Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
saka maka hakaten adam getirmis olmasin :party::swear::tongueout::rofl::crying::sweating:

(bunada gulun) :D:D

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:alemsin st_anger.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende ona kibrite guldum,adam neler yazmıs bana yaaa.hakkaeten komikti,cok sinirlenmiştim sonrasındada cok guldum.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
kendime Güldüm... Yaklaşık 1.5 Saat Kadar önce...
Köprü Geçişinde Kgs Nasıl Kulanılır Bilmiyordum. Kart Kulanım Yerine Biraz Uzak Kaldım. Kgs Kartının Atm Kartı Gibi Bir Yere Girmesi Gerektiğini Düşünüyorum. Fakat Girecek Biryer Göremedim. Güneşte Vuruyor:( Kontağı Kapatıp El Frenini çekip Arabadan ınip O Daracık Yerede ıllede Kartın Gireceği Yer Arıyorum Birden Dıııtt Sesi Geldi.... O An Anladım Kartın Girecegi Yer Yokmuş Zaten, Okuyormuş:d Eyooo Oldum.... Arkamda Kocaman Bir Kamyon Sağolsun Büyük Sakinlikle Beni Bekledi.belkide Deli Dedi...çizgi Film Gibi Oldum Yaaa.... Birbuçuk Saatır Gülüyorum. Sizde Gülün Ama Kimseye Anlatmayın Utanabilrim Birazdan:d

:d:d:d:d:d :d

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
dün akşam paten kayan arkadaşın önce pet şişeye takılıp havalanıp dizlerinin üzerine düşüp kafasını kaldırıma çarpıp hala daha "bir şeyim yok" demesine çok güldüm :D daha noooolsun :D

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
avrupa yakası nın eski bölümlerinden birine koptum:D:D:D

dün akşam paten kayan arkadaşın önce pet şişeye takılıp havalanıp dizlerinin üzerine düşüp kafasını kaldırıma çarpıp hala daha "bir şeyim yok" demesine çok güldüm :D daha noooolsun :D

Hakkaten komikmiş:D:D:D

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Flash intro yaptım müşteriye introda tır yolda ilerliyor şeklinde birşeydi müşteri baktıktan sonra aradı ve tır biraz daha yavaş gitsin ilerde polis falan çevirir dedi koptum

içimden takograf koysam kenara falan dedim:D

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Flash intro yaptım müşteriye introda tır yolda ilerliyor şeklinde birşeydi müşteri baktıktan sonra aradı ve tır biraz daha yavaş gitsin ilerde polis falan çevirir dedi koptum

süpermiş hakikaten.:rofl::rofl::rofl::rofl:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
akşamüstü kuzenimin düğünü için abiye bir elbise almaya gittim... e tabi nede olsa tipik bir Türk kadını olduğumdan hafif bir göbek mevcut :)... elbiseyi giyince çok sırıtmasın diye korse almak istedim... mağazadaki kız neden göbeğinizi bu sıkı şeylerle boğuyorsunuz ki siz hamile diilmisiniz yazık bebeğinize demesin mi... annem krizlere girdi... ben şok oldum... satıcı kızın halini hiç sormayın :D sonra başladık gülmeye... mağazadan çıkana kadar kız sürekli özür diledi durdu...

_PuNkDeSigN_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son güldüğüm şey evin içinde arkadaşımı kovalarken banyoya girdi ve yerle yaştı yetiştiğimde küvete kadar yerde kayıyordu :D:D:D XD

sevi tas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son cem yılmaz seyrettim ona güldüm

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
dün akşam bir pansiyonda kaldık :D gece sarhoşun biri bağırıyordu işte saat 2 civarı oda arkadaşm da camı açtı uykulu uykulu adama bağırıdı sonra yattı cam açık tabi sonra korktu adam gece gece gelir şimdi duymuştur dediğimi die kalktı camı kapattı yorganın altına saklandı tabi sabah bunları hatırlamıyordu ona çok güldüm:D

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️

allahım yarabim yha :D

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
te bu akşam yaklaşık 100 metre bir tane bir buçuk litrelik su diyebilmek için antreman yaptım ama büfeye gittiğimde anca bi böşrt lit su diyebildim :D elemanlarla buna güldük, aklımıza geldikçe de güldük, hala gülüyoruz :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
dün aksam okulun oraya yurtkura arkadaslarımızın yanına çıktık.. muhabbet koyuymus ki son dolumus kaçırdık gecenin 12si sehrin 7km dısında kalmıstık :D:D:D artık tek secenek vardı yürümek :D gece 12 de düstük yollara gece 2 yi çeyrek geciyordu eve geldim ama nasıl :D eve gelerkende yol boylarında isi gücü bıraktık benzinliklerde bana jelibon aradık :D:D (krizim tutumustu :D)
yollar bombostu yolun ortasından beyaz seridin üzerinden yürüyorduk karsıdan ekip otosu geldi... biz aldırmadık az geçti ilerde durdu ve cağırdı genç gel bakalım buraya :D gittim yanına adın ne soyadın ne okuyor musun calısıyor musun bu saatte nerden geliyosun demeye basladı ben gülüyorum :D kız arkadasımın yanına gittim son dolmusu kaçırdım yürüyorum dedim :D:D:D yolun ortasından yürüme kenardan git dedi. arkamı döndüm yolun ortasından devam :D sonra bir ekip daha cevirdi sağolsun bizim o tarafa gidiomus aldılar evin önünde indim :D:D:D sabah sakin kafayla düsündümde baya güldüm o gece yaptıklarıma :D (daha yazamıcam seylerde vardı es geçtim :D:D)

Son düzenleme:

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
dün aksam okulun oraya yurtkura arkadaslarımızın yanına çıktık.. muhabbet koyuymus ki son dolumus kaçırdık gecenin 12si sehrin 7km dısında kalmıstık :D:D:D artık tek secenek vardı yürümek :D gece 12 de düstük yollara gece 2 yi çeyrek geciyordu eve geldim ama nasıl :D eve gelerkende yol boylarında isi gücü bıraktık benzinliklerde bana jelibon aradık :D:D (krizim tutumustu :D)
yollar bombostu yolun ortasından beyaz seridin üzerinden yürüyorduk karsıdan ekip otosu geldi... biz aldırmadık az geçti ilerde durdu ve cağırdı genç gel bakalım buraya :D gittim yanına adın ne soyadın ne okuyor musun calısıyor musun bu saatte nerden geliyosun demeye basladı ben gülüyorum :D kız arkadasımın yanına gittim son dolmusu kaçırdım yürüyorum dedim :D:D:D yolun ortasından yürüme kenardan git dedi. arkamı döndüm yolun ortasından devam :D sonra bir ekip daha cevirdi sağolsun bizim o tarafa gidiomus aldılar evin önünde indim :D:D:D sabah sakin kafayla düsündümde baya güldüm o gece yaptıklarıma :D (daha yazamıcam seylerde vardı es geçtim :D:D)

buna güldüm
tahminim yahşihandan yürüdün demek yürümüştüm bi kere de ölüm ya o yol

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆

Bu Süpermiş Yaaa.... :D:D:D:D