aLcaK
🏆Pro Tasarımcı🏆
Şu anda 400 YTL alıyorum, tabiki sigortasız...
Sabah 8de başlayıp akşam en erken 20de çıkıyorum ve photoshop, corel draw, autocad kullanıyorum... ayrıca baskıdan kesime kadar tüm işlere yardım etmemin yanısıra tahsilat ve dağıtım işlerine bile çıkabiliyorum, öğlen yemeği yemeyi unuttuğum çok oldu... Bütün evrak işlerini, bilgisayarın kurulumundan içerisindeki tüm programın kurulmasına kadar tüm bilgisayar işlerini ve kamera sisteminin tüm işini de yapan benim...
Sonuç; bu cumartesi (01.03.08) maaşımı alıp işi bırakıyorum, ama nedeni yukarıda yazdıklarım değil...
Ben yokken bilgisayarımı kurcalayıp hazırladığım işlerin bozulması ve bundan benim sorumlu tutulmam... saat 10da mal dağıtımı ve tahsilata çıkıp saat 18de yorgun bitkin halde işyerime dönünce "ne oldu işler?" diye sorulması...
Büro ve iş yönetimini bilmeyen bir patron ve iş ahlakına sahip olmayan çalışanlar...
Bilgisayarda çalışırken patronun hemen yamacıma oturup "..şu şöyle.." "..bu böyle.." "..ikisinide seç.." "..şimdi l'ye bas.." "..tamam ordan kes.." "..yok olmadı.." "..onu şuna ortala.." "..kılik yap kontür ver.." (buradaki kılik mouse'un sağ tuşu oluyor) "..şift ceterele s'ye bas.." vs. vs. vs.....
Kendimi Azad Edeceğim Kısacası... Çünki bunun adı Grafikerlik değil KÖLELİK (idi...)
Gökhan Tekin `nin başka bir konudaki linkiyle okudum yazdıklarınızı( üzülerek )...
İş yerimden bende sizin yaşadığınız sorunları yaşayarak ayrıldım. Maaşım sizinkine bakarak iyiydi... 500 ytl + Sigorta yemek yok . Patronum benden çok grafikerdi. En son gün buyrun siz oturun dedim ve çıkışımı imzaladım.
Şuan orada durduğum saatleri ağlayarak hatırlıyorum...