Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizler neden şunu ayıramıyoruz? Hoş olanı değil doğru olanı aramalıyız. Özellikle öğrenciler bunu çok yapıyorlar. Unutmayalım ki beğeni, hoşluk, güzellik görecelidir!
Çalışmanıza gelince. Kurumsal sıfatına yakışır nitelikler taşıyor. Gözüm beni yanıltmıyor ise adres kısım alanında ki fax yazsının "f" harfi küçük kalmış. Kartvizitin adres kısmının uç noktalara dayanması size sıkıntı verebilir. Emeğinize sağlık.
Bizler neden şunu ayıramıyoruz? Hoş olanı değil doğru olanı aramalıyız. Özellikle öğrenciler bunu çok yapıyorlar. Unutmayalım ki beğeni, hoşluk, güzellik görecelidir!
Çalışmanıza gelince. Kurumsal sıfatına yakışır nitelikler taşıyor. Gözüm beni yanıltmıyor ise adres kısım alanında ki fax yazsının "f" harfi küçük kalmış. Kartvizitin adres kısmının uç noktalara dayanması size sıkıntı verebilir. Emeğinize sağlık.
Yorumunuz ve eleştirileriniz için teşekkürler öncelikle. Kartvizitin uç noktalara dayanması konusunda haklısınız. Sıkıntı oluştaracak bir hata. Fax kelimesinin ''F'' harfinin küçük yazılması ise söz konusu değil benim gördüğüm kadarıyla. teşekkürler tekrardan yorumlarınız için.
evet çok benziyor fakat arada da farklar var. çalışma sadece kanguru olarak tasarlanmıştı okul ödevi için hız efekti dersin hocasının tavsiyesi üzerine konuldu. hız efektini ben farklı uygulamışım ama benzer olmuş. bir şekilde benzer şeyler düşünülebiliyor. teşekkürler..