Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gösteri Sanatları Topluluğu Afiş

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
51349950.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
".... kayıtlarımız başlamıştır" yerine "................... kursları" daha uygun olur. kullandığın fontu değiştirmelisin, daha kalın ve dik bir font kullanabilirsin. Birde yazıları bir yere bloklarsan ve görsellerini ona göre yerleştirirsen iyi olur. çok fazla imge var çalışmada. balet, gitar yukarıda dans eden figürler vs.. çağrışım yapıyor ama ayakları anlamak için dikkatli bakmak lazım. daha vurucu bir görsel ve uygun fontlar ile daha iyi olabilir. iyi çalışmalar

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık emeğine fontlar daha dolgun olsa, logo birazdaha kücük kursalar daha ön planda olsa amaca daha uygun olurdu... kolay gele...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok merak ettim şu çalışmayı ama sanırım bir bende açılmıyor çalışma..Explorer hatası..Kahrolsun fireworks...:p

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bence fontu değiştirsen iyi olur ve yazı dizilimini tekrar ayarla

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım çalışma CMYK yüklenmiş. Bazı arkdaşlar göremiyordu.. Ben RGB olarak yükledim. bu konuya LÜTFEN DİKKAT!

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım çalışma CMYK yüklenmiş. Bazı arkdaşlar göremiyordu.. Ben RGB olarak yükledim. bu konuya LÜTFEN DİKKAT!

O arkadaş benim onurcum. Sağolasın yardımın için..

Konuya gelince; Güzel sanatlar topluluğu'na davet için görsel olarak üzerine düşülmemiş vasat durumda bir çalışma..Al benisi olmasını sizde görsel bir ziyafet çekerek sağlayabilirdiniz. Onaya gitmediyse üzerinde tekrar çalışmanızda yarar var.

Kolay gelsin.