Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik okumak istiorm çünkü yeteneğim var

hayko14

🌱Yeni Üye🌱
:dance1::dance1:Meraba bn foruma bilgi almak için katıldım şuan 8 e gidiorm ve önümde 4 ayım kaldı grafik okumak istiorm çünkü yeteneğim var ve bunu ben değil okuldaki öğretmenlerim keşvetti ama sadece rehber öğretmenimden yardım alabiliyorum oda çok sert bir insan bu yüzdende ona bişey sormaya çekiniyorum şimdi yardıma ihtiyacım var :sadsmile: lisede ne tür bi lise okuyacağımı? genellikle liselerin kaç poğanla aldıklarını? grafikerlik okursam elimdeki imkanları? vede grafikerliğin dallarını mesela çizgifilm yapımcısı olabilirmiim? bana yardım ederseni çok mutlu olurum :dance1:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
lisede ne tür bi lise okuyacağımı?
Meslek lisesi grafik tasarım/grafik/grafik teknolojileri okuyabilirsiniz
Ayrıca güzel sanatlar lisesi grafik/grafik tasarım okuyabilirsiniz.
Puan sistemlerini bilemiyorum.
grafikerlik okursam elimdeki imkanları?
Grafikerlik yapabilirsiniz ajans, matbaa, freelance kapsamında çalışabilirsiniz. Ayrıca kendinize güveniniz ve geliştirmeniz dahilinde Tasarım alanında bir çok sıfatla çalışabilirsiniz. Buda sizin dallar dediğiniz konuya denk gelir. (Matbaacı,grafiker,sanat yönetmeni, metin yazarlığı vb.)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
türkiyede yaşıyoruz

:dance1::dance1:Meraba bn foruma bilgi almak için katıldım şuan 8 e gidiorm ve önümde 4 ayım kaldı grafik okumak istiorm çünkü yeteneğim var ve bunu ben değil okuldaki öğretmenlerim keşvetti ama sadece rehber öğretmenimden yardım alabiliyorum oda çok sert bir insan bu yüzdende ona bişey sormaya çekiniyorum şimdi yardıma ihtiyacım var :sadsmile: lisede ne tür bi lise okuyacağımı? genellikle liselerin kaç poğanla aldıklarını? grafikerlik okursam elimdeki imkanları? vede grafikerliğin dallarını mesela çizgifilm yapımcısı olabilirmiim? bana yardım ederseni çok mutlu olurum :dance1:

ve türkçeyi katletmiyoruz eğerki grafiker olacaksan ilk öğreneceğin kural bn değil ben gidiorm değil gidiyorum keşvetti değil keşfetti bişey değil birşey poğan değil puan olabilirmiim değil olabilirmiyim vb bu tür değilde düzgün türkçeyle yazarsan yardımcı olan çıkacaktır

hayko14

🌱Yeni Üye🌱
ilk önce irm.art arkadaşıma teşekkür ediyorum ve graphicturk arkadaşım dahil bütün siteden özür diliyorum.

İstanbulda bu okullar var dimi?

secosec

🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarim bolumleri yetenek sinaviyla alir.Universitede grafik tasarim okumak icin guzel sanatlar lisesine gitmek zorunda degilsin ama gidersen eger cok faydasini gorursun herkesten 1 adim onde olursun. bu iste ne olucaginda tamamen senin azmine ve basarina bagli.

hayko14

🌱Yeni Üye🌱
bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler