VolkanTEKiN´isimli üyeden Alıntı
Grafiker tüm arkadaşlarım da birer arı gibidir. Yeri gelir yetişmesi gereken bir iş için arı gibi çalışırız. Mesai demeyiz. Çünkü mesleki sevgimiz vardır.
Ellerinize sağlık arkadaşlar, bir grafiker olarak "arı" gibi üstün özellikli bir böcekle bağdaştırılmak neden bilmiyorum bana gurur verici geldi...
Evet ben bir arıyım, arı gibi düşünür, arı gibi çalışırım, henüz doğduğumda yüklenmiş bir görevim var benim, bu sorumlulukla yaşarım ben, disiplinliyim, kendimi çok fazla düşünmem, ekip ruhu taşırım, doğayı severim, araştırırım, yetinmeyi de bilirim, başkaları için çalışırım, benim eserlerimden başkası tat alır ve bu da bana gurur verir, işte o zaman başarılı olduğumu anlar ve bu haz ile beslenirim, işimden hiç sıkılmam, ölene kadar bu işi yaparım, kimseye zarar vermem (eğer bana zarar veren olmazsa), temizim, duyarlıyım, sağduyuluyum, üstün yetenekliyim, başka varlıklardan farklı bir göze sahibim, başarımın sırrı da bu zaten...
Yeni maskotumuz, ARIMIZ sitemize çok yakıştı, Grafikerler.net in tüm arılarına saygı ve sevgiler...