Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar ben tekin istanbuldan
siteye üye olalı birkaç ay oldu fakat bu bölümü yeni görüyorum
8yıldır bu isin icindeyim su anda bir jeans firmasinda reklam/grafik bolumunde gorev yapiyorum.
herkese selamlar.

wornheart

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herkese mrb
serdar ben kayserıde yasıyorum
ozel bır reklam fırmasında grafık tasarımcı olarak calısıyorum
kayserılı arkadaslarla ozellıkle tanısıp sehrın ve sektorun artı ve eksılerını konusmak ısterım

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar.
Ankara'dan İsmail. 41 yaşındayım. 17 yıldır grafik tasarım yapıyorum. Yayıncılık, reklamcılık, ambalaj grafiği gibi sektörlerde çalıştım. Şu anda karton ambalaj grafiği yapıyorum. Tipografi özel ilgi alanım.
Zaman içerisinde teşrik-i mesaide bulunduğum site üyelerinden Nüket Hotalı ve Cem Bulut arkadaşlara ve tüm grafikerler.net üyelerine selamlar.

papu

Acemi Tasarımcı
Selam ben Çiğdem :) İstanbulda yaşıyorum. 10 yıldır grafikerlik yapıyorum. Son 7 yıldır bir seramik firmasının grafik tasarım sorumlusu olarak devam etmekteyim. Kızımdan evvel fotograf çekerdim, eğlenmek içn bol bol fotomontaj yapardım ama son 15 aydır tek hobim kızım oldu :)

tasarımurat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese Merhaba, ben Murat izmirde yaşıyorum.Grafikerlik yada grafik tasarım işinde çalışmıyorum :D
Programlam ve webtasarım yapıyorum.Ama grafik tasarımı öğrenme aşamasındayım, burda olmamadaki faktörde galiba öğrenme isteğim.Umarım güzel işler başarabilir :) Herkese tekrar merhaba :)

o1o

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar...Ben Gülçin, Balıkesir'de yerel bir gazetenin sayfa mizanpajını yapıyorum..Hiçbir ön eğitim ve tecrübem olmadan sadece kendime inanarak girdim bu işe..:)) Corel Draw 12 ile başladım öğrenmeye şimdi Cs3 ile devam edeceğim..Ve deneyimli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım olacak...Bu yüzden aranızdayım...Şimdiden yardımlarını esirgemeyecek arkadaşlara teşekkürler...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
papu, tasarımurat, o1o.. aramiza hoş geldiniz, iyi forumlar diler.. forum kurallariniz okumanizi tavsiye ederim :)

mayzel060

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben ilkay grafik tasarım mezunuyum ve gerçekten tasarımımı ilerletmek ve sizden bişey katmak istiyorum bu arada iş arıyorum yardımcı olurmusunuz bana..

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm, ben feride arkadaşlar bana feroş derler. Konya'da oturuyorum lisede okulumuzun grafik bölümünün ilk mezunlarıyız, hocalarımızla beraber öğrendik bu bölümü. sonrasında selçuk üniversitesi tasarım-basım ve yayımcılık bölümüne yerleştim burda ise matbaayı gördüm. Şimdi bir dijital baskı merkezinde grafiker olarak çalışıyorum 1 senem oldu daha da devam ediyorum. bölümümün yükseğini düşünüyorum, ama okumakla olmuyormuş bizim işimiz kendini geliştirmek. Kendimi geliştirmeye verdim. okulumun bana kazandırdığı çok şey oldu. İki sene okudum bu bana yeter diyorum. yinede fikrim değişe bilir önümde 3 sene var yinede yükseğine gireceğim şansımı deniyeceğim. tasarım yapmasını seviyorum, kendimde şunu gördüm sinirliyken güzel işler çıkarıyorum :) benden bu günlük bu kadar bütün arkadaşlarıma iş hayatlarında başarılar diliyorum.

muhabir01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selam ben adanadan ahmed
bu sitede hiç adana mersin osmaniye ve hataydan arkadaş yok mu?
Ya akdenizliler buradayım desenize yanlız kaldık ya

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
bu bölümü ilk defa gördüm,daha göreceğim neler var kimbilr :)
ben ankaradan özlem.
tam anlamıyla 2 yıldır grafiğin içindeyim (okudugum dönemi saymazsak..)
müzik vazgeçilmezlerim arasında.müziksiz birşey yapamam.
ayrıca işimi de çok seviyorum severek yapıyorum.
onun dışında işten fırsat bulduğum zamanlarda bol bol geziyorum :)
fotoğrafçılığa büyük ilgi duyuyorum amatör olarak uğraşıyorum.aynı zamanda poz vermeyi de çok seviyorum:D
birazda deli doluyum "çatlak" denecek cinsten :)
yokmu ankaradan arkadaşlar :) :)

graphic1ef3.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bu bölümü ilk defa gördüm,daha göreceğim neler var kimbilr :)
ben ankaradan özlem.
tam anlamıyla 2 yıldır grafiğin içindeyim (okudugum dönemi saymazsak..)
müzik vazgeçilmezlerim arasında.müziksiz birşey yapamam.
ayrıca işimi de çok seviyorum severek yapıyorum.
onun dışında işten fırsat bulduğum zamanlarda bol bol geziyorum :)
fotoğrafçılığa büyük ilgi duyuyorum amatör olarak uğraşıyorum.aynı zamanda poz vermeyi de çok seviyorum:D
birazda deli doluyum "çatlak" denecek cinsten :)
yokmu ankaradan arkadaşlar :) :)

26.582 konusu olan ve bu sayı her saniye artan bir site içersindesiniz. Siz de bunun bir parçasısınız. Daha bir sürü fark etmediğiniz konu olduğuna eminim. Takip edin. :)

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uzun bir aradan sonra, yeniden Selam sizlere Grafikerler net ailesi...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
hem ankara hem hatay hem adana hem izmir türkiyenin dört bir yanından dört bir yanına merhaba

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben gül kayserıden.ögrencıyım.seneye grafık tasarımcı olacagım ınsallah.hayatı seven ınsanları kırmamak ıcın ugrasan ama hep kırılan bırıyım...ama artık kafama sapkadan baska bısey takmayacam ancak ona yer var:)

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Ben İstanbuldan soner bu işde 5. senem

Kutumda Mavi var die hissediyorum :D

endlesslife

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar..
ben ibrahim mücahit umarım burda kendimi geliştirir ve bilgilerimi arkadaşlarımla paylaşırım
istanbul eyüp sultandan sizlere selam olsun
yapılan çalışmalarımı nasıl sizlerle paylaşabilirim şuan sanırım izin verilmiyor
yada kullanamıyorum siteyi

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm millet sitede eski sayılırım ama biraz ara wermiştim :S
işte yine burdayım :)
adım sewgi istanbulda yaşıorum 20 yaşındayım üni grafik mezunuyum we malesef iş arıyorum :(