ecotasarim
🌱Yeni Üye🌱
Reklam ve tanıtım konusunda deneyimli, profesyonel bir reklam ajansıyız. İstanbul'da uzun yıllar ulusal ve uluslararası markalara hizmet verdikten sonra 2001’de Marmaris’e yerleştik ve çalışmalarımıza burada kendi ajansımızda (ecotasarım) devam etmekteyiz. Ulusal ve uluslararası marklar ve hızlı tüketim ürünleri, ambalaj tasarımı, süreli yayın ve kurum kimliği gibi çalışmalarda oldukça tercrübe sahibiyiz. Basılı işler, kurum kimliği çalışmaları, katalog, broşür, dergi, ilanlar ve kampanyalar, fotoğraf çekimi gibi işlerinizde bizlerle çalışmaktan memnun kalacağınızı düşünüyoruz. Internet üzerinden çalışmanın avantajlarını yaşayabildiğimiz bu dönemde sizlere kısa sürede yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet verebilmekteyiz.
Tecrübelerimiz arasında Max Dergisi'nin Türkiye versiyonunun yaratımı, Volvo, Toyota, Citibank, Körfezbank, Doğuş Holding, Digiturk ve daha birçok markanın işleri bulunmaktadır. Birçok müşterimizin kurum kimliği yaratım sürecinde yer almış olmanın da gururunu taşıyoruz.
Arzu ederseniz email adresinizi bildirdiğiniz takdirde size başka portfolyo örneklerimizi de iletebiliriz.
Saygılarımla,
Esra Üstünkaya
Kurucu & Direktör
Tel: 0252 417 73 90
Tecrübelerimiz arasında Max Dergisi'nin Türkiye versiyonunun yaratımı, Volvo, Toyota, Citibank, Körfezbank, Doğuş Holding, Digiturk ve daha birçok markanın işleri bulunmaktadır. Birçok müşterimizin kurum kimliği yaratım sürecinde yer almış olmanın da gururunu taşıyoruz.
Arzu ederseniz email adresinizi bildirdiğiniz takdirde size başka portfolyo örneklerimizi de iletebiliriz.
Saygılarımla,
Esra Üstünkaya
Kurucu & Direktör
Tel: 0252 417 73 90