Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alıntı: hakanokmen82´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster Arkadaşlar merhaba, bana Bradley Hand ITC Türkçe lazım indirme linki silinmiş. o yüzden bulamadım. yardımcı olmanızı rica edeceğim. Elimde olanlar bunlar
Alıntı: hakanokmen82´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster Arkadaşlar merhaba, bana Bradley Hand ITC Türkçe lazım indirme linki silinmiş. o yüzden bulamadım. yardımcı olmanızı rica edeceğim. Elimde olanlar bunlar çok teşekkür ederim. işimi gördü
Bu fontun adını bilen var mı arkadaşlar? :sweating: Rica ediyorum gören bilen varsa benimle paylaşsın.. Bilmiyorsanız da canınız sağ olsun napalım :worried:
Bu fontun adını bilen var mı arkadaşlar? :sweating: Rica ediyorum gören bilen varsa benimle paylaşsın.. Bilmiyorsanız da canınız sağ olsun napalım :worried: