Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
tras olmaya kuaföre gittim her zaman tras olduğum arkadas bugün gayet sık giyinmişti üzerindede beyaz gömlek cebindede 1 paket sigara vardı bi baktım parlement "vaaaayyyyy parlement içiyosun "dedim pis pis bi güldü sonra tras bitti sigara yakmak için paketi çıkardı içinden bir dal cekti (tabi o ara aynada saça basa bakıyorum) aynadan bise dikkatimi çekti parlemnt paketinden çıkan sigaranın arkası pamuk gibi bise olan kısmının rengi değişik :D:D bi döndüm bune böyle dedim yeni parlemntler böylemi evet bunlar yenisi bak diye bi gösterdi aman allahım oda ne :D LARK!! o an çok gülmüstüm :D sonra o sigarası bitit dısarı çıktık konusuyoruz biraz paketi yine çıkardı son dalıymıs oda lark tabi ağzına aldı sigaraya al bu paketti bitti die paketi elinde ezdi dur dur ne yapıyosun bırak içine yine lark doldurursun dedim ikimizde baya gülmüstük :D
vaybe adam nereleri düsünüyo:D millet parlement içiyo sansın die paketi atmıyor içine lark dolduruyor :D:D:D

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz önce arkadaşım telefon etti, nasılsın iyimisin dedi. Ve bana onunla beraber kestane şekeri aradığımız günü hatırlattı, epey güldük. :smile:

Çünkü biliyorsunuz ki kestane şekeri Bursa'da meşhurdur, biz Bursa etrafında bir yerdeydik ama şehir merkezine girmemiştik.

Küçük bir bölgeydik, kestane şekeri satan bir tek dükkân vardı. Ama biz inatla ordan almak istemiyorduk illaki başka dükkân bulacaktık. :headbang: Ama orda başka dükkân yoktu. Hatta alakasız yerlere girip kestane şekeri satıyormusunuz bile dedik. :lol: İnat ettik o dükkândan almadık ve bütün geceyi kestane şekeri hayali kurarak geçirdik. :ghost:
Sabah İstanbul'a dönerken otobüs şoförünü ikna ettik ve illaki bir kestane şekeri dükkanında mola vermesini istedik, kestane şekerine bu kadar yakınken yemeden olmazdı :giggle: Sağolsun otobüs şoförmüz yolu biraz değiştirerek bir kestane şekeri satan markette mola verdi ve bizim sayemizde bütün otobüs yolcuları da kestane şekeri almış oldu :bigsmile: Böylece huzura ermiştik :rofl:

Arkadaşımla ilk fırsatta yine kestane şekerini kendi bölgesinde yemek üzere karar aldık ama o dükkândan almıyacaktık yine :D

Son düzenleme:

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Biraz önce arkadaşım telefon etti, nasılsın iyimisin dedi. Ve bana onunla beraber kestane şekeri aradığımız günü hatırlattı, epey güldük. :smile:

Çünkü biliyorsunuz ki kestane şekeri Bursa'da meşhurdur, biz Bursa etrafında bir yerdeydik ama şehir merkezine girmemiştik.

Küçük bir bölgeydik, kestane şekeri satan bir tek dükkân vardı. Ama biz inatla ordan almak istemiyorduk illaki başka dükkân bulacaktık. :headbang: Ama orda başka dükkân yoktu. Hatta alakasız yerlere girip kestane şekeri satıyormusunuz bile dedik. :lol: İnat ettik o dükkândan almadık ve bütün geceyi kestane şekeri hayali kurarak geçirdik. :ghost:
Sabah İstanbul'a dönerken otobüs şoförünü ikna ettik ve illaki bir kestane şekeri dükkanında mola vermesini istedik, kestane şekerine bu kadar yakınken yemeden olmazdı :giggle: Sağolsun otobüs şoförmüz yolu biraz değiştirerek bir kestane şekeri satan markette mola verdi ve bizim sayemizde bütün otobüs yolcuları da kestane şekeri almış oldu :bigsmile: Böylece huzura ermiştik :rofl:

