merhaba bahtınur.öncelikle emeğine ellerine sağlık diyorum. ve benimde bir sorum olacak.burada alıntı da yaptım hani bir resmi çizimleri filan ctrl+shift+v ile özel yapıştır şeklinde mesela bir dikdörtgenin içine atıyoruz tamam ama geri nasıl çıkartabilrim?bana hazır bir iş geldi fakat üzerinde değişiklikler yapmam gerekiyor onun içinde önce çıkartmam gerekiyor.komple çizim hiç resim yok çalışmada yardımcı olursan sevinirim
Benimde bi sorum olacak.. Freehandde şekillere effect uygulayınca kalitesi bozuluyor , yani büyütünce kötü gözüküyor Raster effect settings'i 300ppi yaptım yine istediğim gibi sonuç alamadım, dahada arttırınca programın ağır çalışmasına sebep oluyor.. Bunun herhangi bi çaresi varmı, kendi katalogumu yapmak istiyorum Photoshopta çok iyiyim ordaki gibi gölgeli veya transparent efectleri freehand'de de uygulamaya çalışıyorum ama sonuç hüsran. Eğer katalog için en iyi ayarlar nelerdir burda açıklma yaparsanız çok sevinirim..
arkadaşlar MAC den aldıgım bir freehand uzantılı dosyayı PC de acamıyorum bu nedendir FH nin sürüm farkından olurmu? fh10 DA kaydedilmiş bir dosyayı MX de acarken falan promlem oluyor bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa müşerref olurum![]()