Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Günlük bu aralar ilgisiz kalmışın, ben ilgilenirim senle üzülme :D
Bugün senlik bir olay olmadı ama geçenlerdeki hatıram şu:

İş çıkışı eve giderken arkadaşla haşlanmış mısır alıp, oturduk parkta biraz:D
Baktım yan bankta sevimli bir köpek, yanında sahibi:

Elimizde mısırlar vardı, sahibine sordum mısır yer mi, yerse vereyim:D
- Sahibi dedi sizden yemez.

Eee o zaman size veriyim ben mısır tanelerini siz verin köpeğinize dedim :D
- Yok dedi sağolun.

Neyse biz oturuyoruz, sonra sahibi çantasını karıştırdı, karıştırdı, üf püf pof puf... :D
Sonra neyse döndü bize,
- Ya dedi aceleyle çıkmışım yanıma para almamışım, köpek için mısır alcektim, 1 lira verebilirmisiniz varsa, dedi :bigsmile:

Tabi ya dedim, feda olsun köpekçiğe :p

Neyse işin özü ilk kez bir köpeğe mısır ısmarladım ama biliyorum ki son olmayacak :bigsmile:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sevgili günlüğüm,ben çalışmaktan çok sıkıldım,çok sıcak,klima bile işe yaramıyor.
İstanbula festivale gidip kafa dağıtacağım,geldiğimde umarım seni başka anılarla bulurum,çünkü senin yaşaman hoşuma gidiyor..

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük, tozlanmışsın iki günde dur bi silkeleyim seni. pof pof pof..
yazıcının mürekkebi parmağıma bulaşmış, farkında olmadan yüzüme sürmüşüm bir kaç kere, müşteri geldi güler yüzle karşıladım. O da çok mutluydu, hayırdır cenge mi gidiyorsun apaçi gibi olmuşsun dedi. Aynaya baktığımda Kaleci rüştü gibi olmuşum :D..hehe

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük, bugün kapalı yerlerde adını anmak istemediğim çubuk gibi ucu tutuşturulan birşeyi kullanmamanın ilk günü..acaip elektrik kaçırıyorum..cızırt sesleri var. her an bir kıvılcımla, ortalık birbirine girebilir..:D

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevgili günlük, bugün kapalı yerlerde adını anmak istemediğim çubuk gibi ucu tutuşturulan birşeyi kullanmamanın ilk günü..acaip elektrik kaçırıyorum..cızırt sesleri var. her an bir kıvılcımla, ortalık birbirine girebilir..:D

Sevgili günlük; aslında arkadaş o adını anmak istemediği çubuk gibi ucu tutuşturulan birşeyi kullanmamanın ilk günü diye kendini krizlere sokmasına hiç gerek yok çünkü en son azaltıyo diye biliyodum demekki yanlış biliyomuşum, öyle olsun bakalım bende sözümü tutmayacam.

Ben çok yoruldum bu pazar cnm günlükcüm kapıları, halıları sildim. Tam işlerimi bitirdim yorgunluk kahvesi içtim bi güselde gitti ki bütün yorgunluğumu aldı sanki sonra tezgahı toparlıyım diye kalktığımda fincanı yere düşürdüm heryer kahve oldu dellendim tekrar temizledim artık... şimdide kollarım bacaklarım tutuldu walla

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük Serap doğru biliyor, ona söz verdiğim gibi azalttım..O da bana kolayı azaltacağını söylemişti eminim ki o da benim gibi sözünü tutmuştur..

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevgili günlük Serap doğru biliyor, ona söz verdiğim gibi azalttım..O da bana kolayı azaltacağını söylemişti eminim ki o da benim gibi sözünü tutmuştur..

tutuyorum ama öyle anlar oluyo ki gözüm bişey görmüyo napıyım günlükcüm sen söyle

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük...
Bugün seref konugumuz olan hamza (asit) sanırım bugün veya yarın vasıfsız AMELE! olmaktan Vasıflı AMELE'liliğe terfi edecek :D Onunda ayağını kayydırdım Ankaraya geldi iş görüşmeleri yoğun bi şekilde devam ediyor hangisini seçecek karar veremedi :D
Yeni ev arıyoruz taşınmak için kabuğumuza sıgamıyoruz çünkü artık :D Şimdide kola içmekteyiz 2. 2.5 lT bitmek üzere :D:D:D Açlık böyle birşey herhalde :D bugün erken uyandım yine aslında bugüne özgü değil bi kaç gündür çok erken saatlarda kalkıp yola düsüyorum uykusuzum bi gözüm kapalı kola içiyorken bir taraftanda sana yazıyorum :D günlerimiz oldukca güzel geçiyor Asitinde selamı var :D kolamız bittikten sonra mideden iptal olmaz isek yatacağız :D simdilik bu kadar günlerimiz oldukca güzel ve eğlenceli bir sürü sıradışı şeyler yapmakla geçiyor :D :D:D:D Mevla sonumuzu hayır eyleye :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Sevgili günlük;

eskiye dair şeylerle yüzleşiyorum :sadsmile: aslında kendimle yüzleşiyorum :crying: o kadar çok üzgünüm kiii :( :crying: hayatta keşke lafını hiç sevmeyen ben şimdi "keşke" diyorum içimden..

