Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Font Navigatör Sorunu !!!

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar Corel Draw X3 kullanıyorum ve Font Navigatör bi anda çalışmamaya başladı navigatörü açıyorum hiç bi seçenek hiç bi görüntü çıkmıyor sadece ana pencere gözüküyor.

Lütfen yardımcı olun nasıl düzelte bilirim ? Navigatör programını yeniden kurmak istedim ama corel le birlikte kuruluyor ayrı bi kurulumunu bulamadım...

Benzer konular

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
çok tşk ederim hocam programı açtım fakat verdiğiniz video linki çalışmıyor. yorumlardanda pek bişey anlamadım bu programın kullanımı nasıl ? şimdiden teşekkür ederim

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Estağfirullah ne hocası bende yeni öğreniyorum :)
Şimdi filmi birde YOUTUBE a upload ettim Sen'in için aynı sayfada.

Film dosyasını 4shared sitesinden indirememenin nedeni "Google DNS ayarı" yapmadığın için olabilir ben gayet rahat indirebiliyorum...
Google dan "Google DNS ayarı" arattır ayarları öğren yap ozaman bi çok giremediğin siteye girebilirsin dostum

Ayrıca facebook sayfamdada paylaştım, herkesin face i yoktur diye birde youtube a attım şimdi Sen'in sorununu görünce...

.

Son düzenleme:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Corel Draw X3 kullanıyorum ve Font Navigatör bi anda çalışmamaya başladı navigatörü açıyorum hiç bi seçenek hiç bi görüntü çıkmıyor sadece ana pencere gözüküyor.

Lütfen yardımcı olun nasıl düzelte bilirim ? Navigatör programını yeniden kurmak istedim ama corel le birlikte kuruluyor ayrı bi kurulumunu bulamadım...

CorelDRAW Program Cd sini takıp repair (tamir et / onar) komutu ile eksik bileşenlerin tamamlanmasını bu şekilde font navigatörü eski çalışır konumuna döndürebilirsiniz.

Eğer program Cd niz yoksa Denetim masası / Program Ekle Kaldır menüsünden Corel klasörüne repair (tamir et / onar) seçeneği ile gerekli bileşenlerin tamamlanmasını bu şekilde font navigatörü eski çalışır konumuna döndürebilirsiniz.
şimdiden kolay gelsin, faydalı olabilmesi dileğiyle...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
tşk ederim tekrar onardım programı gene aynı sorunuda buldum bu arada meyersem view menüsünden kapanmış seçenekler menüler falan tıklayıp tekrar görünür hale getirdim :)