Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Giydirilen Aracı Sökme İşlemi-Resimli Anlatım

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
3m folyolar bazen tinerle çıkmıyor ısıtıcı kullanılınca daha rahar olabilir. bilgi için tskler :)

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bizde ısıtıcı kullanıyoruz...tinerden daha kolay ve zahmetsiz...denemesi bedava... ondan başka daha kolay yolu olduğunuda zannetmiyorum..

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sağol.
Bildiğimiz şeyler ama, genede sağol.

epigrafes

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben yillar oldu bu isin icindeyim isitma sistemi daha mantikli ama isi bilenin yapmasi lazim yok boya yanabilir ama bir onerim olacak biraz isitiktan sonra elinizle konrol edin elinizin yanmiyacak seklinde isinmasi lazim bolsans

ahuzarim

🌱Yeni Üye🌱
evet ustad gercekten buyuk bır sıkıntı paylasımın ısın tesekkur ederım hayırlı calısmalar

saim omay

🌱Yeni Üye🌱
teşekkerler cok iii bi paylasım... çünkü cok işime yarar

canberk72

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu iş tinerle olmaz bunun için ilaç var folyoyu yumuşatıyor ve kalayca çıkıyor araçada zarar vermıyor .

bafralı_ugur

🌱Yeni Üye🌱
havalar sıcak ztn arbayı 3 saat koy guneşe bak sonra nasıl gelıyoo folyo:d

halpc

🌱Yeni Üye🌱
trevego otobüsü sökmek için 3 saat uğraştık gaz yağı deterjanlar.. ne m i oldu, yapışkan izleri tamamen kaldı, 700 lira pasta cila masrafı çıktı..:/

Vigo

🌱Yeni Üye🌱
Vigo Kimya resmi web sitesinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.İşe yaramayan daha fazla masraf çıkaracak ürünlerle hem vakit hem para kaybı yaşamamanız için bu tip sökümler de Vigo Folyo Sökücü kullanmanızı öneririm.

pisi_pisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşım için teşekkürler çok işime yarayacak. ben sıcak hava tabancası kullanıyorum

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tiner özelliklede selülozik tiner kullanımı tavsiyesi okudum ve inanamıyorum bu tavsiye.. selülozik tiner boyayıo kesinlikle bozar... boyayıo bozmasa verniği kesinlikle bozar. yani bir benim aracım üzerinde selülkozik tiner kullanırklen göçrsem kesin döverim herhalde.. bence bu yöntemi unutun.. paranızı isteyin ve saç kurutma makinesi gibi fazla ısı yaymayan şeylerle sökmeye devam edin derim.
teşekkürler...

msfr

🌱Yeni Üye🌱
son mesaja

Merhaba ,

Son mesaj yazan arkadaşa tamamen katılıyorum. 3 yıl önce folyosu sökülüp tekrar üzerine folyo kaplanan araçlar geldi 2 gün önce galeriye. Çok bildik bir firmanın araçları üstelik. Böyle satışa çıkamayacağını söküp getirmelerini istedik ve bu işi yapan birine yönlendirdik. Bilin bakalım araçlar son kaplamadan önce ne ile sökülmüş. Tinerle. Tinerin etki etmediği yerleride nasılsa tekrar kaplanacak diye kazımış yapanlar. Boyada kazınma var, kabarma var, deformasyon var. Kısaca tiner doğru bir çözüm değil. Bu araçların bir gün mutlaka söküleceği düşünülerek aracın boyasına zarar vermeyen solüsyonları kullanmakta fayda var. Nihayetinde biz aracı sökülecek firmaya durumu bildirdikten sonra ve araçların bir kaçınının söküldükten sonraki halini gösterip sorumluluk almayacağımızı söyledikten sonra 3 yıl evvel sökme işini gerçekleştirip yeniden kaplayan firma ile hukuki bir süreç başlatıldı. Çünkü araçların satış değeri düştü. Bugün bir şekilde söküp tekrar kaplama yaparsınız ama 3-5 yıl sonra önünüze çıkabilir. Maddi zarara uğrarsınız, ticari itibarınızı kaybedersiniz vs. Kısa vadede ucuz çözümler değil uzun vadede kalıcı çözümler bulmak gerek. Pahalıda olsa bu iş için üretilmiş ürünlerden deneyin bence. Mesajda yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben galericiyim. Araç alıp satarım. Ama vicdanen yazma gereği hissettim. 140 tane araç bu şekilde ziyana uğramış. Çok yazık....

ysy3596

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım cok teskkür ederim yavvvvvvvvv

qhuqi

🌱Yeni Üye🌱
suanda aynen arkadasın bahsettıgı gıbı selulozık tınerı bır cam sıl sısesıne doldurdum uzerıne sıkıp bolca 15-20 sanıye bekledıkten sonra kendılıgınden attı zaten folyo catır catır gelıo bence bu yontem cok ıyı boyayada herhangı bır zarar vermedı tabanca kaynar su oto fırın felan hepsı uzun hıkaye cok basıt ve zahmetsız oldu