öğrendiğim o kadar çok şey var ki...

ama üzülme diyorsun,üzülme...

bi gün o da olur inşallah..:crying::crying:

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba sevgili günlük, bugün google amcaya grafikerleri sorarken rastladım bu siteye.. aslında eleman arıyordum ilan verecektim o amaçla üye olmak istedim malum artık gazete ilanları pek bir demode oldu :D neyse derken siteye üye olmamla birlikte ilk elemanımı buldum umarım karşılıklı memnuniyet çerçevesinde güzel bir başlangıç yaparız diye ümit ediyorum :) siteyi biraz kurcaladıktan sonra çok hoş içeriklerle karşılaştım gerçekten sanal dahi olsa çok güzel bir ortam var :) merhaba grafikerler.net ailesi :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük
Havalar sıcak dışarı çıkmazsak ofiste serin serin oturuyoruz uyku sorunumuz var yine :) eve gidip yatmak istiyorum...
Bu arada ofisteki arkadaşımıza haince birseyler yaptık patronla beraber :D su içtiği oldukca büyük bardağının içine bol miktarda tuz ve seker attık heyecanla içmesini bekliyoruz bakalım ne olacak :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Günlük efendi, seninle görüşmeyeli 1 hafta tatil yaptım.
Ama bu tatil iyi gelmedi dengemi şaşırdım.
Sanki herşey farklı olacak gibi geliyor bana, galiba ortaçağ dan yeni çağa geçiyorum, hadi hayırlısı :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük :)
Pazar gününe özel dengemi şaşırdım sanırım :) öğleden sonra uyandım kahvaltı hazırladık arkadasla bi kaç saat sürdü ama :D güzel kahvaltının ardından biraz gırgır samata saat 4 gibi tekrar yattım :D 6 gibi uyandım gülmeye devam ettik aksam 8 gibi parka kola+çekirdek yapmaya gittik :D arkadaşların köpeğini sevdik çimenlerin üzerine yatıp saatlerce yıldızları izledim müzik dinledim :) eve geldim birazdan yatacağım sanırım :) pazar günüm iyi geçti :D

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili günlük tekrar meraba :p
yoğun iş temposundan sonra çok şükür sonunda tatile gidiyorum yarın yolcuyum görüşmek üzere :)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili günlük :(

iki gündür çook kötüyümm dişim kırıldıı :crying: allahım bu ne biçim bir acıymış yaa:sweating: dığru düzgün uyku uyuyamıyorumm bişey yiyemiyorum :sadsmile: doktor da birşey yapamıyor henüz film çektiriyorum iki gündür :sweating::sweating:

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili günlük şuan ofiste pişiyorum. umarım güzel bir iş bulurum dua et bana :D:D

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili günlük yine ben istifa konuşmamı yapmaya son bir kaç saatim kaldı. Bir an önce bitiverse keşke gidiyorum ben diyip çantamı alsam çıksam özgür özgür bir gezsem kendimle kahve içsem :) çok istiyoruuuummm... bunu becerince yine yazarım ben sanaaa datlum :D:D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba günlük,

Geçenlerde annemle fear factory extreme üzerine konuşmamızdaki gülme krizimden sonra :D babamın da fikirlerini almak istedim.

Akşam yemeğinde babama, baba annemle dün akşamki programda tabut içine yatıyosun, ayaklarına yılanları, başına örümcekleri, karnına da fareleri döküyorlar ve siyah beyaz fareleri ayıklıyorsun :D dedim.
Annem ben yapamam dedi, sen yapabilirmisin baba, dedim :D
Yok kızım, delilik yaptıkları, durup dururken ne arıyorlar dedi :bigsmile:

Baba dedim, çok para veriyorlar, annem de sen de yapamıyorsunuz madem, ben galiba yapabilirim gibi, yapıyımmı :rofl: dedim.

Hayır izin vermiyorum, kesinlikle benim iznim yok, yapamazsın, dedi :bigsmile:
bunu duyan kuzenimse seni artık bizim evden içeriye sokmam dedi :bigsmile:
Kızım yıkanıcam öyle gelicem dedim, yok artık sen bize yakışmazsın o zaman dedi :D

Sonra haberlerde paraşütle eğitim haberi vardı :D
Aaa bak buna giderim ben dedim, öyle iğrenç bir yanı felan da yok dedim.

Babam, sen yapamazsın onu, o iş göründüğü kadar kolay değil dedi.
Baba, sen hiç paraşütle atladın mı dedim, atladım tabi dedi.
Nerden baba, dedim.
Bizim askeriyede dağ vardı ordan atladık dedi.

Baba ben uçaktan paraşütle atladın mı diyorum, dedim :D
Ama dediğim gibi yemekte herkes koptu yani :D:D:D:D:D:D

Canım ailem ya üşenmeden sorularıma cevap veriyolar ya, onları çok seviyorum :kiss1:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Ailenin kıymetini bil hepyek :sweating: