Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
corel tüm verileri içinde sakladğı için çok ağırlaşabiliyor hatta dönüsü olmayan hatalar verebiliyor ama freehandde de kendimi çok rahat hissedemiyorum bir yerlerde keşke corelde yapsaydım fikrini getiriyo aklıma... işine göre proğram değişmeli
çünkü freehand ile corel in tek ortak noktası var datalarında nokta ve çizgi olarak çalışması diğer yönlerden karşılastırma çok zor corelde yaptıklarını freehand de yapamazsn
genel olarak corel matbaacı programı freehand ise ajansların kullandıgı programdır. Gerci artık indesign ve illustrator daha gözde. Benim ilk göz agrım freehand ama artık illustrator kullanıyorum. illustrator de baskı formatı PDF yapmak cok rahat.
ikiside aynı işi yapıyor bence.corel kendine göre özelliğe sahip freehand kendine göre.ama sonuç aynı.ben frehand kullanıyorum ama coreli de boş zamanlarımda öğrenmek istiyorum yeni yeni birkaç özelliğini çözdüm.bilmemek ayıp değil imkanın olup da öğrenmemek ayıp.
Corel dijital baskı ve folyo kesim için yazılmış bir ara yüz programı olarak çıkmıştır. Asla bir tasarım programı olamayacaktır. Freehand mutlaka desteklenmeli yeni sürümlerinin çıkartılması için Adobe şirketine baskı yapılmalıdır.
Corel dijital baskı ve folyo kesim için yazılmış bir ara yüz programı olarak çıkmıştır. Asla bir tasarım programı olamayacaktır. Freehand mutlaka desteklenmeli yeni sürümlerinin çıkartılması için Adobe şirketine baskı yapılmalıdır.
Eee ben uzun zamandır corel kullanıyorum.Ve hiçbir tasarımımda sorun yaşatmadı bana. Peki nasıl oluyorda tasarım programı olmuyor daha açık yazarsanız ona göre hareket edelim.
kesinlikle corel diyorum evet kullanımı çok kolay bu işte zaten önemli olan en kalitelisini en çabuk şekilde bitirmektir.zaten freehand in hiçbir gelişmiş özelliği yok.