teşekkürler ilginizden dolayı iyi bir GRAFİKER olmayı umut ediyorum herkez ayrı ayrı fikirlerini sunuyor ama benim bu konulardan çıkardığım bazı şeyler var " dünyaya tersinden bakmak" ve düşüncen için mücadele etmek... yani arkadaşımız verdiği bir örnek...:
Örneğin arabayı düşün tekerlek yerine daha farklı bir obje atıyorum elma koymayı düşün, kare olduğunu düşün traktörün tekerinin takside olduğunu düşün, futbol topu koymayı düşün.. devamlı düşün ne kadar anlamsı olursa olsun.. bir hafta böyle inan alışkanlık haline gelecektir, ben hergün düşünmekten kafayı sıyırdım valla.. neler geliyor aklıma bir bilseniz.. Sonra bu düşündüklerini bir eskiz defterine çizin ya da not alın.. sonra da tasarımı yaparken bu düşündüklerini derleyip toparlayıp işine aktarırsın..
bende bu gibi düşüncelerden yola çıkarak daha iyi fikirler elde edeceğimi umuyorum...
bu arada
biraz yetenekli olduğuma inansam hayal gücüm geniş kullanacağım çok çalışmam lazım ama burdaki çalışmaları görünce biraz umudumu yitirdim
bence umudunu yitirmene gerek yok ben de ilk geldiğimde hiç birşey bilmiyordum ve şuan da hiç birşey bilmiyorum denilir.... (birşeyi bilmiyorum fakat bir iş yerinin en önemli personeliyim...=) ) ve bildiğim kadarıyla hiç bir grafikiker ben tam bir grafikerim demez..... ama sürekli bir mücalele peşindedir.... bende bir mücadele peşindeyim... senin de içinde bir heves varsa merak etme olmaz desende kendiliğinden birşeyler oluyorr...
bu yolda herkeze başarılar diliyorum...
ve herkeze yorumlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum....
:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: