Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük güne sabahın 5 inde başladım ve ilk kurbanım taksici oldu cama vurma suretiyle uyandırıyım derken adamcağız korktu :D:D:D:D:D ve aşırı derecede uykusuzum ve sinir katsayım hergeçen dakika artıyor buna bazı faktörlerde ekleniyor tabi! Akşama kalmaz patlarım! izin alıp kafamı dağıtmam gerek sanırım

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
:kiss1: Merhaba günlük, ben seni unutmadım bak :D

Öyle günler pek enteresan geçmiyordu pek yazamadım kusuruma bakma, senin için bu akşam biraz malzeme buldum hemen kayda geçeyim dedim :wink:

İşten çıktım bu akşam günlükçüğüm, canım sevdiğim keklerden çekti. Hemen yolumun üzerindeki markete girdim, her zamanki yerini bildiğim kek reyonuna doğru hızlı adımlarla gittim ve vakit kaybetmeden sevdiğim keklerin bulunduğu yere elimi saldırıp iki adet kek aldım ve doğru kasaya yollandım.
O sırada çikolata ve kekler reyonunda kararsız bakınan turist genç, benim bu kadar seri bir şekilde kek alışıma hayret ederek, benim ne aldığıma baktı hemen :giggle: o da iki adet aynısından aldı :lol: Yani kararsızlığı benim sayemde hemen bitti.
Kasada keklerimi öderken, o da peşimden geldi ve aldıklarını kasaya uzattı, ben de baktım aynı benim kekler, çocuk kızardı bu arada :giggle: utandı zavallım kendini kopye çekmiş gibi hissetti herhalde :rofl: Neyse ya parasını ben ödemedim ya :p

Sonra otobüse bindim, fakat oturduğum koltuk çok dardı dizlerim sıkıştı yolculukta, yanıma bir bayan oturdu neyse, yola koyulduk, dur günlükçüğüm daha bitmedi :D
Ben öyle saf saf otobüs penceresinden dışarıyı seyrederken, yanımdaki kadın şöyle bir bana doğru irkildi, noluyo diye bir baktım, sallana sallana elinde bali çeken bir genç geliyor, kadın üzerime abandı nerdeyse :D
Derken balici kafayı bulmuş tabi ön koltukta oturan çocuğun üzerine düştü :eek: Çocuk kaldırdı bunu üzerinden arkaya doğru saldı, neyse bizim oturduğumuz yerden sıyırıp arkaya gitti ama, birkaç dakika içinde otobüsün içi bali kokusuna garkoldu iyice :(
Sonra önden kabadayı bir beyefendi "atın şunu dışarı atın" diye bağırmaya başladı fakat otobüsün arka kapısı kapalı, neyse şoföre iletildi mesaj, kapı açıldı, balici inmek istemiyor tabi, neyse bir iki adam inmeye zorladı bunu, bu arada kabayadı beyefendi "in lan in dedim sana" diye tehdit savuruyordu :D
Balici inmeye çalışırken son basamağa oturdu, ayaklar dışarıda kendi merdivende oturuyor, neyse zorla indirdiler, indirenlere şöyle bir baktı balici, tehditvâri bir şekilde işaret parmağını salladı indirenlere, neyse gitti sallana sallana....
Yola koyulduk gene işte günlükçüğüm, neyse ufak tefek detaylarla bitirdik yolcuğu, vardım eve :D
Sonra aklıma sen geldin, gözlerim doldu, günlükçüğüm için yazacak bir iki satırım var bunu ziyan etmiyim dedim sana yazdım.
Kal sağlıcakla canım, görüşecez gene metin ol evladım :wink:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
..

Sevgilim günlüğüm ..
Yine senden uzağım,sana sadece bu forumdan mesaj atarak ulaşabiliyorum.Kendine iyi bak,aklım sende kalmasın.
Gardiyanlar geliyor şimdi gitmem lazım,bak beni başka anılarla aldatma kaçar gelirim yanına.Seni Seviyorum hem de çok..

Seni unutmuş değilim günlüğüm..Sadece bana hiç zaman vermiyorlar burada.
Ne kadar özledim bilemezsin koşmayı,uzun uzun denizi izlemeyi ve sürekli çakırkeyif dolaşmayıda çok arıyorum.
Şimdi kimbilir kimlerin anılarını süslüyorsun bilmiyorum ama benide görmezden gelme.Cevap yazamayacaksın;olsun bu bana yeter.Sen orada olda.
Allah kahretsin sirenler çalıyor,internetin fişini çekiyorlar.
............

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Günaydın bu gün 26 temmuz 2011 salı her türlü iğrençliğe rağmen yaşamak güzel günaydın herkese