Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güzel Katil /Beautifull Murderer

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Köşedeki cam kırılma efektini anlayamadım. Orada bir taş kütlesi var cam kırılmasını çözemedim

Öncelikle çalışmada hiçbir hazır-özel efekt yok(sadece bikaçtane hazır imaj var)...Geri kalanlarda tek tek doku işlendi...Bahsettiğiniz yer neresi ? Çalışmanın heryerinde taş var.
Çalışmada cam yok ki? Örümcek ağını cam kırılması sandınız sanırım...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle çalışmada hiçbir hazır-özel efekt yok(sadece bikaçtane hazır imaj var)...Geri kalanlarda tek tek doku işlendi...Bahsettiğiniz yer neresi ? Çalışmanın heryerinde taş var.
Çalışmada cam yok ki? Örümcek ağını cam kırılması sandınız sanırım...

Efekten kastım hazır kullandınız demek değildi. Evet ben onu cam kırılması olarak algılamışım. Teşekkürler açıklama için

Emeğine sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet typography ile pek alakalı gözükmesede, (3D) typography tadında bir çalışma olmuş :)
Ben de typography yazmasına takıldım ama gerekli açıklamayı yapmışsın zaten :)

Kurgu ve işcilik güzel...senden bu tür çalışmalar görmek güzel İnan' cım.
Arkadaşlar gerekli yerlere değinmiş zaten, sen de açıklamışsın...irdelemeye gerek yok.Bu senin kurgun ve hayal gücün; benzer duyguları hissettirdikten sonra, sadece izlemek kalıyor.

Güzel bir seyir oldu :p Emeğine sağlık İnan' cım.
Devamını görmek dileğiyle...

İyi çalışmalar.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Efekten kastım hazır kullandınız demek değildi. Evet ben onu cam kırılması olarak algılamışım. Teşekkürler açıklama için

Emeğine sağlık

Rica ederim.

Evet typography ile pek alakalı gözükmesede, (3D) typography tadında bir çalışma olmuş :)
Ben de typography yazmasına takıldım ama gerekli açıklamayı yapmışsın zaten :)

Kurgu ve işcilik güzel...senden bu tür çalışmalar görmek güzel İnan' cım.
Arkadaşlar gerekli yerlere değinmiş zaten, sen de açıklamışsın...irdelemeye gerek yok.Bu senin kurgun ve hayal gücün; benzer duyguları hissettirdikten sonra, sadece izlemek kalıyor.

Güzel bir seyir oldu :p Emeğine sağlık İnan' cım.
Devamını görmek dileğiyle...

İyi çalışmalar.

Canııım...Seyir esnasında aynı duygular içine girmene çok sevindim...Bazen zor temalar seçiyorum farkındayım.Ankca bu bir afiş değil...Bakıp geçmek yerine derinlerine inilmesi gerektiğini düşünüyorum...Tabiki isteyen iner tadını çıkarır, istemeyen inmez buda tercih meselesi...Derinlere indiriğin için teşekkür ettim Deniz'cim...Sanada iyi çalışmalar.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İç dünyası ilginçliklerle dolu gizemli insan İnan:)Yine başarılı bir çalışma canım emeğine hayal gücüne sağlık...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ben çok beğendim.... elin bakımlı olması normal... "güzel" çünkü... bence bu şekilde iyi. Ancak bıçağa az biraz parlama yap metaline gerçekten varla yok arası... ellerine sağlık. Yalnız senden tırsmalı mıyız artık diye de düşünmeden edemiyorum.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İç dünyası ilginçliklerle dolu gizemli insan İnan:)Yine başarılı bir çalışma canım emeğine hayal gücüne sağlık...

:) TEşekkür ederim Damla'cım...Senide iç dünyamıza çekebildikse tamamdır...

ben çok beğendim.... elin bakımlı olması normal... "güzel" çünkü... bence bu şekilde iyi. Ancak bıçağa az biraz parlama yap metaline gerçekten varla yok arası... ellerine sağlık. Yalnız senden tırsmalı mıyız artık diye de düşünmeden edemiyorum.

Bıçak detayı aklımda :) mmm henüz iç dünyamı çalışmalarıma yansıtamıyorum...Yansıtınca birlikte tırsarız.... :p ben bile kayanın altına eğilip bakamadım , hesab et...Teşekkür ettim Efoja'm....

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel çalışma yosa görseliği güzel kullanmışsın emegine sağlık...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Flood için özür dilerim ancak;

Çalışmanın yapım aşamalarının basitçe gösterildiği, 7 karelik bir sunum hazırladım (fikir vermesi açısından) ve yönetimden bunu ilk sayfaya eklemesini rica ettim...Saolsunlar eklediler...Yönetime teşekkürler ,herkeze iyi seyirler...