Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili Günlük Bügün öylesine yorugun bir şekilde uyandım ki.Felaket tellahı gibi hissediyorum kendimi:D Yarım güzel bir yolculuga cıkıcam ınsallah sımdılık bu kadar :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük şuan klavyeye basmakta zorlu çekiyourm sanırım donmus biraz ellerim :D neyse anlatayım bu günümü...
evden ise gidis aynı zaten :) bugün yine ailemin yanına gelmek istedi canım ve ailemin yanındayım saat 01:15 eve simdi girdim :D otobüsle gelirken hemen yan koltukta o kadar tatlı bir kız çocuğu vardı ki ıvırcık saçlı :D uzaktan sevdim ilk önce ve bendede öyle birsey varki herkezi kendime cekerim :D ve çocuğuda kendime cektim yasları 2-3 civarı kız çocuğu ve o kadar tatlı ki... bende asırı severim derken çocuk benle konusmaya basladı :) bu ne? durdu mu? çarptı mı ? gülümseyerek soruyor o kadar tatlı konusuyor ki anlatamam yiyesim geldi resmen :D neyse gelene kadar baya bi sevdim annesi ile küçük bi kardesiyle yolculuk yapıyordu terminale geldiğimizde annesi benden çocuğun hırkasını giydirmemi rica etti severek giydirdim fırsat bu fırsat kucağıma aldım çocuğu şaaap! diye öptüm :D aşağıya ben indirdim yardım amaclı ama daha çok sevmek için aldım işin doğrusu :D jelibon verdim biraz :D yedi sonra öptüm baybay ettik ayrıldık :D simdiden dua ediyorum allah bana kız çoocuğu verir insallah :) ve can dostum askerdeydi izine geldi onunla gezdik biraz... sonra motosikletimle gezmeye çıktım kalıplaşmısım motordan innice zor yürüdüm ve üzerime birsey almamıstım iyi üsüdüm :D simdide nette oturuyorum sabah yatarım sanırım :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım günlük
ben hala hastayım
Bugün sabah çok kötü bir şekilde rüyamdan ağlayarak uyandım :(
çok korktum; beni rahatlakmak ve susturmak(hıçkıra hıçkıra hatta Hülya Ablamızın deyimiyle anıra anıra ağlıyordum) için epey uğraştı eşim
Onuda üzdüm istemeden ama elimde değildi; ufak bir kriz geçirdim sanırım :(
Kötü bir rüya gördüm okadar gerçekti ki...
20 gündür hasta evde yattığım içinde zaten çok sıkılmıştım ya oda sütüne geldi be günlük
Daha sonra manevi anne anneme gittim; o bana okudu üfledi; kucağında uyuttu;
sonra akşam üzeride bir çerkez böreği yaptıki akıllara zarar :D
Keyfim yerine geldi yani :giggle:
Gündüz uyuduğum içinde şimdi uykum yok sana yazıyorum ve ders çalışıyorum
iyiki varsın günlük
yoksa kime anlatırdım bunca şeyi :D
Hadi kal sağlıcakla günlük ben yine yazarım...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili Günlük bugun gunlerden pazar "Babalar Günü" :) Öncelıkle günlükçüktede tüm babaların babalar gununu kutlayayım :) Bugün iyi başladı şu anda kurstayım Dreamweaver de tablolar üzerinde web tasarlamakla uğraş vermekteyim zevki gibi hoşuma gidiyor uğraştırıcı işler:) Akşama telaşım olucak yolculuğa çıkıcam hayırlısı ile ankaraya doğru yol alıcam 6 saatlık bır periyod:S Sabahın körcağızında orada olucam :) Neyse sımdılık bu kadar 3 gun gorusemeyebılırız :( ama sonkezde olsa yazıcam ihi:) Kednine iyi bak günlükçük görüşmek üzere:)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
selam günlük :) herşey aynı duruyor yine fark yok günlük. sabah kalktım işe gittim sonra işde iş :D baskada bişiy yok hala işdeyim püf püf günlük çok sıkılyorum 3 ay sonra izmirimden ayrılcam üzülüyom bir yandan diğer yandan seviniyorum bakalım neresi olacak üniversite :) izmir dısı heryer olsun izmir olmasın istiyorum biliyorsun günlük ege ve dokuz eylülü :) adları çıkmış 9 a inmiyo 8 e :D hemde çok tartısmalı gergin yerler içindeyiz zaten günlük ondan başka yerler sessiz sakin bir yer istiyorum. kafa dinleyip ders çalışacak bir yer olur umarım :) bakalım be günlük hayat bize nasıl rüzgarlarla gelecek:) umarım herkez istediği üniversiteye yerleşir :) işde üniversite sorunu bir yandan :D gecen gün ecrini gördüm:D benim yiğen varmı ondan tatlısı sarısın maviş gözlü :) öldürüyo tatlılıgı beni. ecrin naber kuzum dedim aldım kucağıma çattt yanagımda minik elleri :D minik olsada agır :D kimin yiğeni :D bnm kucagıma geldimi ayaklarını sallıyıp duruyo günlük çok seker bu çocuk ya :D maş. sonra bıkdım senden ecrin demişdim kıyafetini çekişdiriyo bıkdım hareketi yapıyo tuttum bi öpdüm :D öpüş o öpüş :D yine tokatı yedik :D sonra gidiyordum ben baybay ecrinim dedim :D kafasına başını vuruyo başbaş gibi :D ah be günlük yanlıs zamanda dogmusuz şimdiki çocuklar çok zekiler :D umarım herşey herkez için güzel olur :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Geldim sevgili günlük buradayım işte :) Kaldığımız yerden devam ediyoruz yine:) çok çzlemişim seni:)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
günlük yorgunluktan oluyorum heryerim ağrıyor sanki dayak yemiş gibiyim daha fazla yazamıyacam :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
günlük bizimkiler gittiler ya :( çok moralim bozuldu onlar geziyolar ben çalışıyom :) çalış cnn çalış başka iş yok :D neyse günlük döncem ben sana işim var biraz :D

