Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmalırınız Gerçekten Çok Güzel Tebrik Ediyor Başarılarınızın devamını Diliyorum...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Görüsünüz için tesekkerederim.
Burasi grafikerlerin oldugu bir site, ben meslekte, 19. yilimi, ambalajdada 8. yilimi bitirdim. Mükemmelim demiyorum.Yaptigim işi çok seviyorum ve bununla yaşıyorum. Burda çalismalarimi paylaşmamin tek nedeni var. Mesleğe sıcak bakan, grafiker olacağım diyen, yeni grafikerim diyen genç dostlarıma örnek olabilmek. Onlara bunu bende yapmaliyim azmini birazcik olsada yakalamalarini saglamak...
Sevgiler

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili nucat,

sizin için öyle güzel şeyler söylemek geliyor ki içimden :) kelimeler yetersiz kalacak eminim.
forum paylaşımlarınızın takipçisiyim. iş kalitenize hayranım.

zeka, yetenek, tecrübe ve bir de mesleğine sahip çıkan güzel ruhunuzun birleşimi... sonuç mükemmellik.

işleriniz her grafikerin yapamayacağı türden. çünkü kendinize ait illustrasyonlarınız var ve hepsi birbirinden güzel.

fikirlerinizden ve bize sunduğunuz işlerden öğreneceğimiz çok şey var.

sevgiler

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Nüket hanım siz rahat olun biz, sizin niyetinizi gayet iyi biliyoruz.
Elbette reklamınızı yapacaksınız bundan daha doğal ne olabilirki.
Sanatçının üretim sürecinin en başında takdir edilmek gelir takdir edilecekki daha iyisini üretebilsin.

Bu alan grafik tasarımcıların buluşma noktası ajansınızda olabilir, ajansınızda yaptığınız çalışmaları
gönül rahatlığıylada sergileyebilirsiniz, bizim varolma amacımızda zaten bu.

İyi çalışmalari kolay gelsin.......

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla yine de tatmin edici değil bunlar kekin üstü başka yerden içindeki çikolata başka yerden olduğu hissi veriyor bana hatta eminim diyebilirim :)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
valla yine de tatmin edici değil bunlar kekin üstü başka yerden içindeki çikolata başka yerden olduğu hissi veriyor bana hatta eminim diyebilirim :)
Bundan nasıl bu kadar emin olabildiğinizi anlayamadım, örneğin tasarımcı kendisi tarafından fotoğrafı çekilen bir nesneyi çalışmış olamazmı? Eğer bu kadar eminseniz hatta varsa bir kanıtınız, bu kanıtla konuşun lütfen?
Bu arada sizde varsa böyle paylaşımlarınız bizimle paylaşın, hatta kendi reklamınızı
burada bol bol yapın.

Zülfikar hocam sen buralar için biraz yükseksin be hocam!
Siz aşmışsınız artık...

Başka bir mesajınızda'da bizi küçümseyen ifadeler kullanmıştınız, Hakan arkadaşımız cevapladığı için cevaplandırma gereği duymadım. Anlaşıldığı kadar sizde grafik tasarımda yani sanatta sınıf kavramına inananlardansınız. Unuttuğunuz bir şey var
sanat kimsenin malı değildir ve kimse onu sahiplenmeye kalkmasın. Burası bir tasarım atölyesi değil, bunuda aklınızdan çıkarmadan dolaşırsanız sevinirim.

İyi günler, iyi çalışmalar.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya hocam savunma pozisyonunda gördüm sizi, saygısızlık etmek istemem ama neden böyle bir tavır aldınız hemen. Ben kötü bişey demedim ki kendi yaptığım işlerde de bu şekilde ordan burdan birtakım şeyler kullanıyoruz. Ama bu işin herşeyini ben yaptım manasına mı gelir Nüket hanımı yermek gibi bir niyetim de yok.

Neyse biraz daha üstelesem siteden ihraç ediceksiniz herhalde onun için fazla da konuşmak istemiyorum...

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın berguvan
flood yapmak yasaktır. lütfen kuralları okuyunuz.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Neyse biraz daha üstelesem siteden ihraç ediceksiniz herhalde onun için fazla da konuşmak istemiyorum...

İhraç edilmezsiniz merak etmeyin...
Düşünceleri açıklamak neden suç olsunki... Eğer o kadar antidemokratik olsaydık
yazdığın mesajları silerdik.
Fakat üyenin açtığı konu, farklı yönlere kaymaya başladı, bu nedenle sayın üyemizden özür diliyorum.

Üyemizin açtığı konu dışında yazılan tüm alakasız mesajlar silinecektir.
Ayrıca sayın berguvan mesajınız alınmıştır, başka bir mesajada gerek yok.

Kolay Gelsin

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Çok üzlüdüm,
Berguvan, düsündügünüz dogrudur, Kek görselini https://www.shutterstock.com 'dan satın aldım. Sonrasında keki biraz daha isledim. Sonra keki kestim. Elimde olan baska bir kekin iç kısmından faydalanarak dokuyu olusturudum. Sonrasında çikokolata akınsını kendim yaptım. Fakat gerçek sudurki ambajda kulanılan hersey benim üretegim bir sonuçtur. Ben kekin komplesini biryerden alıp koymadım. Bu ürünün sizi tatmin etmedigi kesin, hiç fotograf kulanılmamiş baska bir ürün ilustrasyonumu eklemek istiyorum.. Amacim sizi ikna etmek degil, görmek baska arkadaslarim açısındanda faydalı olacaktır. Ben eklemekten yorulmam.

picture2ym1.jpg

picture1rc8.jpg

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben sitenize az önce göz atmış bulunuyorum.Sayın Nucat abla :)
portfolyonuzda bulunan çalışmalara baktım ve baktıkça iştahım artmaya başladı canım kek,kraker,falan istedi çok temiz titiz çalışmışsınız....cv nız dikkatimi ccekti biraz ortak olan yanlarımız var fakat sizin kadar yetenekli değilim :)
sizi bütün samimiyetimle tebrik ediorum...
Ve sizden anlatımlı bi kek yada kraker tarifi istiorum photoshopda anlatımlı olarak :)

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Tesekkürederim. Yakin zamanda yapcagim ilk ürün ilustrasyonu yaparken, aşama aşama ekran fotograflarin yaparken çekip, kenarina notlarin yazip buraya ekliyecegim. Fakat su günlerde elimde iş olarak hiç kek, pasta, kraker yok? Bir çocuk sampuani için, sevimli çocuklar çiziyorum uyarmi? Kek pasta beklermisin?

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) Hepsi olabilir çalışmalarınız gerçekten çok hoşş
Paylaşımlarınız bekliyorum sabırsızlıkla
Hoşçakalın....

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
nucat arkadasim takilma lütfen bu tarz polemikler herzaman olur sen keyifli calismalarini bizimle paylasmaya ve ambalaj sektörüne imzani atmaya devam et basarilar dilerim.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi biz atamadık şu ambalaj sektörüne imzayı...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Umarım sizde imza atarsınız. Çalışmalarınızı takip edeceğim. berguvan...

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık
Adı gibi fıkır fıkır olmuş gerçekten:))