Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerliğe adımımı attıgım ilk çalışmam

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle bu uzun yorumunuz için eleştirinz içim teşekkür ederim.Böylesine kötü eleştiriler alacagımı bilseydim bu tasarımı değil buraya koymak yapmazdım bi yani bu yorumlardan dolayı işten sogudum yani o derece agır geldi.Yorumlar eleştiriler hatta elimde bi tane daha çalışmam var ve onu koymaya çekiniyorum korkuyorum bile yani o eleştiriler bayagı bi canımı sıktı.Evde sürekli birşeyler tasarlayıp tasarlayıp siliyorum yani buraya koymaya çekiniyorum korkuyorum gelecek kötü eleştirilerden dolayı...

metrapolix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Köstek olmamak gerek ama ilk çalışma olarak bana sanki Brush Tanıtım resmi gbi geldi bilmem ama sen grafikerim deme daha yolun var :)

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Öncelikle bu uzun yorumunuz için eleştirinz içim teşekkür ederim.Böylesine kötü eleştiriler alacagımı bilseydim bu tasarımı değil buraya koymak yapmazdım bi yani bu yorumlardan dolayı işten sogudum yani o derece agır geldi.Yorumlar eleştiriler hatta elimde bi tane daha çalışmam var ve onu koymaya çekiniyorum korkuyorum bile yani o eleştiriler bayagı bi canımı sıktı.Evde sürekli birşeyler tasarlayıp tasarlayıp siliyorum yani buraya koymaya çekiniyorum korkuyorum gelecek kötü eleştirilerden dolayı...

Oo dostum sen tam kıvama gelmişsin ilaçlar etkisini göstermiş asıl bence tam hararetli oldugun bi zamandasın... Dicenki ne diyor bu arkadaş yav... Senin olumsuz, kötü diye nitelendirdiğin ve şikayetci oldugun o eleştiriler senin için bulunmaz bir nimet o derece yani...tam "ben bu işi yapıcam sizlerde nasıl yapabildiğimi ve kendimi geliştirdiğimi görceksiniz" eleştirileri bunlar ilaç ilaç...Sana deselerdiki hmm ilk çalışmaya göre fena değil yada vaay güzel olmuş... sen iki tasarım daha yapar göklere çıkardın tamam ben grafikerliğin zirvesindeyim başka mesleğe geceyim diyip ilk tökezi yerdin...bence sana çok büyük bir iylik yaptılar. 8-9 yıl önce bi tabelacının camında photoshop bilen aranıyor yazıyodu, bende bilgi sıfır tabi, girdim 50 yaşlarında kara kuru bi adam biliyormusun programı dedi, hayır ama bana tarif etseniz hemen kaparım dedim, yav benim sana tarif etcek zamanım yok ben biliyorum ama yardımcı arıyorum bilmeden niye geliyosun diye çıkıştı...şimdi senin yaptıgın gibi soğusaydım, vazgecseydim, kırılsaydım, incinseydim bugün açtım ekmeğimi bu işten kazanıyorum şimdi ve o adam benim ilacım oldu bu dedim 50 yaşında külahı başında biliyorsa ben haydi haydi yaparım diyip inadına yüklendim...Sana başarılar yüklen bu işe içinden geliyorsa gerisi boş :)

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
haklısınızda korkarak yapıyorum aslında sinir hastasıyım ben anında sınırleniyorum kötü yorumlara yani :/

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
gelen kötü eleştirilerden korkuyorum işimden değil

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
gelen kötü eleştirilerden korkuyorum işimden değil

İlk çalışma için ufak tefek kusurları olsada işin genelde iyi olmuş bu şekilde devam et, kimsenin dediğine kulak asma hele kötü eleştirileri hiç ciddiye alma sadece iyi eleştirilere kulak as böylelikle hiç kızmadan korkmadan uzun ve mutlu bir hayat yaşarsın.

Sanırım bu eleştiri tam istediğin gibi oldu...

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
Evet aslında böyle şeyler beklemiştim ama inanılma bir şekilde hayal kırıklıgına uğradım...

muhsin009

🌱Yeni Üye🌱
vector siteler çıktı çıkalı grafikerlik te öldü arkadaşlar. :(

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Şimdiki bu yürekli gençlerin program kullanabilme kabiliyetlerinden yola çıkarak grafik tasarımı yapabildiklerini düşünmelerinin sebebi nedir cidden çok merak ediyorum bu kadar basit değil yahu tamam tasarlamaya çalış kurcala ama ilk kaydettiğin çalışmayıda koyma sende bak bir kendi kendini tart oldu olmadı demen için oldunun ve olmadının içerdiği kraterleri bilmen gerekli bol bol izle gör bak oku yap boz eğitimini al bunun gerisini berisini dedesini öğren ışığı gölgeyi resmi sanatı öğren adobe photoshop seni grafiker yapmaz unutma.

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
grafikerim demedim ki ben sadece ilk çalışmamı sizlerle paylasmak istedim yorumlarınızı merak ettim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet aslında böyle şeyler beklemiştim ama inanılma bir şekilde hayal kırıklıgına uğradım...

:) İlk başta yorumlayanlardan biriyim ama çalışmanı sunum için eklemen ve pohpohlanmayı istemen doğal. Buna ego tatmin diyoruz. Ama her türlü çalışmada bu olmuyor. Ama hiçte olmayacak anlamına gelmiyor.

Daha önceki birçok arkadaşa dediğim gibi. Çalışmak istediğin konuyu mutlaka araştır. Çalışmalara bak, uygulamaları sende ilk önce taklit ile (ki hem programı kurcalamış olursun, hem de tasarım konusunda kendi kendini geliştirmiş olursun), sonrada yaptığın taklitler ile kafandakileri nasıl çalışma alanına yayarsın diye kendini geliştirirsin.

Araştırmak, defalarca yapmak, farklı uygulamaları takip etmek, olumlu olumsuz yorum almak seni geliştirir. Canın elbet sıkılacak. Çünkü başta da dediğim gibi ego olayımız var. Bunu aşmak için senin sadece yapılan diğer çalışmalara bakman değil sadece nasıl yapmışlar, bu tarz çalışmaları bende yapabilirmiyim diye diye sıyırman lazım.

Ben bu işe ilk başladığımda tam 6 saatte 1 adet kartvizit yapmıştım. baskı aldığımda ebadı a4 idi:)

Deneme yanılma, sorma öğrenme, inceleme uygulama yolunu hep takip et.

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
söz veriyorum bu dediklerinizi yapıcam :)) teşekkür ederim :)

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
kapaklı dosya calışmam :)

lOYgq.jpg

onrrsntrk

🌱Yeni Üye🌱
hayır aslında buldugum ilk logo bu oldu bu logo üstünde tasarladım :))

rekouno

🌱Yeni Üye🌱
maalesef çoğu zaman eski grafikerler yenileri kolay kolay hazmedemezler,