miço
🌟Usta Tasarımcı🌟
benim başıma gelmedi ama büyük bir yayınevinde çalışan sayfa mizanpajını yapanı kişi, kitabın mizanpajını yaparken aynı anda msn ile konuşuyomuş ve nasıl olduysa msndeki yazıları sayfaya almış ve bir sayfada sırf msn yazıları varmış (son tashihler giriliyomuş sanırım) kitap o şekilde basılmış kimse fark etmemiş. kitabın dağıtımı bile olmuş ama bir iki günde bütün dağıtımı geri almışlar bu nedemek milyarları bulan zarar, kağıt, baskı parası, zaman vs.
ama bunlar oluyo malesef...
bende bir keresinde bir kitabın ön kapağına yayınevinin logosunu koymayı unutmuştum. aslında koymuşum da resmin altına almışım gruplarken sanırım kapaktan renkli çıkış alındı fark edilmedi, siyah beyaz çıkış alındı fark edilmedi, baskı örneği geldi fark edilmedi ne ben farkettim ne işveren ne çalışanlar ne matbaadakiler... :d sonra ciltli ve bitmiş halde gelince fark edildi ama iş işten geçmişti. kitap halen piyasada sırtta logo vardı allahtan )
ama bunlar oluyo malesef...
bende bir keresinde bir kitabın ön kapağına yayınevinin logosunu koymayı unutmuştum. aslında koymuşum da resmin altına almışım gruplarken sanırım kapaktan renkli çıkış alındı fark edilmedi, siyah beyaz çıkış alındı fark edilmedi, baskı örneği geldi fark edilmedi ne ben farkettim ne işveren ne çalışanlar ne matbaadakiler... :d sonra ciltli ve bitmiş halde gelince fark edildi ama iş işten geçmişti. kitap halen piyasada sırtta logo vardı allahtan )