Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance garfiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

banev

🌱Yeni Üye🌱
merhaba işinizi en kısa zamanda bitirme garantisiyle size yardımcı olmak isteriz. dirtbag2877@hotmail yada krokipoti@hotmail adresinden irtibata geçerseniz detayları konusuruz.ileri düzeyde illustrator cs4,photoshop cs4,indesing cs4,freehand mx,coreldraw programları kullanabiliyoruz.portfoyumüze dinodream.com/portfolio/krokipoti linkinden ulasabilirsiniz.fiyatda makulumuz.isterseniz görüşelim teşekkürler.

bshilal

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Freelancer iş ilanınızla ilgileniyorum.
İstediğiniz koşullarda hızlı ve temiz iş çıkarabilirim.
Mail adresim bshilal@gmail.com benimle irtibata geçerseniz size örnek çalışmalarımı da gönderebilirim.
Kolay gelsin.
Hilalbs

xart

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, Ben 5 senedir bir matbaada grafikerlik yapmaktayım.Bu zamanzarfında oldukça köklü firmalara kart askı ipi tasarımı , pasaport kabı , bavul etiketi, damla etiket tasarımı, katalog , broşür, el ilanı ,afiş, personel kimlik kartı ve logo tasarımı yaptım.Bundan sonraki hedefim evimde web tasarımına gönül vermiş kardeşimle beraber freelance hizmet vermek.

Kullanabildiğimiz programlar,

Photoshop, corel, freehand, illustrator, Dreamweaver, fireworks,flash ve indesign. Size yardımcı olabileceğimizi düşünüyorsanız eğer xart.rklm@gmail.com dan bana ulaşın.

MedusaX

🌱Yeni Üye🌱
Freelance Çalışma Hk.

Merhaba Ben Gökhan,
Bahsettiğiniz çalışmalar hakkında oldukçe geniş bir tecrübeye sahibim ve son bir kaç aydır evimde freelance işler yapmaktayım eğer sizin içinde uygunsa sizlerle tanışmak ve çalışmak isterim.

Hakkımda detaylı bilgiye Gökhan Torun Öz Geçmiş adresindeki özgeçmişimden ulaşabilirsiniz. Ayrıca gk.torun@hot.com adresinden iletişime geçebiliriz.

İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...