Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
C3NG0:Kafam yeni yeni ayılıyo
Asit:kahve iç
C3NG0:eek: nası yapılıyordu la
Asit:önce kaç fincan içilcek atıyom 1 :p
1 tatlı kaşıı kahve
sonra 1 çay kaşıı artık ne kadar içersen şeker
sonra 1 fincan su
sonra karıştırarak pişir biraz bekle kopürür ozaman köpüünü al
allahım ya ne annatıom ben :D
C3NG0:köpünü almazsam nolur
ASİT:köpük süs abi seni istemee geldiklerinde lazım olcak :D
işte köpüü al
sonra az daaa pişiyordu sanırım çok az olması lazım sonra kahveyi dök kaynar zaten iice
bitti
yanında lokum püsküüt ile değişik atraksiyonlar yapabilirsin:D
C3NG0: paylaşım için teşekkürler:D:D:D

buna çok gülmüştük:D

allam yha!! kopuorum halaa ekran başında yha!! asit! olm sen cengoyu istemee gitmicen mi :D sana lasım o tarif :p

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben geldiimmm :D kahve öle yapılmazz yaafuu :D en son bu kahve tarifine güldümm :D koptumm yine :D kahveyi taşırmazsan tadı kötü olurr :D kahveyi taşıracaksın asit sonra ocaktan kaşıkla toplayım dibine koyacaksın fincanın ohh köpüklü köpüksüz sonra C3ng0 a Allahın emri peygamberin kavliyle gideceksinn o kadarrr:D:D hahahahaha yaşasın kötülükk :D karabiber tuz limon acı biber kahvenin içine ekle unutma bunları :D:D bittin sen C3ng0 hahah:D

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
aslında çok moralsizdim.. arkadaş şimdi elinde dondurma kutusuyla eve girince güldüm doğal olarak :D

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ben yarım saat önce sinirden baya bi güldüm...bitmiş olan bi güreş afişine 40 tane güreşçi resminin konulmasını istediler...güreşçiler nokta kadar oluyor ama talep böyle...banada sinirden gülmek kaldı...bitmiş halini sırf sizi güldürmek için ataıcam yarın...:rofl::rofl:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
merak etme mutlaka atıcam...:)

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
hasta kayıtdı yaparken hastanın ciddi bir rahatsızlık için üzülüp aglamasını izlerken arkadaşımın msnde olmadık bir esbiri yapıp beni güldürmesi ve hastaya bakıp kendimi tudamadım az kaldı dayak yiyordum aglamak ve gülmek arasında kaldım çok kötü bir durum:D

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
süperdi yaa hastadan az kaldı dayak yiyordum :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bu aralar gülmüyorum ama arkadaslar sagolsun dün aksam çok güldürdüler gecenin 12 sinde piknige gittik. şehrin baya bi dısında iki dağın arasında piknik yaptık resmen o karanlıkta :D sonra macera arıyoruz ya el ele tutusup o dimdik dağa çıktık. kimse ölmeden ekip geri geldi :) yemek yerken kediler geldi yanımıza :S tırstık aslında orda kedinin ne isi vardı :D sonra arkadasa doğru gitmeye basladı kedi arkadaş pist pist lan bu bana geliyo pist ne istion benden pist :D diye bağırmaya başladı o anki halini görmek lazım :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
en son bırkac dakıka once caycıdan cay ısteyıp 1 lıralık caya pazarlık ettıgımde tamam abla cayın 50 kurus a gelıyor sabah ıcersın demesıne guldum :D

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
hasta kayıtdı yaparken hastanın ciddi bir rahatsızlık için üzülüp aglamasını izlerken arkadaşımın msnde olmadık bir esbiri yapıp beni güldürmesi ve hastaya bakıp kendimi tudamadım az kaldı dayak yiyordum aglamak ve gülmek arasında kaldım çok kötü bir durum:D

en son bunu okuyunca güldüm :D

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dersanede ders geometri yanımda oturan arkadaşın sakalları hacı sakalı gibi olmuş.(2 aydır traş olmamış)Hoca kulağıma eğilip arkadaşın duyacağı şekilde "aranızda para toplayın arkadaşınıza permatik alın" dedi.ben ve sınıf koptu resmen :D:D

