Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerler.net İçin Yaptığım Bir Reklam Çalışması

kck_1999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Babanızla ilgilenenlerden değilim, ancak şanslı olduğunuzu düşünüyorum; 13 yaş için oldukça güzel. Çalışma hakkındaki eleştirileri dikkate almalısınız. Özellikle renk gibi detaylar öncelikle el atılması gereken konulardan. Önünüzde başarılı olacağınıza inandığım bir yol var. :) Bu arada ben de kızardım biri çalışmama el atsa, kimse yapmasın gerçekten saygılı bir hareket denemez. Başarılar.

teşekkürler

Pelin grfk

🌱Yeni Üye🌱
Eğer bana inanmıyorsan benim mesajıma yorum yazma. Eğer satmamış olsak sana neden yalan söleim. Babam İkariam'da grafik tasarımcı dedim. Eğer nette araştırıp baksaydın nasıl profesyonel şeyler yapıldığını nasıl kaliteli şeyler çıkartıldığını anlardın. Bunu anlayınca da onu gerçekten de Adobe'ye satmış olduğumuzu anlayacaksın. Ayrıca bir ekleme akıl yaşta değil baştadır ve ben 13 yaşımdayım.:wink::wink:

Aynen ya niye çocuğun üstüne gidiyorsunuz!!.. Size niye yalan söylesinki?..
Ben arkandayım cnm bişey olmazz.:wink:

omergomer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynen ya niye çocuğun üstüne gidiyorsunuz!!.. Size niye yalan söylesinki?..
Ben arkandayım cnm bişey olmazz.:wink:

Oha ama ya küçücük çocuğu bize savunuyosun.. yalancının teki ama dersini alması lazım yoksa hayatı boyunca yanar..
Bide benim onun çalışmasına dokunmama kızmışş beyfendi hahay sevsinler

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Oha ama ya küçücük çocuğu bize savunuyosun.. yalancının teki ama dersini alması lazım yoksa hayatı boyunca yanar..
Bide benim onun çalışmasına dokunmama kızmışş beyfendi hahay sevsinler

Pardon ya olumsuz diye olumlu artı puan vermişim. Borcum olsun. Kapanmış konuyu hala uzatmanın ne alemi var anlamıyorum. Bir de böylesine küçük düşürücü bir üslupla. Bırakın kim ne yaparsa yapsın, yalan mı konuşur, hırsızlık mı yapar... Bir insanı yermekle elinize ne geçiyor?

Aynı şeyi ben de şu anda size yapıyorum biliyorum fakat, sırf yanlış anlamayın diye özellikle belirttim.

kck_1999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamm iyiki bişey yaptık ha bırakın size fikir falan sorulmaz. büyüksünüz diye hürmet ettik soru sorduk eleştiri yapacaz diye sövdünüz.

kck_1999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
susmak bana göre değildir. özgür bir türk genciyim ve heryerde düşüncelerimi dile getirebilirim.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaşına göre iyi bir çalışma. Eğitici eleştrilere ek olarak söyleyebileceğim şu olacak. Mavi zemin üzerine direkt olarak turuncu yada kırmızı çalışma. Başarılar ...