Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Giydirilen Aracı Sökme İşlemi-Resimli Anlatım

tuceng

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar aracı sıvı ile kapladınız ise altta yapışkan kalır eğer sıvı ile kaplamadı iseniz fön makinası ile yapışkan bırakmadan kaldırabilirsiniz.sıvı ile kapladı iseniz arkadaşın uyguladığı taktik yerine yine fön makinası ile sökün kalan yapışkanıda benzinle boyaya zarar vermeden temizleyebilirsiniz.

erdinc-x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım o kadar boya ile uraşmana ne gerek var bir sürü zahmet daya ısıtıcıyı hallet iki dakikada bu kadar kolay bişiyi neden zor hale getiriosunuz

amisos

🌱Yeni Üye🌱
ben bu araç temizleme yüzünden azdaha mesleği bırakıyordum.hepsinide denedim tek ilaç sabır bence sabırla uğraştımı herşeyle çıkıyor.

zombi1976

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saol

:rofl:valla bu aplıkasyon işinin başı olarak kabul edıyorum kendımı 94 yılında iett otobuslerını kaplamaya baslamıstım ve bu zamana kadar sokum işi her zaman zor gelmıstır sokum için ya ısıtıcı yada pahalı bır folya fırmasının folyo sokucusu var ama cok uçuk fıyatı var bu senın yaptıgın daha akıllıca saol bılgın için :rofl:

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar.. folyo, markasına ve kalitesine göre sökme işlemi değişiyor. ben çok kapladığım arçları söktüm teremiz çıkanıda oluyor. yapışkanı kalanıda ( hatta tinerle araç yıkadığımı bilirim- tabi müşteride biliyor.)

lalereklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede ısıtarak sokmek daha uygunolur aracın boyası hakkında bılgı yoksa

selens

🌱Yeni Üye🌱
fön makinası :D okadar ugraşamaya degmez sentetik tiner

kifla

🌱Yeni Üye🌱
Cast Folyo Giydirilmiş araçlardan folyoyu sökebilmek için tineri kullanın fakat benim ekip arkadaşlarım tineri cam sil şişesine koyup folyo üzerine bölgesel olarak püskürtüyorlar daha sonrada bir çakmak yardımıyla yakıyorlar bir kaç sn sonra söndürüp çaldırıyorlar çok kolay olduğunu görmüştüm.

vmasore

🌱Yeni Üye🌱
beyler hiç uğraşmayın bizi tavsiye edin arçların üzerinden boyaya zarar vermeden çıkarıyoruz yerimiz kadıköyde ilanlarımız google de var fiyatlar zaten uygun folyoyu söktükten sonra pasta cila iç dış yıkamasını hatta rotuşlarını bile yapıyoruz sizin uğraşmanıza gerek yok google ye folyo sökme yaz ordayım erkan küçük kurt

damaci

🌱Yeni Üye🌱
folyo söküm sıvısı vardı malzemecilerde hiç kullanan oldumu acaba..

samet şencan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biz fplyoyu sıcak suyla söküyoruz sıcak suyu dökün bundan daha kolay oluyor folyo salıyo kendini hemen yinede bilgi için teşekkürler

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
arkadasın verdiği bilgi hoş kullanılabilir.
ama selülozik tiner boya ve plastik parçalara zarar veriyor.
en verimli teknik sıcak su ve ısı tabancası
sıcak suda zarar görme ihtimali yok ve alt zeminde yapışkan bırakmıyor
extra 1 su ısıtıcıda işinizi görür...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunu hep merak etmiştim çok iyi oldu teşekkürler...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geçen gün durakta beklerken;çift katlı bir otobüsün devasa giydirmesini görünce bu nasıl sökülecek acaba diye düşünmüştüm :wink:
Demek böyle bir yöntemde varmış!Ama arabaya zarar verebilir gibi geliyor bana!Tiner sonuçta,giydirme folyosunun boyasını attığı gibi, arabanınkinide atabilir belki...
Saygılar

vmasore

🌱Yeni Üye🌱
Araçlarınızın üzerine yapılan giydirme reklam ,cast folyo sökme ve temizleme işlemi özel kimyasallarla aracın boyasına zarar vermeden yapılır. Iletişim. Tel.***************.**********
Bizi referans göstere bilirsiniz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

turkgaraj

🌱Yeni Üye🌱
özel kimyasallar ne :D ne gerek var ya al eline ısıtıcıyı başla bi kalkan köseden sök bitsin :D

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
vmasore uyarılara rağmen iletişim adresi vererek reklam yaptığı için forumumuzdan süresiz olarak uzaklaştırılmışır.

yıldırım061

🌱Yeni Üye🌱
sökerken aracı ufoyla ısıtmakta fayda var folyonun kendını bırakması lazım