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dersanede ders geometri yanımda oturan arkadaşın sakalları hacı sakalı gibi olmuş.(2 aydır traş olmamış)Hoca kulağıma eğilip arkadaşın duyacağı şekilde "aranızda para toplayın arkadaşınıza permatik alın" dedi.ben ve sınıf koptu resmen :D:D

haha buna hala gülüorum:D

nilay_vvitch

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en çok güldüğüm olay... bi erik ağacına çıktım bn ama yani çıklmıcak bi ağaçtı annemde balkonda nilay in aşağı filan dio çünkü düşsem OOOoooopsss çok kötü fena bi duurm bnde inat ettim anneme inmicm diye erikleri toplucam diye ablamda yanıma geldi in aşağı gelmiim filan dio annem falan filan iice gelmeye başladılar bu seferde ağacın altında bi topluluk oluştu... bn çok fena tırstım kokmazdım ama onlar aşağıda bağrınca 3,5 attım tmm sonra incm dedm inerken yere gümledm ve oturup buna deli gibi gülmeye başladım hemde ne gülmeydi herkez bana bakıodu:))...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sabah arkadaşa ulaştıracağım emaneti alıp yola koyuldum, saat 9.00'da belirlenen yerde buluşacaktık.
Telefon ettim buluşmayı unutmasın diye, telefon uzuuuun uzuuuun çaldı. Kimse açmadı.
Neyse birkaç dakika sonra yine aradım ama şimdi de iki çalmadan sonra arama iptal ediliyor :sadsmile:

Derken bir mesaj geldi, aynen şöyle yazıyor: Ya ben geç kaldım üzerine afiet akşama alırım emaneti diyordu.

Ben de cevap yazdım: İyi de telefonu niye açmıyorsun, istersen yarım saat sonra buluşalım dedim :tongueout:

Cevap: Geç kaldım diyorum, niye açmıyorsun diyorsun, hazırlanmaya çalışıyorum :giggle:

Ben tekrar yazdım: Mesaj yazmak daha mı kısa sürdü, telefonu açsaydın ama seni uyandırdım dimi, dedim :dance: (Konuşursa yeni uyandığı anlaşılacak) Uyu bebiş, yazdım.

Cevap: (Kendini aklamak çabasında, sabah sabah saçmalıyor tabi :p)
Çok hızlı mesaj yazıyorum ne sandın dedi? :bigsmile:

Yani telefon uzun uzun çalarak aslında arkadaşı uyandıran ben olmuştum ve hemen telefonu açmaktan korkmuştu çünkü sabah sabah azarlarımı işitmek istememişti galiba :giggle: mesajla kendini kurtarmaya çalışıyordu, bir de sabah hazırlanma telaşında ne yaptığını bilmiyordu :D

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu sabah arkadaşa ulaştıracağım emaneti alıp yola koyuldum, saat 9.00'da belirlenen yerde buluşacaktık.
Telefon ettim buluşmayı unutmasın diye, telefon uzuuuun uzuuuun çaldı. Kimse açmadı.
Neyse birkaç dakika sonra yine aradım ama şimdi de iki çalmadan sonra arama iptal ediliyor :sadsmile:

Derken bir mesaj geldi, aynen şöyle yazıyor: Ya ben geç kaldım üzerine afiet akşama alırım emaneti diyordu.

Ben de cevap yazdım: İyi de telefonu niye açmıyorsun, istersen yarım saat sonra buluşalım dedim :tongueout:

Cevap: Geç kaldım diyorum, niye açmıyorsun diyorsun, hazırlanmaya çalışıyorum :giggle:

Ben tekrar yazdım: Mesaj yazmak daha mı kısa sürdü, telefonu açsaydın ama seni uyandırdım dimi, dedim :dance: (Konuşursa yeni uyandığı anlaşılacak) Uyu bebiş, yazdım.

Cevap: (Kendini aklamak çabasında, sabah sabah saçmalıyor tabi :p)
Çok hızlı mesaj yazıyorum ne sandın dedi? :bigsmile:

Yani telefon uzun uzun çalarak aslında arkadaşı uyandıran ben olmuştum ve hemen telefonu açmaktan korkmuştu çünkü sabah sabah azarlarımı işitmek istememişti galiba :giggle: mesajla kendini kurtarmaya çalışıyordu, bir de sabah hazırlanma telaşında ne yaptığını bilmiyordu :D

sende arkadaşının bu zaafından faydalanıp güldünmü? yakıştıramadım sana. bu arada ben en son ne zaman güldüğümü hatırlamıyorum