Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

geçiş eklemek

hally222

🌱Yeni Üye🌱
edius 4 kullanıyorum . videoları c ile parçalıyorum , sonra lazım olmayan kısımlarını delete ile siliyorum. yanyana getirip araya geçiş eklemek istiyorum. effect ten transition dan geçiş seçip iki klibin arasına sürükleyip bırakıyorum. ama bir türlü geçiş olmuyor eklenmiyor. izliyorum izliyorum bir değişiklik yok. yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arasına bırakılmaz EDIUS'ta..video parçacığının üstündeki kısıma bırakılır..video parçacığı kendini audio,video ve trans diye 3'e ayırır..sen audio kanalına veya video kanalına değil trans kanalına da değil,videonun tam üstüne bırakıcan..örneğin fade in vermek istersen videonun üstünün en başına,fade out vermek istersen videonun üstünün en sonuna sürüklicen..

senin dediğin mantık adobe premiere mantığı..her programın mantığı farklı...final cut ve avid'i bilmiyorum mesela...vegas'ı da öyle...

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dostum tekrardan selâm.

o video parçacığının üzerinde gri alan varya hani oraya sürükle.o sarı şeride değil,sarı şeritin hemen altındaki gri şeride sürükle..(gri alan demiyorum,gri şerit) hemen olucak..

cevabını bekliyorum

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆

arkadaşım sen oraya efeckt atsanda bunu gözle göremezsin çünkü sen fit dediğimiz konumda yani bütün klibi timeline da görmek için yapılan ayarda çalışıyorsun şimdi edius da sol köşede "suquence1" yazan kısmın hemen altında ------ şeklinde görünen bir kısım var onun sonunda da aşşağı dönük olan bir ok var o ok'a tıkladığında uzun bir pencere açılacak o açılan pencerede sen en altta bsulunan fit konumundusın sen şimdi o pencereden 1 second seçeneğini işaretle böylece timeline da olan videon hakkında daha fazla detay göreceksin attığın efeckti de :))) 1 socond'a alıp öyle bir dene ve neticiyide lütfen yaz

kolay gelisn...