Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tasarım Sertifikası Almak İstiyorum.

ozy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
11 yıldır grafiker olarak çalışıyorum bildiğim programlar;
indesign, photoshop, corel draw ve freehand
bu pgr. bildiğime dair sertifika istiyorlar. Sertifika programı maalesef yaşadığım şehir olan Rize'de yok. Alabileceğim meb. onaylı biyer var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız çok sevnirim.
ACİL...

Benzer konular

pislick34

🌱Yeni Üye🌱
kardeş sen istanbula gel ismek kurslarından ücretsiz alabilrisn photoshop illustrator ve flash bilemn lazım ama :rofl:

iyibiriyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alelade sertifikalar pek inandırıcı gelmiyor iş verenlere microsoftla çalışan yerlerden almalısınız.
bana sorarsanız bilişim eğitim merkezini öneririm. MEB onaylı sertifikalar veren bir kurum ayrıca.

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
WALLA ODA GUZEL nıce gercek grafıkerler var o dedıgınden olmayan :) senin işinemi bakıyorlar yoksa dedıgın şeyemi nasıl mantık nu ???
allah yardımcın olsun ne dıım ... siz bılmessınız belkı ayıp olacak ama bu memlekette ılk renklı baskıyı yapan ve yaptıran adamın adı bıle gecmes ken makalelerde.. ki onun bile yok ... ne diimm kolay gelsın ...

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende edirneden istanbul'e gelme sorunundan dolayı elim kolum bağlı durumdaydım ancak mimtek sitesinde Online kurs imkanı olduğu yazılmış, ayrıntılı araştırmadım ama normal bir öğrenci nasıl dersliğe katılıyorsa aynı saatte bilgsayar başından mikrofon ve kamera ile işlenen dersi inceleyip katılım göstereibliyormuşuz, fiyat olarakta indirimlerden bahsediyorlar. Sertifika olarak MEB sertifikası veriliyor (tai meb sınavına girmek kursun haricinde)

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
belediyeler iyidir, ben belediyeden aldım. Hem grafikerlik sertifikasının yanında webmaster da veriyorlar :D

mntkszberk

🌱Yeni Üye🌱
bu pgr. bildiğime dair sertifika istiyorlar. Sertifika programı maalesef yaşadığım şehir olan Rize'de yok. Alabileceğim meb. onaylı biyer var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız çok sevnirim.
ACİL...

bu konularda eger sertifikalı bir egitim almak istiyorsan bilişim eğitim merkezini öneririm sana . sertifikalı egitim alınıyor . ayrıca donanım ve network düşünüyorsanız eger sistem360 eğitim programını öneririm . parca parca almaktansa egitimi paket halinde alın daha cok işinize yaradıgını göreceksiniz :puke:

erolcakir

🌱Yeni Üye🌱
MEB onayı olan bütün kurslardan alabilirsin. Ayrıca Microsoft sertifikasını almak, epey tuzluya patlar, tahmin edemeyeceğin rakamlarda.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Özel sektörde kim böyle bir sertifika isterki. Aklım almıyor bundan daha mantıksız şey var mı? Bu sertifikaların ne uygulamada ne teoride hiç bir geçerlilikleri yok (adobe vb büyük yazılım şirketlerinin verdiği bazı özel sertifikalar hariç) Bir adamın portfolyosuna bakarsın kesmiyorsa 2dk makina başında operatörlüğüne bakarsın olur biter. Çok saçma böyle şey isteyen yerlerden uzak durun bence:)

thememg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik tasarım konusunda bilişim eğitim merkezini öneriyorum sana.kurum türkiyedeki yetkili eğitim merkezi olması cazipliğini artıran başka bir etken.

hepgidiyorum

🌱Yeni Üye🌱
rizede hiç bir yer bilmiyorum :O
biz de arkadaşlarımızla ankarada bilişim eğitim merkezine gitmeyi düşünüyoruz. microsoftun yetkili eğitim merkezi oluşu çok önemli

yeteryahu

🌱Yeni Üye🌱
ACİL...

evet bilişim eğitim merkezi var . Yaratıcı yeteneklerini günümüz teknolojisi ile birleştirerek üretime dönüştürmek isteyenlerin katılması gereken bir eğitimdir. Görsel iletişim konusunda ilerlemek isteyen, güzel sanatlara ve tasarıma ilgi duyan ve yeteneklerini değerlendirmek isteyenler katılmalıdır. ayrıca donanım ve network alanında ilerlemek isteyen arkadaslar için de bilişim eğitim merkezinin sistem360 egitim programını öneririm .

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Özel sektörde kim böyle bir sertifika isterki. Aklım almıyor bundan daha mantıksız şey var mı? Bu sertifikaların ne uygulamada ne teoride hiç bir geçerlilikleri yok (adobe vb büyük yazılım şirketlerinin verdiği bazı özel sertifikalar hariç) Bir adamın portfolyosuna bakarsın kesmiyorsa 2dk makina başında operatörlüğüne bakarsın olur biter. Çok saçma böyle şey isteyen yerlerden uzak durun bence:)

Özel mesaj atamadığım için soruyorum, Meslek olarak grafikerliği yaptığını düşünerek, sence peki alaylı olarak en doğru iş başvuru şekli nedir ya da yöntemi (ciddi soruyorum)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında yazımda kısaca belirtmiştim.
Güzel bir portfolyo hazırlayacaksınız hatta gerekiyorsa bir kitapçık gibi çıktısını alıp ciltleyeceksiniz. Hem sunumuzla hem işlerinizle göz dolduracaksınız. Gerekli tek materyal budur.

Ha belki adamı kesmez işinizi nasıl yaptığınızı görmek ister. Bİlen için kendini göstermek bir iki dakika sürmez (operatörlük yönünden) bir bilgisayarın başında o iş de hallolur.

Herkes için söylemiyorum ama kurslara giden mutlaka belgesini alır öğrenmiş öğrenmemiş çok farketmez. Ben kendi iş yerimden de biliyorum. Stajyerleri sadece işlerine göre seçiyordum. Kursa göre değil.