Arkadaşımla ilk fırsatta yine kestane şekerini kendi bölgesinde yemek üzere karar aldık ama o dükkândan almıyacaktık yine :D

azimli gençler :D :tongueout:

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
iş ilanımı gören bir ajans beni msn'E eklemişti
-merhaba
-merhaba
-yaş kaç
-cevap
-amotör çekimlerimiz var bir tekstil firması
-ben grafikerim kendimi geliştirmek istiyorum dedim
-peki fikrimiz uyuşmadı sanırım
-anlamadı ne üzerine çalışıyorsunuz ne tasarım mı? falan...
-fiziğiniz mi müsait değil. deyince anladım ki:D
best model :D:D:D:D:rofl:
şu an yıkılldık gülüyoruz.......

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bugün arkadasımla bir yere arkadasım için iş başvurusuna gittik. merdivenleri çıkıyoruz kendimize çeki düzen veriyoruz neyse zile bastık birisi açtı kapıyı is için mi dedi evet dedik gelin dediler girdik içeri. sonra ne deseler iyi :D şişe orda diye bize kola şişesini gösterdi ve üstüne arkadaşa soruyor depozitolumu ? şok olduk resmen :D arkadaşta baktıktan sonra evet depozitolu dedi. iyi hadi al götür demesin mi :D:D:D pardon ama siz ne diyosunuz dedi arkadaş :D oda demesinmi sen alt kattan lokantadan gelmiyor musun yok hayır iş başvurusu için gelmistim dedi :D:D:D adamda dedi dısarda şişe için mi geldin diye sormadımmı :D bizde hayır iş içinmi diye sordunuz dedik:D
aslında biz yanlış anlamışız adam konusurken baya hızlı konuşuyor o demiş şişe biz anladık iş :D:D:D:D
içerde gülemiyoruz ama dısarı çıktık gülmekten nerdeyse yerlere yatacaz :D

yine aynı arkadas bu olayın yarım saat sonrası malum havalar sıcak kutu kolaları aldık çardak bulduk gölge bir yer oturduk hem dinleniyoruz hem kolamızı yudumluyoruz
kutu kola olduğu için kola azalınca malum iice havaya kaldırmak zorunda kalıyor insan o arada karsıdan bi hanfendi geliyor baya dikkat çekeci :D arkadaş o hanfendiye bakarken kolasını yudumlamak istedi kolayı kaldırdıııı doğal olarak kafada geriye gidiyor tam arkasındada çardağın bacağı varmış kütttttt diye vurdu. tabi ikimizde felaket gülüyoruz :D:D arkadaşın dedği şu " ulan nasılda denk gelmiş tam dibine oturmuşum kıza bakcaz die kafayı kanatcaktık az daha " :D

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Dün akşam eve gelirken arkadaşım telefonla rica etti gelirken bana 100 kontörlük yükleme kartı alırmısın?, dedi.
- Elbette alırım dedim.
Girdim bir kontör merkezine, karşımda iki tane delikanlı :rofl:
- Ben 100 kontörlük bir kart alacağım ama çeşitleri var galiba bu kartların, dedim.
- Herhalde farketmiyordur kart çeşidi aynı operatör olduktan sonra değil mi, dedim.
--- Farketmez dediler, şirket aynıdır.
Neyse biri gitti, diğeri kaldı. Belliki iş konusunda acemi.
Ben kredi kartımı verdim ücreti ödemek için. İşleme başladı.
--- İsterseniz ben direkt yükleyeyim kartı dedi.
- Yok dedim siz kartı verin sonra yükleriz dedim.
--- Yok siz telefon numaranızı söyleyin ben burdan bilgisayardan direkt gönderebilirim kontörü dedi.
- Anladım da siz kartı verin dedim.
--- Bakın söyleyin telefon numaranızı dedi.
- Bilmiyorum telefon numarasını, dedim.
--- O niye dedi?
- Çünkü kartı kendime değil bir arkadaşa alacağım ve telefon numarasını da bilmiyorum, dedim.
O zaman kredi kartımdan çıkan evraka baktı ve hımmm peki Hepyek, ben sadece daha hızlı olması açısından demiştim dedi. :devil:
--- Evet dedim bugüne kadar kimse adımı kontrol etme ihtiyacı duymamıştı kredi kartımdan çekim yaparken, dedim.
Midesine ağrı girmiş gibi bir hali vardı :surprised:
Güle güle eve gittim işte, bu kadar :wink:

