Hatayla ilgili benimde başımdan geçen bi olay var anlatmak isterim;
Daha yeni işe başlamıştım matbaada 2 bayanız, ben 10 parmak hızlı yazabildiğim için işe alındım. Kitap, dergi, gazete vs. yazıları yazıyordum. Yavaş yavaş tasarım yapmaya başladım. Diğer bayan arkadaş ise sürekli bana başka bi iş bulmanın derdindeydi. Kısacası çekemiyodu istemiyodu hep laf sokuyordu, işle ilgili de hiçbirşey öğretmiyordu. Ustamız biraz tasarım işinden anlardı, ondan ufak tefek bişeler öğrendim. Patronumuzun başhekim arkadaşı vardı şu an milletvekili ona kartvizit yapmam istendi. Bende örneğine uygun yaptım. Aynısını yaptım. Okuttum imzalattım onayını aldım ve baskıya hazır. Renk ayrımını ustamız yapardı ben o kadar bilmiyodum. 1 aylık elemanım sonuçta. Ertesi gün ustamız kartviziti bastı 5000 adet ve yanlış oldu. Meğer o bayan hepimiz çıktıktan sonra örneğin 3ü 5, 8i 4 yaparak yanlış basılmasına sebep oldu. Kartlar geri geldi. Tek numara düzeltse yanlış yapma olasılığım olabilir ama alenen yapılmış bişey olduğu belli, fakat ispat edemiyodum doğru yaptığıma, neyse ki imzalattırdığım kağıdı da Allah'tan çöpe atmış, çöpü döktük odanın ortasına aradık bulduk imzalı kağıdı ve ben haklı çıktım. Bu arada her akşam da benim için hiçbişey yapmıyo atın bunu die patronu dolduruyomuş. Patronumuz eski elemanı olmasına rağmen bu olaydan sonra onun işine son verdi. Ve ben o gün bugün bu matbaada 9 senedir çalışıyorum. Allah her zaman kalbi temiz olanın, doğru dürüst çalışanın yanındadır. Başkalarının kuyusunu kazmakla kimse biyere gelmez. Bunu derim bunu bilirim... (Bu olayda bana hayat dersi oldu tabi.)