Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
bunları 1,5 yıl önce yaptıysanız yeni yapıcağınız tasarımları merak ediyorum doğrusu, fikir üretmek açısından.. gerçekten başarılı çalışmalar emeğinize sağlık

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
makmozaikkek40grcj1.jpg

Son düzenleme:

Kerem74

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir calisma Cahit Gülden. Nükhet Hotali´nin calismalarida cok güzel

yanliz Nükhet abla son ekledigin kek ambalajinin altdaki yazi ambalaja uymamis düz duruyor oysa ambalaj ic tarafa dogru gidiyor insallah anlamissindir demek istedigimi

Son düzenleme:

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nüket hanım çok güzel çalışmalarınız var sizin nezlinizle soruyorum çikolata ve kekleri hangi programı kullanarak yapıyorlar o akışkanımsı dokuyu nasıl veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Photohopta ilustrasyon yapıyorum... Çogu zaman ilk önce elimde çizip, sonrasinda boyayıp, burn, dodge, sponge ile isik gölge ve hacim çalisiyorum.

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cevap için teşekkürler

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler nüket hanım keklerde krakerler de mendillerde çok başarılı çalışmalar heveslendiriyo beni :) anlatımınız da yardımcı olacak ne güzel:)

f.e

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ambalaj tasarımlarınızda, illustrasyon çalışmalarınız da çok başarılı, tebrikler,
işinizi görecek programlara iyi derecede hakimsiniz, önemli olan. sizin yaptıklarınızı başkalarının beğenmesi, beğeniliyorki. çalışmalarınız raflarda yerini almış, beğeniliyorki.. bunca yıldır bu işten hayatınızı kazanıyorsunuz.. başarılarınızın devamını diliyor... yeni çalışmalarınızın paylaşımlarını bekliyoruz.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hiç kimsenin dikkatini çekmemiş ama ilk çalışmanızda "çikolatalı aromalı kek" yazıyor. Bu ifade yanlış. "Çikolata aromalı kek" olmalı. "Fıkır fıkır dolu" mu? yoksa "fıkır dolu fıkır" mı? ayrıca hangisi olursa olsun kötü bir slogan. Bunların haricinde tasarımlarınız gayet başarılı.

Emeğe saygılar......................................

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Hiç kimsenin dikkatini çekmemiş ama ilk çalışmanızda "çikolatalı aromalı kek" yazıyor. Bu ifade yanlış. "Çikolata aromalı kek" olmalı. "Fıkır fıkır dolu" mu? yoksa "fıkır dolu fıkır" mı? ayrıca hangisi olursa olsun kötü bir slogan. Bunların haricinde tasarımlarınız gayet başarılı.

Emeğe saygılar......................................

Tesekkürederim.
Ambalajlarda kulanilan ürün isimleri üretici firma tarafindan tarim köy isleri bakanligindan izni alina bilmis bicimi yada tescil ettirilebilmis biçimleri iledir.
Tasarimlarimda kulanilan isimlere hiç bir sekilde etkim yoktur.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı hatta metalizede sarı bir renk yaldız gibi durur o şeritler daha hoş olucak sanırım

larasude

🌱Yeni Üye🌱
Nükhet Hanım çalışmalarınız herkesinde söylediği gibi çok mükemmel. Bende ne öğrenebilirim diye hepsini incelemeye çalışıyorum. Rica etsem şu kek, gofret vs. ambalajalrındaki köşelerdeki parlama efektini nasıl verdiğinizi anlatabilir misiniz.
Tekrar elinize sağlık ..

Artios Amigos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.esko.com
Tesekkürederim.
Photoshopta bu hale getiyorum. 3D programlarda bunu yapmak daha pratik sanırım. Fakat ben 3D program hiç kulanmadim. En kısa zamanda öğrenmem gerek.:D

Nüket hanım,

Biraz geç oldu sanırım bu mesajı atmak için buralarda dolaşırken gördüm.
EskoArtwowrk'ü tahminimce duymuşsunuz ve ürünlerini görmüşsünüzdür.
Daha önce de size özelinizden mesaj attım cevap alamadım.
Ambalaj sektöründe Dünya lideri ve her türlü esnek, karton ambalaja yönelik çizim ve tasarım programları var, üstelik Adobe Illustrator da 3D çalışabilmeniz mümkün.
Bana özelimden mesaj atın yardımcı olayım yada Google "Esko" diye arayın sitesinden "software/packaging design" kısmına girerek inceleyin.
Esko'nun ürünlerinin Türkiye'deki tüm satış destek ve eğitimlerini ben verdiğim için eminim yardımcı olabileceğim bir şeyler vardır.

Gerekli her türlü yardımda bulabilirim.