son mesaja
Merhaba ,
Son mesaj yazan arkadaşa tamamen katılıyorum. 3 yıl önce folyosu sökülüp tekrar üzerine folyo kaplanan araçlar geldi 2 gün önce galeriye. Çok bildik bir firmanın araçları üstelik. Böyle satışa çıkamayacağını söküp getirmelerini istedik ve bu işi yapan birine yönlendirdik. Bilin bakalım araçlar son kaplamadan önce ne ile sökülmüş. Tinerle. Tinerin etki etmediği yerleride nasılsa tekrar kaplanacak diye kazımış yapanlar. Boyada kazınma var, kabarma var, deformasyon var. Kısaca tiner doğru bir çözüm değil. Bu araçların bir gün mutlaka söküleceği düşünülerek aracın boyasına zarar vermeyen solüsyonları kullanmakta fayda var. Nihayetinde biz aracı sökülecek firmaya durumu bildirdikten sonra ve araçların bir kaçınının söküldükten sonraki halini gösterip sorumluluk almayacağımızı söyledikten sonra 3 yıl evvel sökme işini gerçekleştirip yeniden kaplayan firma ile hukuki bir süreç başlatıldı. Çünkü araçların satış değeri düştü. Bugün bir şekilde söküp tekrar kaplama yaparsınız ama 3-5 yıl sonra önünüze çıkabilir. Maddi zarara uğrarsınız, ticari itibarınızı kaybedersiniz vs. Kısa vadede ucuz çözümler değil uzun vadede kalıcı çözümler bulmak gerek. Pahalıda olsa bu iş için üretilmiş ürünlerden deneyin bence. Mesajda yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben galericiyim. Araç alıp satarım. Ama vicdanen yazma gereği hissettim. 140 tane araç bu şekilde ziyana uğramış. Çok yazık....