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
günlük bilader :D ben mezun oldum,koca 4 yıl 3 saattlik bir törenle bitti,ardından güzel bir balo ve haydi okul hayatı şimdilik sona erdi,tabi kısmet olursa master da sıra,şimdi evdeyim güya dinlenmeye geldim ama ev almış başını gidiyor,dedim ki nereye gidiyorsun be mübarek,o da sıkılmış garibim yenilik istiyormuş:D:D şimdilik dinlenmek zor gibi ama temmuzu atlatırsak bir tatil yapacağım inşallah,şimdi sana sorarım telefonunu evde unutan birine ne denir?
a)şaşkın
b)dalgın
c)uykusuz-uykulu
d)hepsi
:D:D: neyse bu seferlik affedelim ama bir daha olamaz olmamalı değil mi? bu arada cevap bence "d" şıkkı olsun :D:D görüşmek üzere günlük işler beni bekler,hoşçakal mutlukal byeee:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük uzun zamandır yokum buralarda tekrar geldim ama... :)
bugünüm oldukca güzel ve zevkli geçti işler sakin ve yıllık izne çıkan personelimiziin yerine isler yapıyoruz bana paspas düstü bol bol paspas çektim ofise :D yarında bulasık yıkıcam sanırım :D severek yapıyorum bu isleri eşim sanırım çok sanslı olcak :D neyse konuya dönelim... bugün felaket sıcak vardı eve kendimi zor attım saat olmas 00:33 hala ayaktayım ykumda var sağolsunlar yatırmıyorlar :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Merhaba Sevgili günlük bugün istanbulda hava sıcaklıgı nerdeyse 36 dereyeyı gordu gölgede :S ıyıce bunaldık nolucak bu halimiz mechul valla :( ankara ve antalya yolculuklarından sonra tekrardan yazdım sevgılı gunlukçük:) şimdilik bu kadar olsun ...

