edin ::lol:

çoook güzeldi yaaa güldüm vallaha:rofl:

emiko

🌱Yeni Üye🌱
:))))

yerel gazetede çalıştığım dönemde, sanatçının biriyle röportaj yapılmıştı. Röportajın bir kısmında "dinlenmek için Kırklareli'ne geliyorum" cümlesi geçiyordu. Ben dinlenmek kelimesindeki "n" harfini yazmamışım ve dilenmek için Kırklareli'ne geliyorum cümlesi ortaya çıktı:S Adam gelip size dava açacağım tehditlerini savurmaya başladı:) 1 harf hatasının nelere malolduğunu o zaman daha iyi anladım...

çook iyiydi yaa geriye dönüp baktığınızda sizde gülebiliyorsunuzdur inşallah

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bakıyorum da ne komik hatalar yapılmış :D ama benımkı kadar komık olmazdı herhalde, nasıl utanmıştım anlatamam, bi müşterimize afiş hazırlıyorum, adamın lakabı öksüz ozan, ben ne yazsam beğenirsiniz. ÖKÜZ OZAN :) tabi basımdan önce müşteri farketti ne kadar gülmüştük ama bi o kadar da utanmıştım :D

mudvayne

🌱Yeni Üye🌱
Bir catering firmasına hazırladığım menülerde alt kısımda firmanın çalışanlarının adı soyadı ünvanı yazılıyordu ve birinde "İŞLETME SORUMLUSU" olan ünvana "İŞETME SORUMLUSU" yazmıştım :) neyseki bişey demediler ama çok utanmıştım telefonda sonrasında da çok gülmüştüm :)))))

xemrex

🌱Yeni Üye🌱
bende mesleğin ilk yıllarında yerel bir gazetedeyken. "Havuza girerken dikkat edin" başlığını "havuza girerken edin" yazmıştım. gariptir ki gelen tepkilerde en çok okunan ve dikkat çeken habermiş.

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir kartvizitteki soy ısmını durmaz yerıne ovemaz yazmıstım kagıttakı bılgıde el yazısıydı aynı öle yazıyordu :)

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bıkerede fax numarasının son ıkı hanesını yazmayı unutmustum nasıl bır kafaysa o an :D

F3roo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alıntı
tarim ilaclari üreten bir firmanin kutu ve etikelerini yapiyorum. bir defasinda bir kutu calismasinda YAPRAK kelimesindeki "P" harfini unutmusun. yaklasik 4 ay sonra anadoluda bir ciftci kardesimiz farkedene kadar kimse hatanin farkina varmadi. artik yaprak yazarken cok dikkatliyim. ]

ah aynı kaderi paylaşmışız bende aynen yaprak deyince irkilirim çünkü koca puntolarla yazılıp basılmıştı düşünün benim halimi oooo ölseydim daha iyi :)

Hahahah İyiymiş ::rofl::rofl: