Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Bi biz atamadık şu ambalaj sektörüne imzayı...

Hocam (grafiker olunmaz, doğulur) bunuda bir yere yaz istersen...!

İlerde Lazim olur

Nucat hnm. sizi biz çok iyi taniyoruz İllustrasyon çalismalarinizin nasil gerceklestigini anlattiginiz gibi notlar düserek anlatmanizi sabirsizlıkla beklıyorum

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet katiliyorum designer kardesime nucat hanim sitemizin ambalaj bölümünü renklendirdi. Tüm arkadaslara iyi günler, iyi çalismalar dilerim.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam (grafiker olunmaz, doğulur) bunuda bir yere yaz istersen...!

Tamam anladık sizin dediniz olsun polemiğe girmek de istemiyorum zaten... Herkes doğuştan grafiker diğerleri istese de olamaz sizin dediğinize göre...
Fakat nasıl olduysa ben sonradan grafiker oldum tesadüf demekki, hatta mac.ler ilk çıktığında cağaloğlundaydım acayip oyun oynardım Mac.lerde
şu helikopterli bi oyun vardı binaların arasında geziyosunuz onu oynarken yanlışlıkla grafiker olmuşum haberim yok :) Hatta ustaların bile boşa çıraklarına iş öğrettikleri öyle ya bütün emekler boş!

Son düzenleme:

miroslava

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emeğinize sağlık,tek kelimeyle hayran kaldım.

by_grafix

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten başarılı çalışmalarınız var tebrik ediyorum. ayrıca gereksiz polemikler gördüm hiçkimse ama hiç kimse bence grafiker veya tasarımcı olmaz doğulur diye bişey söyleyemez, (çizim yeteneğim ve hayal gücüm geniş olsada) bunu rahatlıkla söylerim, programlara tam anlamıyla hakim olamayan ama hayal gücüyle tasarımcıya yön ve yönler veren usta art direktörler var!!!.

berguvan isimli üyenin söyledikleri dik o kadar bence tabi...

iyi çalışmalar dilerim.....

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş canım çekti şimdi :)

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Görüşler için teşekkürederim...

Bugun, özel mesaj yolu ile, buraya yeni üye olan bir üye tarafından,
"yaptığınız esnek ambalajın background lazım rica etsem yollarmısın bana ....cevap Beklıyorum.
ıyı gunler...."
yukarida yazılı olan mesajı aldım.
Benim yaptıgım ambalaj tasarımları gizli saklı değildir. Market raflarında zaten açık saçık duruyorlar...Buraya eklememdeki neden, yaptığım çalışmayı görsel olarak sizlerle paylaşmaktır. Grafik tasarım, görmektir. Görmekle esinlenmek arasında, esinlenmekle çalmak arasında farklıklar vardır. Ben bu paylaşamak durumunun çizmeyi aştiğini düşünüyorum. Üzgünüm.
Ambalaj tasarımlarım, benim tarafımdan degil, bana bedelini ödeyen, tasarımı kullanan firmalar tarafından tescil ettirilmiş ve tarım köyişleri bakanlıgı izinleri alınmış yasal belgelerdir.

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ufak bir uyarıda bulunayım. Buradaki paylaşıma açık olmayan görselleri "izinsiz" kullanarak başınıza iş açabilirsiniz. Çünkü hangisinin patentli olup olmadığı hakkında bir bilgi edinmeden kurumsal bir şirketin görselinde kullanmanız o şirkete açılacak olan tazminat davası sonucunda şirketin kapatılmasına kadar yol açabilir. Bu işler gözüktüğü gibi kolay işler olmayarak ilk önce bilgi edinin. Ayrıca bu şekilde görseller sizin çalışmalarınızda kullanılması maksadıyla yayınlanmaz sadece fikir alışverişi ve görsel zenginlik ile ufkunuzun açılması için sunulan değerli görsellerdir. Bu sebeplerden dolayı lütfen bu gibi isteklerinizi burada yapmayın. Yapan insanlar şikayet edilirse siteden derhal uzaklaştırma alırlar...

Konunun sahibinden özür dileyerek sadece yazdığım mesajın okunması ve bir cevap yazılmamasını rica ediyorum.

Saygılarımla.

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Tamam anladık sizin dediniz olsun polemiğe girmek de istemiyorum zaten... Herkes doğuştan grafiker diğerleri istese de olamaz sizin dediğinize göre...
Fakat nasıl olduysa ben sonradan grafiker oldum tesadüf demekki, hatta mac.ler ilk çıktığında cağaloğlundaydım acayip oyun oynardım Mac.lerde
şu helikopterli bi oyun vardı binaların arasında geziyosunuz onu oynarken yanlışlıkla grafiker olmuşum haberim yok :) Hatta ustaların bile boşa çıraklarına iş öğrettikleri öyle ya bütün emekler boş!

Berguvan kardeşim eleştirmeyi ve eleştirilmeyi biraz araştır istersen nasıl yapılır diye tasarımların içinde bu gecerli senin gibi bizde Çıraklıktan geldik hatta ve Hatta 50x70 yatık ofsetlerden geldik yani çekrdekten biz grafiker olduk ama senin gibi yetişmedik bunu bil lütfen senin cevap verme stilin biraz garip dostum ama yinede sen bilirsin iyi ben 13 yılldır bu işin içindeyim kişi biraz mütevazi olması gerektiğini düşünüyoorum

terlikwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
masallah

bana "güzel olmus, elinize saglik" demek cok abes geliyor. Herkes ayni seyi söylüyor zaten ben en iyisi masallah diyim nazar degmesin :)

benim merak ettigim birsey var. yolladiginiz paketin görünümünü de Photoshopta mi hazirladiniz acaba?

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
bana "güzel olmus, elinize saglik" demek cok abes geliyor. Herkes ayni seyi söylüyor zaten ben en iyisi masallah diyim nazar degmesin :)

benim merak ettigim birsey var. yolladiginiz paketin görünümünü de Photoshopta mi hazirladiniz acaba?

Tesekkürederim.
Photoshopta bu hale getiyorum. 3D programlarda bunu yapmak daha pratik sanırım. Fakat ben 3D program hiç kulanmadim. En kısa zamanda öğrenmem gerek.:D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Farklı bir esnek ambalaj tasarımımı daha eklemek istedim. Bu ıslak mendiller, yaklaşık iki yıldır market raflarında satıştalar. Kokuları muhteşem güzel kulanmanızı öneririm.
Bu çalışmalarin özelligi ambalaj üzerinede mat lak uygulanmış olması, Opp üzerine Tifduruk ters baskı ve Opak lamine bir çalışma.
Tasarım üzerindeki, etikette bulunan "extra" logosunun tasarımı bana ait degildir. Extra firmanın markası olup farklı işlerede ismini vermekte. Esnek ambalaj çalışmalarımın içinde hep beni gülümseten bir tasarım oldu :D

alperbull

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler valla azmin çalışmanın sonucudur bu (yeteneklede birleşmiş) ilüstrasyonlara hayran kaldım. çok sağlam Grafikersiniz :D darısı başımıza ...

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık söze gerek yok....

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla bunlarda süper olmuş... Elinize sağlık

hipokondriyak

🌱Yeni Üye🌱
bunlarda diğerleri gibi muhteşem olmus. harikalar yaratıosunuz

mahmut25

🌱Yeni Üye🌱
Süper. Ellerinize sağlık. İmrendim doğrusu.

muzzi

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarınızı dikkatle takip ediyorum ve sanki başka bir dünyadasınız çok şık ve çok güzel çalışmalar. emeğinize yüreğinize sağlık