Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fhotoshop Can sıkıntısı

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkür ederim fakat ben sadece üstteki SENYOR çalısmasına yorum yaplmasını iştemiştim tekrar teşekkür ederm....

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlar için teşekkür ederim fakat ben sadece üstteki SENYOR çalısmasına yorum yaplmasını iştemiştim tekrar teşekkür ederm....

O zaman sadece yorumlamamızı istedğiniz kısmı yüklersiniz, çünkü insanlar ne gördüyse ona yorum yapar, bir de link vermek yerine çalışmayı yüklersiniz sorun kalmaz, kolay gelsin.

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun bı aradan sonra gene burdayım : ) yorumlar için teşekkürler martin sende kasma kendini begendiysen yorumunu yaparsın geçersin beğenmediysen hatayı söylersin devam edersin dostum burda havan kime ?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
uzun bı aradan sonra gene burdayım : ) yorumlar için teşekkürler martin sende kasma kendini begendiysen yorumunu yaparsın geçersin beğenmediysen hatayı söylersin devam edersin dostum burda havan kime ?

Bende hatanı söyledim zaten işin yorumlanacak kısmını yükledim, yardım edene de çamur atmak moda oldu artık.

Bu arada senin gibi yeşilçam jönlerini çok gördü bu site şu an bir çoğunun üstü çizili.

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş duruyor. Sadece şu etrafına çizdiğin sarı şey olmasa daha güzel olur gibime geldi.

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Kardeş sen bu işe hiç başlama, yaptığı çalışmanın kötülüğünden değil tavrından dolayı.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
seyficim sıkma canını. Boş kaldığın zamanalrda feysbukta gezeceğin, kızlarla chat yapacağın yerde kendini geliştirmek için çalışmalar yapman ve buradan eleştiri istemen ne kadar hevesli olduğunu gösterir. Ben işi beğenmedim ama çabanı ve çalışkanlığını çok beğendim. Başarılar diliyorum sana meslek hayatında..