Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
evet tebessüm ettim zaten en ufak bi şeyde ederim tebessüm ama tebessüm her zaman olur zaten, ben baya oldu gülmeyeli

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
evet tebessüm ettim zaten en ufak bi şeyde ederim tebessüm ama tebessüm her zaman olur zaten, ben baya oldu gülmeyeli
O da bir netice :wink:

Dur devamını anlatıyım biraz önceki gelişmeleri :)

Msn başlığına yazdım ben "uyuyan bebiş" diye, tabi arkadaş açınca msn'ini görünce başlığı direkt atladı tabi :D

- Kim lem bebis, dedi :bigsmile:
Sensin, dedim.
İtirafa başladı.
- İlk çaldırdığında telefonun alarmı sandım kapattım, dedi :D
Sonraki aramalarında da dişimi fırçalıyodum o yüzden açamadım, dedi :tongueout: Yoksa 7/24 arayabilirsin demez mi? :D
-Neyse akşama buluşuruz artık, ararsın sen yine beni dedi.

Aman seni uyandırmış olmayayım, neme lazım dişini felan fırçalarsın, dedim :lol:

Deli misin nesin, dedi, zaten işe de geç kaldım hadi akşama görüşürüz, dedi.

Akşama dalgamı da geçicem ama bırakmam :rofl:

cello81

🌱Yeni Üye🌱
geçenlerde akşam arkadaşlarla bowling oynamaya gittik sonra dönüşte kahve dünyasına uğrayalım çilekli frozen alalım araba içeriz dedik , çilekli frozenda bardağı baya büyük üstündede kreması var bardağın ağzına kadar dolu ama kapağı var yuvarlak delik ve kamış var kapakta neyse arabaya bindik tam gidicez kafamı bi kaldırdım baktım arkadaşın üstü başı batmış çilekli frozen olmuş 2snyede onu ööle görünce dedim noluyo bir koptum ama her taraf batmış arabanın koltuklar yerler arkadaşın saçı bodynin içine girmiş bütün krema biz hem gülüyoruz hem temizlemeye çalışıyoruz o kopmuş gülmekten söyliyemiyoda nasıl becerdiğini :D neyse temizledik dedim nasıl becerdim bunu yaa hani kamışla kolayı suyu höpürdetirsin yaa bende höpürdetiyim neolcak demiş bunu duyunca daha bi koptuumm hahahaha nasıl koptuuummmm halini görseniz tam 1 saat güldük o günde nasıl sakarlıklar günü gibi öncedende wcde el yıkarken üstüne suyu fışkırttı sonrada bowlingte topu atarken ileri değil geriye attı :D hahaha dedim bunlar artık unutulmaz her seferinde söyler söyler koparız :D her gün gülerim ama uzun zamandır bu kadar koparak gülmemiştim :D

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
geçenlerde akşam arkadaşlarla bowling oynamaya gittik sonra dönüşte kahve dünyasına uğrayalım çilekli frozen alalım araba içeriz dedik , çilekli frozenda bardağı baya büyük üstündede kreması var bardağın ağzına kadar dolu ama kapağı var yuvarlak delik ve kamış var kapakta neyse arabaya bindik tam gidicez kafamı bi kaldırdım baktım arkadaşın üstü başı batmış çilekli frozen olmuş 2snyede onu ööle görünce dedim noluyo bir koptum ama her taraf batmış arabanın koltuklar yerler arkadaşın saçı bodynin içine girmiş bütün krema biz hem gülüyoruz hem temizlemeye çalışıyoruz o kopmuş gülmekten söyliyemiyoda nasıl becerdiğini :D neyse temizledik dedim nasıl becerdim bunu yaa hani kamışla kolayı suyu höpürdetirsin yaa bende höpürdetiyim neolcak demiş bunu duyunca daha bi koptuumm hahahaha nasıl koptuuummmm halini görseniz tam 1 saat güldük o günde nasıl sakarlıklar günü gibi öncedende wcde el yıkarken üstüne suyu fışkırttı sonrada bowlingte topu atarken ileri değil geriye attı :D hahaha dedim bunlar artık unutulmaz her seferinde söyler söyler koparız :D her gün gülerim ama uzun zamandır bu kadar koparak gülmemiştim :D