ftuyelik

🌱Yeni Üye🌱
ben de anlatayım bari :D
liseden bi arkadaşıma (şimdi polis memuru) meslekte başına gelen en ilginç olay nedir diye sordum.Kendisi trafikte görevli ve anlatmaya başladı, "Gece 3 te alkol kontrolü yapıyoruz bir aracı durdurduk, iyi günler beyefendi alkol uygulaması yapıyoruz lütfen üfler misiniz? dedim dedi. Adam " Memur bey, ben imamım" deyince benim arkadaş ne dese beğenirsiniz :D " Beyefendi o zaman önce okuyun sonra üfleyin" :D:D:D çok güldüm hala da gülüyorum.. Ayrıca Kahraman Polislerimizi de bu vesileyle anıyorum.. Sağolsunlar varolsunlar...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bugün öğle saatlerinde bulaşık yıkıyordum... telefon çaldı baktım özel numara... genelde özel numaraları açmam ama bu sefer sıkıntıdan olsa gerek açasım tuttu... bi baktım uyuz olduğum bi kız... konuşma aynen şöyle..

kız.. aloooo merbaaa
ben... merhaba
kız... serkan'la görüşebilirmiyim..
ben... görüşemezsin..
kız... neden peki?
ben... serkan evde yok gitti.. telefonunuda evde unuttu..
kız... nereye gitti?
ben... ne bilim boyu devrilesıca haber vermezki hiç...
kız... peki siz kimsiniz?
ben.. Ben Serkan'ın teyzesiyim..
kız.. hööö nasıl yani..
ben.. ne nasıl yani?
kız... ama sesiniz şey gibi..
ben... sus yavrum lütfen sus, sendemi yoksa herkes gibi sesimi erkeğe benzetip dalga geçeceksin..
kız... yok estağfurullah teyze ne münasebet..
ben... ne münasebet filan diyorsun ama sanki bıyık altından gülüyor gibisin..
kız... ama benim bıyığım yok ki teyzeciim..
ben... hadi yaa
kız... valla billa daha geçen aldırdım..
ben... hee iyi o zaman... yinede gülme
kız... yemin ederim gülmedim teyze ya hayret bişe
ben... (burda kendimi tutamayıp gülerek) fidan, yedinmi kız numarayı?
kız... ne numarası teyze, ne yemesi..
ben... benim kız.. serkan serkan
kız... haaa anladım teyze..
ben... nasıl yani anladın...
kız... Daha öncede söylemiştin teyze serkanın teyzesi olduğunu..
ben... Fidan salaklaşma istersen ben serkan serkan... teyze filan değilim..
kız... Ya teyze dalgamı geçiyorsun sen, ben serkanın sesini hemen tanırım bırak allaisen...
ben... ondan sonrasını hatırlamıyorum zaten... kapatmışım telefonu...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
valla güldüm mu ağaladım mı, sinir mı oldum hala anlamadım...

bir arkadaşım yanına geldi, kendi laptopu getirip cep telefonundan çektiği resimler pc ye aktarıp cd ye aktaracakmış... iki tane telefonları varmış, ilk telefonu başarı ile MMS kartı pc ye aktardı. Fakat...Nokia 6288 çok değişik bir MMS kartı var bilgisayr gerişi için uyum sağlamıyor...taktı...bilgisayar o kartı görmedı, oda içeri doğru ittı...ittinca kart geri gelmiyor, iğene ile, cımbızla çıkartmayı çalıştık, olmadı. Daha sonra laptopu ters çevirip sallamayı başladık, kart düşmedı, tam tersi iyice içine girdı. Ne yapıcağız şimdi? bir birine bakıyoruz...Tek seçenek laptopun arka paneli açması. tornavida ile vidalari açması uğraşınca çok zaman aldı hemde iki tane bayanın o kadar gücü yok ki:D aklıma matkap geldi, çok eğelenceli bir alet:D kadının eline da çok yakışıyor:D:D:D onun bir şekli var: vidaları bir düğme ile içeri itiyor değer düğme ile çıkartıyor... 5 dk olmadar bütün laptopun vidaları çıkartık, ama kartı hala çıkartamadık...daha sonra düşündük taşıdık, korku içersinde daha sonra bu pc acaba çalışırmı...bir şey olmaz diyenca her şey söküp kartı çıkartmayı tekrar denedık....ama bu sefer kartı göremiyoruz içende....uzun bir demir parçası ile giriş içine kartı ittelim dedık, ittinca kart kendi kendine dışarı çıkartı....OLEEEEEY!!! her şey yerleştıktan sonra vidaları ile paneli sabitledık. Hayret PC hala çalışıyor....

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
en son dün akşam vapurda arkadaşla adadan sakin sakin evimize dönerken tamda pervanenin olduğu kısımda sandelyeler vardı oturmuşuz sandalyelere biranda üzerimize denizden fırlayan suların bizi sırılsıklam yapmasına acayip gülmüştük sadece biz gülmedik orda bulunan herkes güldü halimize:D ama haklılar baştan aşağıya ıslanmıştık üstelik yerimizden bir fırlayışımız vardı gülmemek elde değil :D:D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz önce komşu işyerinden çağırdılar, bilgisayarları türkçe yazmıyormuş arapçaya dönmüş. Bir gelebilirmisiniz dediler.
Gelirim ama bir yemek ısmarlarsınız dedim, gittim ayarladım, sonra hemen ne alırdınız felan :D
Yok şu anda kahvaltımı yaptım dedim, elbet aç olduğum bir gün olacak o zaman görüşürüz dedim :D:D:D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sabah işe geliyorum, her gün kullandığım yolu takip ediyorum.

Her gün önünden geçtiğim dükkânların birinde görevli bulunan kardeşim, beni görünce saatine bakıyor ve hımmmm bugün azıcık geç kalmışın, diyor :surprised:

- Sen de mi Brüstüs, diyorum :rofl:

*GrAfIkEr*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son yegenime cok gülmüstüm kendisi daha 4 yasinda eee bildiginiz gibi kücük cocuklar resim yapmaya cok meraklidirlar yegenim benden cok hoslanmaz ablama gidip bana resim cizermisin demis ablamda git diger halana söle o grafiker olucak demis benim yegende ablama acayip sekilde bakarak o neki demis.. yani ablamin da yaptigi ismi daha insanlar grafikerin ne ise yardigini bilmio o 4 yasindaki yegenime hic bilmedigi kelimei sölüo yani.....

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Müşterinin biri daha önce yapmış olduğum animasyona benzer bişey istedi ekstradan ekledi
isteği semazen tarlanın ortada döncek onun rüzgarıyla başaklar sallancak 2 gündür arıyorm dönen adam gibi semazen bulamadım en son arkadaşa dedim elbiseleri giyiyim ben döneyim sen videoya al animasyona ekliyelim :D bittim artık ya:D

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konu başlığına çok gülmesem de tebessüm ettim.

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Müşterinin biri daha önce yapmış olduğum animasyona benzer bişey istedi ekstradan ekledi
isteği semazen tarlanın ortada döncek onun rüzgarıyla başaklar sallancak 2 gündür arıyorm dönen adam gibi semazen bulamadım en son arkadaşa dedim elbiseleri giyiyim ben döneyim sen videoya al animasyona ekliyelim :D bittim artık ya:D

senin bu anlattığına güldüm :D

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟

aynen bende en son bu olaya güldüm ya harbi çok komikmiş:D:D:D:D döndün mü bari :D

slymngrss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
itiraf.com da ki bi itirafa çok güldüm. Çocuk köyde bi evin önünden geçerken içerden yaşlı bi amcanın sesini duyuyor. Ses şöyle aynen. Hanım suyu koy olmazsa çay demleriz. Hala gülüyorum. :)