Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eyüp Belediyesi Logo Yarışması

diazem63

🌱Yeni Üye🌱
bak bak bak çizimleri vektörel olarak verecekmişiz oldu canım başka :)

MsZ

🌱Yeni Üye🌱
kesin herkes cami koyacak logoya

peace

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar pvc resim çantaları bulmak zor ayrıca satılmıyor kırtasiyerlerde. normal siyah renkte seffat olan dosyalar kullansak olur mu?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bak bak bak çizimleri vektörel olarak verecekmişiz oldu canım başka :)

Yarışma organizasyonları hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor.
Bu tip yarışmalarda çizimler elbette vektörel olarak istenir ki gerekli değerlendirmeler yapılabilsin.

teylesan

🌱Yeni Üye🌱
logoya istanbul ruhunu katan kazanır. tabi şimdikini değil, eskilerdekini....

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo teslimi hakkında

Bugün logomu teslim etmek için Eyüp Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gittim,şartname de teslim edilen çanta mumla mühürlenir yazıyor ama böyle bişey yapmadılar, şartnameyi hatırlattım önemli değil dediler kafamda kocaman bir soru işaretiyle üzerinde günlerdir çalıştığım eserimi teslim ettim. Hadi hayırlısı bakalım.??

shn_design

🌱Yeni Üye🌱
katılan arkadaşlara hayırlı olsun inş bi sorun çıkmaz ve hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız...

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende çalışmamı dün kargoyla teslim ettin istenilen düm detaylarla birlikte bakalım iyi olan kazanır inşallah

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesin herkes cami koyacak logoya

Arkadaşım,yorumuna saygı duyuyorum ama bunu söylemem lazım.Eyüp belediyesi logo yarışması bu.Eyüp ilçesi adını Ebu Eyyûb el-Ensarî hz.den ve adına yapılan Eyüp sultan camiinden almamışmıdır.logoda cami değilde klise kullanılcak değilya.Malatya valiliği logosunda kayısı yerine şeftali kullanmaya benzemezmi bu.Bence cami kullanılabilir tabiki,bende öyle yaptığım için söylemiyorum tabi.Heralde şaka yollu söylediniz bunu,çünkü burda lgoda kullanılacak unsurlar belli,cami,tarihi mezarlar,p.loti.teleferik vb.
Saygılar ve katılan herkese başarılar

efe35

🌱Yeni Üye🌱
Belediyenin resmi sitesinde yarışmanın sonuçlandığı belirtiliyor. Fakat sonuçların sonra açıklanacağı söyleniyor.. Kazananlar belli ise isimlerini yazmak çokmu zor acaba.. Neyse bekleyelim bakalım..

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Belediye kazananı önceden haberdar ediyormu acaba yoksa oda bizim gibi hala bihabermidir?

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar sonuçlar Bu ayın 18'inde Belediyenin resmi sitesinde yayınlanacak.

TATLICADI61

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ekastasarim.com
Arkadaşlar kazananlar belli oldu

Birincilik Ödülü:

RUMUZ İSİM

185185 İbrahim Halil KARAER

Sekiz başarı ödülü:

RUMUZ İSİM

152828-1 Mehmet KARAER

366969 Tülay SAYER

366971 Tülay SAYER

504392-1 Deniz DALMAN

121977 Cüneyt ÖZALP

129186 Mehmet Cem ÖZDEN

211986 Mehmet Cem ÖZDEN

021946 Ömer Bahir KABİL

teylesan

🌱Yeni Üye🌱
Bu işte bir katakulle kokusu geliyor, günahları boynuna.
Şart nâmede: diğer çalışmalar sonuçların duyurulmasından sonra 30 gün içerisinde aynı adresten geri alınabilir deniyordu.
Şimdi ise diğer çalışmalar Anadolu daki liselere bağışlanmış deniyor. Yok yaaaaa...

Herkesi (0212 616 00 98 / kultur@eyup.bel.tr) bu adreslere protestoya davet ediyorum...!!

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Okadar da uğraşmıştım.....

Son düzenleme:

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu ne rezalettir, bukadar göstere göstere de yapılmaz. 2 kişi 2 şer mansiyon alıyor. Mansiyon alanlardan biri birinci gelen arkadaşın akrabası.... bu nedir... Okadar emek ve para harcayarak gönderdiğimiz çalımlarımızın karşılığı bu mu?...
Yanlış anlaşılmasın ben kazanamadım diyerek isyan etmiyorum, kazanılan listeye bakıldığında 15.000$ mechul yerlerde. 10 mayısda açıklanması gereken sonuçlar neden 18'inde açıklandı, Hakkımızı nerde arayacağız,

Biliyorum ki öfkemizi, küçük düşürülüşümüzü sinemize çekip yine unutmaya çalışacağız....

Düşündüğüm farklı bir konu,

Biz bu çalışmaları dekoya üzerine yapıştırarak gönderdik, gönderdiğimiz dekotaların maliyetlerini hesaplarsanız çok büyük meblalar yaptığını göreceksiz. A3 ebatlı bu dekotalar tekrar nie kullanılmasın, acaba bununda hesabını yapmışlarmıdır.

teylesan

🌱Yeni Üye🌱
sonuçların duyurulmasından sonra 30 gün içerisinde aynı adresten geri alınabilir deniyordu.

Şimdi ise diğer çalışmalar Anadolu daki liselere bağışlanmış diye yazıyorlardı ama tepkiden mi bilinmez, siteden bu bildirimi kaldırmışlar.

Başkasını bilmem ama ben arayıp çalışmalarımı geri alcağımı söyledim. Yanlarına bırakmayın!

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
sonuçların duyurulmasından sonra 30 gün içerisinde aynı adresten geri alınabilir deniyordu.

Şimdi ise diğer çalışmalar Anadolu daki liselere bağışlanmış diye yazıyorlardı ama tepkiden mi bilinmez, siteden bu bildirimi kaldırmışlar.

Başkasını bilmem ama ben arayıp çalışmalarımı geri alcağımı söyledim. Yanlarına bırakmayın!

Sabah bahsettiğiniz yazıyı bende okudum fakat hatırladığım kadarıyla sadece çantaların grafik okuyan öğrencilere bağış yapılacağı yazıyordu, tamam buna eyvallah bağışlarız tabiki '' çantaları '' ama dediğiniz gibi çalışmaları bizim bilgimiz dışında başka biyerlere verilmesi tabiki kabul edilemez böyle bişey olacağını zannetmiyorum şahsen.Çünkü o 10,000 dolar sadece kazanan logonun telif bedelidir.

teylesan

🌱Yeni Üye🌱
Ya kardeşim leb denilince leblebi niye anlaşılmaz ki.
teslim alanlar tarafından kırmızı mumla mühürlenecek ve tesellüm zaptı ile belgeledirilecektr. deniyordu uydurma çıktı.

Diğer tasarımlar, sonuçların duyurulmasından sonra 30 gün içerisinde aynı adresten geri alınabilir. deniyordu 18 mayıs sabahı belediye sitesinden diğer çalışmalar öğrencilere verilecek deniyordu.
Ne bilelim çantalarımızın yarışmaya girip girmediğini!!!!!!!!
Bal gibi de gidip çantamı emeğimi alırım dilediğime ben hediye ederim. HASTA ETMESİNLER
ADAMI.
Şu ülkede nepotizm(adam kayırma) yok değil mi? İyi siz öyle sanın.