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük, kapalı mekanlarda sigara içme yasağı başladı başlıyacak, çok gerginim. :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük paspasımı çektim :D macimin basına oturdum :D:D:D:D ara sıra değişiklik yapmak güzel oluyor :D ilerleyen saatlerde görüsmek üzere :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük sanırım flood yapıyorum ama duramadım yazmak istedim :)
sabah ofise kız arkadasımla beraber bulusup gittik bana "dadammmm" deyip cantasından muzlu süt çıkarması o kadar hosuma gitti ki :D beraber içtik güne gayet güzel basladık ofise gittiğimde herkezin nesesi yerindeydi ve balkonda güzel bi kahvaltı yaptık ardından personelimiz izinli olduğu için yaptığı isleri herkez paylastı ve bana yine paspas düstü koskoca 2 daireye paspas çektim :D çok hosuma gidiyor aslında... ilerleyen saatlerde müdüremizin yiğeni ofise geldi erkek çocuklarıyla pek anlasamam ama çok kısa sürede baya kaynaştık keratayla aksama kadar neşe kaynağımız oldu ara sırada is yaptık tabiki :) İş çıkışıda kumpir ısmarlamak isteyen arkadasıma hayır diyemedim ve hiçbir zamanda ona hayır diyemem sanırım :D ve saat 9 olmustu :) sonra diğer arkadasımızın erkek arkadasını isten almaya gittik sonrada bi kafeye oturduk muhabbet ettik ama konumuz güzeldi baya :D evlilik ve bu iki arkadasımızda nisanlı... eşya alma derdine düştüler kız oğlana 2 sayfa dolusu liste verdi :D kaba taslak bi hesap yaptılar taksite böldüler baya bi tırstılar nasıl yaparız ederiz diye ama çok hos bi konuydu bence... açıkcası bizde tırstık :D:D:D:D sonra ordada baya oturduktan sonra baktım saat 11 i geçmis artık eve gitme vakti... ordan ayrıldık arkadasımı evine bıraktım sonra da 12 civarı evime geldim... dünden kalan dürümümü yedim ve hala oturmaktayım duş alıp yatıcam sanırsam birazdan :D bugünüm MÜKÜMMEL GEÇTİ :)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili günlük, kötü bir gün geçirdim. günlerce indirmek için uğraştığım dosyaları açamadım. üstelik evede gidemedim. birde bunların üstüne harddiskimi yere düşürdüm bozuldu. arşivlerimde gitti. bir daha böyle bir gün geçirmemek dileğiyle...

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgılı gunluk oda guzel :D

bende oyle basladım farzedelım
cok kırgınım bugunlerde cok kotuyum cok mutsuzum cok sevdıgım bı ınsan bana en kotu seyı yapdı belkıde sonrada uste cıkıp benı hıc kıramayacagı kadar kırdı sonundada bır suru laf soyledı hayata küsdüm gibi birsey artık sadece grafıkerler.nete acılıyorum :D
arkadaslarda bugun bu son gorusmemız hakkınızı helal edın dedım galıba arkadasın yanında o benı kıran kısıde vardıkı benım ıcın sakın kendıne zarar verme dedı artık umrumdaydı ya (kı hos umrumda ama salla :D) baska ........
ıı ııı ıııı aklıma bırsey gelmıyor

:dgeldı bugun yanımdakı grafıkerde işten cıkdı cok kotuyum stajerım :D nasıl ogrencem ben sımdı işi yarınada yapılması gereken cok iş var :D:D sımdıde bı katalogun sayfa tasarımlarını yapıyorum
hem mutsuz hem uzgun hem kotu hem yorgun hem kırgın hemde ask acısı

bundan sonra hıc bır gunum boyle olmasın :)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sevgilim günlüğüm ..
Yine senden uzağım,sana sadece bu forumdan mesaj atarak ulaşabiliyorum.Kendine iyi bak,aklım sende kalmasın.
Gardiyanlar geliyor şimdi gitmem lazım,bak beni başka anılarla aldatma kaçar gelirim yanına.Seni Seviyorum hem de çok..

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevgilim günlüğüm ..
Yine senden uzağım,sana sadece bu forumdan mesaj atarak ulaşabiliyorum.Kendine iyi bak,aklım sende kalmasın.
Gardiyanlar geliyor şimdi gitmem lazım,bak beni başka anılarla aldatma kaçar gelirim yanına.Seni Seviyorum hem de çok..
:D:D:D çok güldüm buna ya :D
:rofl::rofl::rofl::rofl:

strwbry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili günlük, kötü bir gün geçirdim. günlerce indirmek için uğraştığım dosyaları açamadım. üstelik evede gidemedim. birde bunların üstüne harddiskimi yere düşürdüm bozuldu. arşivlerimde gitti. bir daha böyle bir gün geçirmemek dileğiyle...

13. cuma da değil ama :/ üzüldüm ya hadi geçmiş olsun.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Günaydın günlük...
Uzun zaman oldu görüşmeyeli seninle.. Gene bonus saçlarımı tepeden topladım.. yarın rasta yaptıracağım saçlarıma... Karnım aç kahvatıyı gene yarım yamalak yaptım.. Blues dinliyorum kahvemi içiyorum....
İçimde bir sıkıntı var ya.. Anlatamıyorum... Neyse hoççakal..

Son düzenleme: