Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gece çekimleri

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten muhteşemler...

selimsolakoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilgi gösteren bütün arkadaşlara teker teker çok teşekkür ederim:),selamlar

MtLciL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otoresim.net
Çalışmalar harika, Çok beğendim. İnsanı alıp alıp götürüyor. Başarılarının devamını bekleriz..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
İlk gördüğümde heralde herangi bi siteden bulduğunu ve paylaşım amaçlı koyduğunu sandım :) yani o kadar qüzeller.. Yorumları okuyunca anladım.. Eline sağlık çok iyi..

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı kareler. emeginizi paylaştıgınız
için sonsuz teşekkürler_başarılar dilerim_:)

selimsolakoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten insanı alıp götüren fotoğraflar devamını bekliyoruz eline ve deklanşörüne :) sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle banner çalışman için tebrik ederim adaşım :)
çekimlerinde çok güzeller ellerine sağlık ve ayrıca hoşgeldin aramıza :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harika kareler; çekimleriniz gerçekten çok başarılı, tebrik ederim=)

selimsolakoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoşbulduk adaş:)
ilginiz için hepinize cok teşekkür ederim

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aramıza hoşgeldin Selim. Bannerını çok beğendim. Fotoğrafların da mükemmel. Çalışmalarınızı görmek isteriz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
Aramıza hoşgeldin Selim. Bannerını çok beğendim. Fotoğrafların da mükemmel. Çalışmalarınızı görmek isteriz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. İyi forumlar.

sayın gul_love... her mesajınızı bold yazıyorsunuz ve yönetim her defasında düzeltiyor... lütfen bold yazmayın forum kurallarına aykırı...

dgnzcn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle elinize sağlık. Tripodla doğru çekilen fotoğrafların net olmaması imkansız. makineyi tripoda koymuşsunuz otomatik ve zamanlamalı moda alıp makine tripodda olduğu için kadraj ayarınıda rahatça yapmışsınız. elde çekim yapmadığınız için titreme ve kadraj hataları meydana gelmemiş. bu sayede uzun süre pozlama yapmışsınız.size sadece deklanşöre basıp beklemek kalmış. burada gördüğüm tüm fotoğraflarınız bu tarzda.
en son fotoğrafınızda gökyüzündeki ışık fazla olmuş.
selamlar.

selimsolakoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam,sizinle keyifli bir sohpet olucak gibi,emin konuşmuşsunuz fakat tripotum yok almayıda düşünmüyorum bu kriz dönemini atlatana kadar:) bu yorumladığınız fotografları zaman ayarlıda değil kumandaylada değil parmağım deklanşörde cektim,bunlar akşam üzeri gün ışığının bitmediği zaman pozlanan fotograflar değil,elde sabitlemeden pozlamak mümkün olmaz böyle ışıksız ortamları,tabiki bir destek kullanıldı(taş,makina cantası vs..tripotsuz cekiyorum ben fakat tripotsuz cekmek iyi değilki, dünyanın en meşhur fotograf sanatcılarından birine sormuşlar tripotsuz fotograf cekene ne dersiniz diye,onu tripotla döverim demiş:) ben anlatmak istediğinizi anladım sizin ama siz değil herkül olsa bu benim cektiğim kareleri elde pozlayamaz,yanlış yorumda bulunmuşsunuz,ve bunlar yani benim calışmalarım değil bütün fotograf calışmaları tripota bağlanıp tek deklanşöre basılıp bukadar basit görünerek hazirlana bir iştir,amma görselliği hiçbirzaman makina ayarlamıyor:) buna insan gözünün estetiği gerekir,ve birşey farkettim demişsinizki elde cekim olmadığı için kadraj ve titreme hataları sizde olmamış,bunu bana sizde kadraj hataları olduğu için söylediniz,size altın bir uyarı,(alıntı)'Makinayı elde pozlayamayıp biryere sabitlediğinde istediğin yani doğru kadrajı vermiyorsa cekme o fotoyu,zorunda değilsin yani yanlış kadraj cıkacaksa niye cekiyosun? 'der Ara Güler:) benim fotolarımda hata yok diyorsunuz ama tebrik yerine nasıl cektiğimle ilgili fikirlerde bulunmuşsunuz sadece:) (onlarda yanlış fikirler) sizin fotograflarınızda olan kadraj pozlama hatalarını yazdım dostani bir şekilde ama sanırım kızdınız,o yorumu ben sileyim birdahada yorumda bulunmayayım,İyi geceler...