Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eyüp Belediyesi Logo Yarışması

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
okadar insanın emeği boşa gitti seçilen logo ise esinlenerek yapılmış bir nevi çalıntı denilebilecek tarzda bir çalışma olmuş nediyelim bunlarda bize ders olsun ve bu tür yarışmalara katılmamamız gerektigini bir kez daha gösterdi.. Eyüb Belediyesi bu denli anlatan bu logonun ne anlattıgını gerçekten bizler merak etmekteyiz kimbilir bu yapılan seçilmiş olan logoyu alt üst edecek ne güzel çalışmalar vardı neyse konuşmakta boşa geçmişler ola

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
okadar insanın emeği boşa gitti seçilen logo ise esinlenerek yapılmış bir nevi çalıntı denilebilecek tarzda bir çalışma olmuş nediyelim bunlarda bize ders olsun ve bu tür yarışmalara katılmamamız gerektigini bir kez daha gösterdi.. Eyüb Belediyesi bu denli anlatan bu logonun ne anlattıgını gerçekten bizler merak etmekteyiz kimbilir bu yapılan seçilmiş olan logoyu alt üst edecek ne güzel çalışmalar vardı neyse konuşmakta boşa geçmişler ola

Aynen katılıyorum size

müge71

🌱Yeni Üye🌱
herkezin yorumlarında "aman katılmayın, ders olsun!" mesajı var. meydan da iyice boş kalsın. alan memnun veren memnun olsun. oh ne güzel.

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
herkezin yorumlarında "aman katılmayın, ders olsun!" mesajı var. meydan da iyice boş kalsın. alan memnun veren memnun olsun. oh ne güzel.

bu tip sonuçların olacağını bile bile katılmak ne akla nede mantığa yatar az aklınızı çalıştırırsanız bu işlerin sadece bu şekilde olmadığını görürsünüz.
ben sağlık bakanlığı ve çalışma ve sosyal bakanlığının düzenledği yarışmalardan çok iyi ders aldım. Onca kişilerin yaptığı logoları beğenmeyip aralarından bir kaç tanesini alıp kendilerinin sentezleyip farklı logo çıkarıdğının bir çoğunuz farkında değil. bu sadece bir örnek daha neler dönüyor neler.

EN KOLAY HARCANAN STATÜSÜNDEYİZ O YÜZDEN KATILIPDA KAZANAMADIM DİYE VAHLANMAYINN.

hiç kimse 1. nin gerçek kişimi sağda solda bir kişimi seçilmiş garanti veremez.bu tip yarışmalar bu yuzden güvenilirliği ve geçerliliği aşırı düşük.

Latintin

🌱Yeni Üye🌱
Eyüp Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı logo yarışması

Aspirin_00 siz ne çok şey biliyosunuz böyle. Çok bilmiş biri gibi yazmışsınız. Cümlelerinizi özenle seçin lütfen. Burada kimse aklını çalıştırmıyorda bir siz çalıştırıyorsunuz, insanlara az aklınızı çalıştırın diyorsunuz.
......

Eyüp Belediyesi logosundaki bu benzerliği belli başlı yerlere mail atarak kamuoyu oluşturmak gerek diye düşünüyorum. GMK ye bile güvenemiyorum artık. Bazı Üniversitelerin GSF hocalarına mailler atıyorum, ama onlarında elinde olan bir şey değil.

Sağlık Bakanlığı logo yarışmasında da GMK ye güvendik ama 1. seçilen logoyu kullanmadılar ve çok ilginçtir logonun neden kullanılmadığına dair bir açıklama yapma gereği bile duymadılar.

Artık kurumlara bile güven kalmadı, çok yazık

ahtapot

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bu isin pesini bırakmak istemiyorum benm gibi düşünenler varsa benle kontak kurabilirlermi acaba ne kadar çoğalırsak ayıplarını kapatmaları o kadar zor olur

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tür yarışmalara katınılmaz canım grafiker arkadaşlarım... ne belediye nede üniversite logo yarışmalarına... sütten ağzı yanan biri olarak söylüyorum... ;)

darkinsect

🌱Yeni Üye🌱
Bende katılmıştım bu yarışmaya. Sonuçları merakla bekledim.

İlk şoku şurada yaşadım. İsimler açıklandığında (ilk 10) aynı soyisimden kişilerin olması gerçekten sinirlerimi bozdu. Bırakın kaçıncı olduğunuzu öğrenmeyi, bu listede aynı soy isimleri görmek bile o an moralimi bozmaya yetti.

2. şoku ise 1. olan logoyu gördüğümde yaşadım.

Şimdi ise merakla belediyenin bu logoyu ne zaman ,hangi törenle kullanmaya başlayacağını bekliyorum.

Ayıp.Gerçekten ayıp.

ysy3596

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasim senin problemlerin var herhalde yarısma sonuclananı 2 ay oldu nerederse
hayır yanı bilmiyorsan bilgin olsun diye yazıyorum

darkinsect

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim senin problemlerin var herhalde yarısma sonuclananı 2 ay oldu nerederse
hayır yanı bilmiyorsan bilgin olsun diye yazıyorum

Cevabınız eğer bana ise...biraz daha hitaplarınıza dikkat ederseniz sevinirim, hem ben hemde sanal alemde bu yazdıklarınızı okuyan diğer arkadaşlar.

Yarışmanın 2 ay önce sonuçlandığını bende bir yarışmacı olarak elbette biliyorum. Bilmediğim manasını nereden çıkardınız anlamadım. Fakat bu siteye daha yeni üye olduğum için vede bu konuyu görünce yazmak istedim.

ahtapot

🌱Yeni Üye🌱
belediye logoyu eyüp halkı beğenmedi diye uygulamayacakmış eski logo kalıyo yani ama 10.000 dolar ve mansiyon ödülleri o çok saygın jüriden kimin tanıdıklarına gittiyse onlarda kalıyo

aliismeterdi

🌱Yeni Üye🌱
bu yarışmanın tarihi geçtiyse artık kaldırın bu yazıları burdan

ahmshn

🌱Yeni Üye🌱
Sanırım yarışma sonuçlarının buraya taşınmasından rahatsız olanlar olmuş. Buna gerek yok çalışmalarınız ortada ve bunların tenkit edilme olasılığını tahmin etmişsinizdir. Lakin, rahatsız olunmaya gerek yok bu yarışmacıların değil grafikerler meslek kuruluşunun yanlışıdır.