Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok karmaşık ve soluk bir çalışma olmuş... Fİgürleri biraz daha yerinde kullansaydınız ve fontlarda biraz daha seçici olsaydınız, daha başarılı olurdu diye düşünüyorum.... İyi çalışmalar...
bu afiş daha çok çocuklara hitap ediyo sanki kullanılan yazı karakterleri çok basit resim çok flu görünüyo resmin üstündeki yazı karakterleri değişse daha güzel olur tabi başlıktakiyle beraber
bu afiş daha çok çocuklara hitap ediyo sanki kullanılan yazı karakterleri çok basit resim çok flu görünüyo resmin üstündeki yazı karakterleri değişse daha güzel olur tabi başlıktakiyle beraber
ne çocuk mu ? böyle bir şeyde ilk kez duydum gençlik çayı derken gençlere yönelik olduğunu anlamayamadınız heralde .Çalışmayı yüklerken bir hata olsu ondan flu gibi aslında renkler canlı.başlığı nasıl değiştireyim tuzla kaplıcalarının müdürü istedi bunu saygılar
bence çok fazla renk kullanılmış rengarenk yapmayı düsünmüssünüz ama kendi fikrim renkler uyumsuz olmuş.ve fazla font kullanılmış.Aynı font gruplurını kullanmayı tercih ederim ben.birde saatleri ve dans yazılrını içine aldığınız kutucuklar çok göz yoruyor.kolay gelsin emeğinize sağlık.....
Arkadaşalara katılıyorum. Font seçimini bir değiştir. Belki senin de daha çok beğeneceğin bir şey çıkar ortaya. Bir de ben "dans dans dans" yazılarını saçma buldum. Hareket katmamışlar, manasız duruyorlar. Ve yine madem gençliğe hitap eden bir şey bu o zaman az karmaşık ama sayfayı tam dolduran cıvıl cıvıl bir çalışma hazırlamanı öneririrm. Ben de gencim ama bu çaışmaya baktığımda buraya gelmek içimden gelmiyor, beni oraya önce afiş davet etmeli..