Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yav işte bende bundan korkuyordum melek bir toplantıyı kaçırdık hemen siz biz girdi devreye şaka bir yana birdahaki toplantıyı iftar olarak yapalım. ozaman ben tekte gelmem kendi hocamla birlikte gelirim
sanırsam galiba kanımca üstüne bi de karınca hoş vakit geçmişe benziyor musti bi ara akşam ben senin misafirin olayım iki kişilik bi toplantı da bizim olsun
çalabiliyonmu? benimki bi hevesti esti sonra o esintinin sonundan şöyle bir ses geldi eyyyyyy yusuf bi haltıda yapmayı ver neyine senin çalmak dinle yeter
çalabiliyonmu? benimki bi hevesti esti sonra o esintinin sonundan şöyle bir ses geldi eyyyyyy yusuf bi haltıda yapmayı ver neyine senin çalmak dinle yeter
her başlıkta bağımsız konuşamıyorsun. onun için grafikafe var zaten. bu başlıkta buluşma olayı gerçekleştiği için biraz imtiyazlar var tabi. oda biyere kadar