Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En son neye güldünüz?

komsukizi105

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi dene daha paylaşaverem siznelen gari :D olma mı diyiverin bakam
14ja4.jpg

esma77

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim msjında fıkra anlatmıştı ona güldüm:)

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herzamanki günlerden bir gündü benim için işten çıkıp eve gidiyordum hava kararmış ben ara sokakalardan tırsa tırsa yürüyorum. bide ne göreyim yolda küçük bi kedi yavrusu üşümüş yavrum benim kaldırımın kenarında yiyecek arıyordu onu görünce bütüm dünyalar benim oldu. hemen elime aldım o tırsa tırsa yürüdüğüm yolları neşeli neşeli yürüdüm şimdi bi göreceksiniz beni hep güldürüyor :)

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Kelime: ZEBANI
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayir ya öyle diil. Hani karadada var ha v hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
otobüste bir bayanın 2,5 lt. su şişeşini çıkartıp su içmesine gülmüştüm.Allahtan damacana çıkarmadı....

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kendime güldüm... Yaklaşık 1.5 saat kadar önce...
Köprü geçişinde KGS nasıl kulanılır bilmiyordum. Kart kulanım yerine biraz uzak kaldım. kgs kartının atm kartı gibi bir yere girmesi gerektiğini düşünüyorum. Fakat girecek biryer göremedim. Güneşte vuruyor:( kontağı kapatıp el frenini çekip arabadan inip o daracık yerede illede kartın gireceği yer arıyorum birden dıııtt sesi geldi.... o an anladım kartın girecegi yer yokmuş zaten, okuyormuş:D eyooo oldum.... Arkamda kocaman bir kamyon sağolsun büyük sakinlikle beni bekledi.Belkide deli dedi...Çizgi film gibi oldum yaaa.... birbuçuk saatır gülüyorum. Sizde gülün ama kimseye anlatmayın utanabilrim birazdan:D

uzun zamandır bu kadar içten güldüğümü hatırlamıyorum
"insanlık hali" :D :D :D

Kelime: ZEBANI
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!

buda ayrı bi şey :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
az önce arkadaşımdan gelen bu fıkraya güldüm:p
Tavşan bir gün ormanda koşu yapıyormuş.
Yolda esrar içen zürafaya rastlamış.

'Zürafa kardeş, zürafa kardeş, bırak böyle zararlı şeyleri. Gel birlikte koşup sağlıklı yaşayalım' demiş.

Zürafa kabul etmiş ve birlikte koşmaya başlamışlar.

İleride kokain çeken file rastlamışlar.

'Fil kardeş, fil kardeş, bırak böyle zararlı şeyleri.Gel birlikte koşup sağlıklı yaşayalım' demişler.

Fil kabul etmiş ve üçü başlamış koşmaya. İleride eroin çeken aslana rastlamışlar.

Tavşan, 'aslan kardeş, aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri. Gel birlikte koşup sağlıklı yaşayalım' demiş.

Aslan gerilip gerilip tavşana sağlam bir yumruk patlatmış.

Zürafa sormuş : 'aslan kardeş, aslan kardeş. Neden tavşana vurdun?' Aslan cevap vermiş : 'Bu manyak ne zaman extacy içse bütün ormanı peşinde koşturuyor...'

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Temel'e sormuşlar;
'Aptal mı olmak istersin güzel mi?'
'Aptal' demiş Temel 'GÜZELLİK GEÇİCİDUR'

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En son kuzenimin anlattığı rüyaya güldüm :) Aynen yazıyorum :)

"gece yatmadan önce düşünüyodum tmm mı 3 yıl öncesine dönsem neler yapardım fln diye, rüyamda 4 yıl öncesindeyim ama bilincim fln yerinde, anlatıyorum anlatıyrum millete kimse inanmıyo, yaa diyorum sonra boşver, bütün maçların skorlarını fln hatırlıyorum, hemen diyorum idda oynamalıyım, millete yalvarıyorum resmen gelin ortak olun, biliyorum ben sonuçları fln, zengin oluyorum"

Kuzenimm, sabah sabah beni güldürdün, Allah'da seni güldürsün :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
iş çıkışı apar topar terminale kostum aceleden yanlış metroya bindim ve kulağımda kulaklık olduğu için duraklarda güzel sesli bayanın yaptığı annonsları duymadım :D:D:D (şebnem teyzemle uçuşa geçmiştik :D) neyse kafamı bi çevirdim arkama baktım oda ne akköprü yazıyor :D:D 3-4 durak ters yöne gitmisim indim kendi halime güldüm :D nasıl olsa geç kaldım diye sallanmaya başladım ordan tekrar kızılaya kızılaydan asti yönüne giden metroya binmistim :D:D:D ve aştiyle zor oldu ama bulusmustuk :D biletimi aldım otobüse bindim hareket saati 21:00 dı ama 21:05 de ben bindim hemen gidiyoruz dediler bekle bekle bekle ne gelen var ne giden :D otobüs calısıyor ama sofor yok :D yapcak birsey yok öndeki arkadaki kız arkadasıyla konusuyo askım söle bitaem böle cart curt bunaldım :D ve muavine seslendim "aceba ne zaman haraket edeceğiz? " 5 dakikaya kalkıyoruz efendim dedi ve geldi calısan otobüsü stop etti :D film baslıyordu artık :D yarım saat geçti 40 dakika geçti ne gelen var ne giden :D ve kel şoforumuz göründü bindi marsa basıyor calısmıyor zorluyor ama nafile camdan kafasını uzattı öndeki 2 kisiye sunu az itinde calıstıralım :D kendimi tutamadım koptum resmen :D saka gibi ama gercek astide koskoca otobüsü iterek calıstırdılar herkez ağzını ayarmıs bakıyordu .:D en son buna gülmüstüm

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
....... bitaem böle cart curt bunaldım :D ve muavine seslendim "aceba ne zaman haraket edeceğiz? " 5 dakikaya kalkıyoruz efendim dedi ve geldi calısan otobüsü stop etti :D film baslıyordu artık :D yarım saat geçti 40 dakika geçti ne gelen var ne giden :D ve kel şoforumuz göründü bindi marsa basıyor calısmıyor zorluyor ama nafile camdan kafasını uzattı öndeki 2 kisiye sunu az itinde calıstıralım :D kendimi tutamadım koptum resmen :D saka gibi ama gercek astide koskoca otobüsü iterek calıstırdılar herkez ağzını ayarmıs bakıyordu .:D en son buna gülmüstüm
süpersin :D bi ben eksiğim orada :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
aman gelme :D:D:D sen olduğun zaman çığırından çıkıyoruz :D:D:D:D

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
anlatamam bu forumda üye olan biriyle ilgili anlarsa beni mahveder ama gülmekten koptum :D