Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gece çekimleri

dgnzcn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fotoğraf çeken kişiden kimseye zarar gelmez, ince ruhlu ve sanatçı ruhlu ve duyarlıdır fotoğrafçı her sanatçı gibi. insanların ruh hali farklılıklar gösterebiliyor her an aynı kalacağız diye bir şey söz konusu değil. unutmamak gerekir ki her şey insanlar için önemli olan bunu saygı ve sevgi çerçevesinde tatlıya bağlamak.

Fotoğraf çekmeye gönül vermiş kişilerin hiç yakışık almayan, olmaması gereken gereksiz atışmalarını üstelik herkesin gözü önünde yaptığım için verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm forumdan ve selimsolakoglu arkadaştan bende özür dillerim.

aurum63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aurum63.com
yaa işte seviye budur, tebrikler arkadaşlar, işte bu yüzden burayı seviyorum :))

kübraa_873

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fotolardaki kartaj falan süper harika ötesiiiii

eskidost3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben sitemize ustamız die getirdiginiz arkadasın benim yıllardır fotografl ile ilgili forumlar yorumlar binlercesi yüzlercesi 10 larca bulusma organizasyonu v.b. v.b. neyse beni cidden okurken yordu teşekkürler

yorumlarınız icin ...

size tek tavsiyem yani yukarıdaki yorum ( Yorumlarınız icin teşekkürler ) budur sadece meraklı arkadasların teknik sorularına cevaplar verip sohbet kıvamında konusulan sohbetlere gevrek ve dingin bi havada devam edebiliceginiz bi sekilde knusmanız yeterli tansiyonu yüksek 10 - 15 satırlık cevaplar vermek kötü sakinleşin daha yürüyeceginiz cok yol var denemelere devam ...

Son düzenleme: