tras olmaya kuaföre gittim her zaman tras olduğum arkadas bugün gayet sık giyinmişti üzerindede beyaz gömlek cebindede 1 paket sigara vardı bi baktım parlement "vaaaayyyyy parlement içiyosun "dedim pis pis bi güldü sonra tras bitti sigara yakmak için paketi çıkardı içinden bir dal cekti (tabi o ara aynada saça basa bakıyorum) aynadan bise dikkatimi çekti parlemnt paketinden çıkan sigaranın arkası pamuk gibi bise olan kısmının rengi değişik bi döndüm bune böyle dedim yeni parlemntler böylemi evet bunlar yenisi bak diye bi gösterdi aman allahım oda ne LARK!! o an çok gülmüstüm sonra o sigarası bitit dısarı çıktık konusuyoruz biraz paketi yine çıkardı son dalıymıs oda lark tabi ağzına aldı sigaraya al bu paketti bitti die paketi elinde ezdi dur dur ne yapıyosun bırak içine yine lark doldurursun dedim ikimizde baya gülmüstük
vaybe adam nereleri düsünüyo millet parlement içiyo sansın die paketi atmıyor içine lark dolduruyor
vaybe adam nereleri düsünüyo millet parlement içiyo sansın die paketi atmıyor içine lark dolduruyor
Son düzenleme: