Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
buna güldüm
tahminim yahşihandan yürüdün demek yürümüştüm bi kere de ölüm ya o yol

evet hocam dediğin yer :D
biz araçla çıkardık genelde ama o gün araç müsait deildi dolmusla gitmek zorunda kalmıstık.
biz ne zaman çıksak yurtkura geri merkeze inerken yolda kimi görsek mutlaka durur alırdık =) ama o geceden sonra fikrim deisti artık kimseyi almıcam :D biz bakıoz yanımazdan gecen arabalara kimsenin umrunda deil birde kasılıolar biz bakıoz die :D:D çok küfür ettim çoook :D:D:D
birde bunun motosikletle gittiğimiz var o tam bir rezalet :D:D:D

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet hocam dediğin yer :D
biz araçla çıkardık genelde ama o gün araç müsait deildi dolmusla gitmek zorunda kalmıstık.
biz ne zaman çıksak yurtkura geri merkeze inerken yolda kimi görsek mutlaka durur alırdık =) ama o geceden sonra fikrim deisti artık kimseyi almıcam :D biz bakıoz yanımazdan gecen arabalara kimsenin umrunda deil birde kasılıolar biz bakıoz die :D:D çok küfür ettim çoook :D:D:D
birde bunun motosikletle gittiğimiz var o tam bir rezalet :D:D:D[/QUOTE

:rofl:Allah iyiliğini versin:rofl:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir arkadaşımla kursa gittik, hoca her soru soranın başına gidip açıklamalar yapıyor, bir türlü bizim masaya gelmiyor. Sormak istediğimiz bir şey var fakat beklemekten sıkıldık.

Derken bizim masanın bulunduğu koridora doğru geldi, bende sıkılmış olmanın verdiği sabırsızlıkla "Hocam düz gelin sağa sola sapmayın, direkt bu tarafa dedim, sınıfta kahkaha koptu..." Ben de pek bi güldüm bu gayriihtiyari halime, okul kurallarını çoktan unutmuşum ben galiba :rofl: Hocamızda pek güldü ama yanıma yine de gelmedi :emo1:

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz önce biri bana topuz yapmakdan bile zorsun dedi....neyle karşılaştırıldım....hala gülüyorum...:)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
18 yasidayiz :D uludag uni ogrenciyiz yurtta kaliyoruz... bi arkadasin odasina girmistim bi arkadasiyla kamerasini acmis konusuyordu.birbirleriyle gulusuyordu bende o anda dergi okuyordum... bi baktimki dillerinni burnuna degdirmeye calsiyorlardi.... koptum o anda...:D:D:D:D

fnd_bbc

🌱Yeni Üye🌱
bende anlatıyım bari
nasıl olduysa eve fare girmiş 5.kattayız bu arada.kardeşim tek ayağında aykkabı bi elinde oklava yaklaşık 7-8 cm uzunluğunda,100-150 gr ağırlığındaki kumral fareyle odada başbaşa kaldı.komidinin altında olan fare kafasını çıkardı, ardından iki kulağıda dışarı çıktı :) sağa sola baktı, kardeşimi görünce içeri geri kaçtı.
Sonuç, fare ordan banyoya kaçtı ve borunun içinden gitti.artık nere bilmiyoruz :S

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
biraz önce adamın biri aradı "yavrum güzel sanatların önüne 1 taksi yollarmısın " dedi şaşrdım zaten uykum var bende artık dedim "biz taksi yapmıyoruz site yollasam" daha şoktayım ne dedimi bilmiom:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz önce adamın biri aradı "yavrum güzel sanatların önüne 1 taksi yollarmısın " dedi şaşrdım zaten uykum var bende artık dedim "biz taksi yapmıyoruz site yollasam" daha şoktayım ne dedimi bilmiom:D

buna güldüm

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
yeni başladığım iş yerinde benden hariç bir grafiker daha var onun kızı sandılar beni ona güldüm :D belki oda bu yazıyı görür affet:D

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
ofiste misafir masasına notebookunu kullanan kenan abiye LAN adsl kablosunu isterken gülmüştüm..(malum 6 pc nette olnca net yavaslıyor) diye ısrar etmiştim vermicem diye zorla almıştı.. :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
dün ofisimizi tasıdık 2. kattın 6 kata çıktık. ama asansör yok mecbur merdivenle çıkıyosun yukarı çıkınca depar atmıs futbolcu gibi nefes alıp veriyosun beni pek etkilemiyor ama :D
nese bugün odamda oturuyorum pc de oturuyorum (2008 oynuyorm :D) bi amca geldi o gelmeden önce nefes alıs verisini duydum birisi gelio diye hemen alt+tab yaptım :D bi baktım bi amca :D geldi hemen masanın önnüdeki sandalyeyey oturdu hefes alısı felaketti terlemiste o bana bakıo ben ona belliki amcacık kendini toplamaya calısıyo sonra normale dönmeye basladı yiğinim die girdi lafa:D yigenim burası nasıl bi yer dön dön çık çık bitmiyor bilerek mi buraya çıktınız kimse gelmesin diye dedi :D amcanın yanında pek gülemedim ama o gittikten sonra baya bi güldüm :D olaya bak ya insan gelmeden önce nefes alışverisinin sesi geliyo :D:D:D:D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Otobüse bindim:
Birden ak sakallı, ak giysili, bastonlu bir dede bindi otobüse ve yanıbaşıma oturuverdi :lol:
Ben de simsiyah giyinmiştim, tezatı düşünün artık.

Aynen bir ara kullandığım avatardaki gibi kara melek oluvermiştim.
Karşımda oturan arkadaşım bana gülmeye başladı, ben de güldüm tabi...
Ve bu dede rüya değil gerçekti... :D

(Bir ara dilek dilesem mi diye düşünmedim değil :rofl:)

kronicq_vaqa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendimde değilken neler saçmaladığımı anlattıklarında gülmüştüm :D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Acı bir gülüş,

Türkiye'nin önde gelen gıda firmalarında birinde tanışma toplantısındayım, firma ortağı bey ve iki ürün müdürü bayan...Bilgisayar basında, ilustrasyon çalışmalarımını uygulamalı olarak nasıl hazırladiğimi anlatıyorum. Bayan, proğramı öğrenirsek bizde yaparız artık bunları dedi...bende ki acı bir gülümseme oldu :(
allah kimseye yaşatmasın...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aynada kendime bakıyodum.........Öle işte..

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Az once izlediğim lucy liu oynadığı diriliş yada vamöpir avcısı isimli film bu kadar sıradan bir vampir filmi olmaz yaww tüm filim lucy liu poposu ve göğüslerine odaklı bide bruce wills e benziyen onun en olarak iki katı boy olarak bi ufak versiyonunun oynadığı film 3. sınıf bir amerikan filmi bazı sahnelerine çok güldüm :D

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
Acı bir gülüş,

Türkiye'nin önde gelen gıda firmalarında birinde tanışma toplantısındayım, firma ortağı bey ve iki ürün müdürü bayan...Bilgisayar basında, ilustrasyon çalışmalarımını uygulamalı olarak nasıl hazırladiğimi anlatıyorum. Bayan, proğramı öğrenirsek bizde yaparız artık bunları dedi...bende ki acı bir gülümseme oldu :(
allah kimseye yaşatmasın...

ben de buna güldüm...hep öyle derler ama hiçbişiycik de öğrenemezler :p
öğrendiklerini sanırlar belki sonrası eski patronumun yaptığı gibi kapatırlar dükkanı :D

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Biraz önce Ata Demirer in Tek Kişilik Dev Kadro isimli oyununu izledik.Gülmekten öldük ya...:D

acemi şair

🌱Yeni Üye🌱
telefonum çok eski bir model(fotoğraf felan çekmio)iş arkadaşım yeni telefon almış işte telefonundan bahsediyodu bana dönüp seninki de siyah beyaz mı fotoğraf çekiyo die sormuştu:d ozaman çok gülmüştüm aslında belki alınmam için yaptı bunu ama aldırmadım:d

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
calıstığım yerdeki bi abimiz Türkiyede önde gelen ajansların birisinde İl sorumlusu bir olaya gitmisler yanındada bir arkadası oda kameralarla falan iç içe ve her zaman cektiği cekimi alır getirir bak bak nasıl cekmisim bak bak sesi nasıl ayırıyo kamera falan dio hee abi süper söle böle gazı veriyorum adama. sonra her fırsatta bu abimizin arkadası ben prof. olarak çalısıyorum diye konusur durur(görüntü editleme proğramını benden alıyor(!) bak bak su özelilği varmıs buldum diyo:D adam prof çalısıyo Allah için ) bugün bi olaya gititler yine bu prof olan kişi cekim yapmıs görüntüyü getirdiler sunu yap ajansa atalım ii olur yapalım bi açtım görüntüyü izliyorum felaket :D kameradaki görüntüleri görmek lazım bir asağı bir yukarı müthis salllamıs adama cekimdeyken konus konus anlat anlat demesi o söyledikce hıı hııı hıııı demesi kahkaha atmama sebep oldu :D:D:D