bende okurken koptum.. :D

cello81

🌱Yeni Üye🌱
:D bşy sorabilirmiyim türmatsandamı çalışıyorsunuz ben bu aralar grafikerlik yapamıyorum çnkü iş bulamadım yani bana uzak kalıyo b.çekmecedeyim şartlar uymuyo şuan bi turizm acentasında çalışıyorum ama evdede çalışıyorum müşterilerim var kartvizit broşür yapıyorum ve baskılarınıda türmatsan yani sizden yaptırıyorum :D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
:D bşy sorabilirmiyim türmatsandamı çalışıyorsunuz ben bu aralar grafikerlik yapamıyorum çnkü iş bulamadım yani bana uzak kalıyo b.çekmecedeyim şartlar uymuyo şuan bi turizm acentasında çalışıyorum ama evdede çalışıyorum müşterilerim var kartvizit broşür yapıyorum ve baskılarınıda türmatsan yani sizden yaptırıyorum :D

Bu yazdıklarınızın konuyla ne alakası var şimdi?

Özel sorularınızı özel mesaj atarak sorabilirsiniz.....

cello81

🌱Yeni Üye🌱
pardon kusura bakma hepyek yeniyim nereye yazacağımı bilemedim konuyla alakası yok biliyorum teşekkür ederim uyarın için :)

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
geçen akşam evde ailecek iftar acacagız evdeki kişi sayısına göre masa hazırlanmiş neyse ezan okundu masada bir ben birde ablam var biz kimseyi beklemeden oruçumuzu açdık ve yemege başladık iki dakka geçdikden sonra ablam bana dönerek annemler nerde diye bir soru yönelti bende:D abla görmüyormusun annem karşında babam bak yanında oturuyo abim çorbasını içmiş bile dedim ablam bana dönerek kafa bulma benle nerdeler söyle lütfen diyo ben masadalar görmüyormusun dedim :D bakdı benden cevap alamıyo sustu canım kardişim:D tabi ben saf anneeeeeeeeeee diye içeriye bagırdım nerdesiniz diye sonrada ablama sordum annemler nerde diye ablam başladı aaaaaaaa görmüyormusun bak yanımda annem senin yanında babam oturuyo diye esbiriyi batlatdı ben orda bittim yemekler burnumdan geldi o sıra annemler geldi ne oluyo dıye gülmekden bişi anlatamadımki saf saf gülmemizi izlediler :D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgisayarımın bütün ses ayarlarını sonuna kadar açtım ve başladım :dance:"Pink, So so what" dinlemeye :dance:

Tabi baktım ki, benim evcil küçük kargacım bir an dondu kaldı :giggle: ben de kargama "dur sen korktun seni öbür odaya bırakayım ben" dedim.

:bigsmile: Annem de "ben bile korktum kargaya ne kalmış" dedi :rofl:

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilgisayarımın bütün ses ayarlarını sonuna kadar açtım ve başladım :dance:"Pink, So so what" dinlemeye :dance:

Tabi baktım ki, benim evcil küçük kargacım bir an dondu kaldı :giggle: ben de kargama "dur sen korktun seni öbür odaya bırakayım ben" dedim.

puhahaa!! so so what, son ses, evde! :O korkmamak elde mi, ehuehee :D

sevi tas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dün bi müşteriye davetiye yapıcam kız tarafı oğlan tarafı herkes gelmiş
yazıyorum iç yazıyı kızın ismi dedim söylediler sonra çocuğun ismi dedim oğlan kalktı garip bi sinirle ben çocukmuyum dedi söylenmeye başladı durumu toparladım ama koptum sonra oğlanın tepkisine .....

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o kadar uzun zaman oldu ki ben bile hatırlamıorum :S

can_grafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Az önce arkadaşıma corelin renk ayarlarıyla ilgili bir sorununu çözmesinde yardımcı olurken arkadaşımın benim o kadar tarifimden sonra ekran ayarında öle bir şey yok serzenişine dumur olup sonrada gözümden yaş gelene kadar güldüm :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
şimdi çok üşüdüğüm için işyerinden bi arkadaşımın hırkasını giydim beden XXL olunca bana etek gibi oldu palyaço gibiyim :D hala gülüyoruzz

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟

hahaha ben buna koptum ya:):):):):)

komsukizi105

🏅Acemi Tasarımcı🏅
50ue4.jpg

İşte buna çok gülnüştüm :D:rofl:

Ama gülmek bile bi ruh hali işidir ...