Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamın biri 9 uncu katta oturuyor, sabahları asansöre binip zemin kata inerek işe gidiyor. Akşamları geldiğinde ise 6ıncı kata kadar çıkıp geri kalan 3 katı merdivenle çıkıyormuş, neden?
önceki iki soru kolaydı. erkal sizin sorunuz zor geldi işin açıkçası kafam karıştı hangisidoğru cevap anlayamadım. bu arada ben nesli çanakkale den aranıza katıldım herkese merhaba
önceki iki soru kolaydı. erkal sizin sorunuz zor geldi işin açıkçası kafam karıştı hangisidoğru cevap anlayamadım. bu arada ben nesli çanakkale den aranıza katıldım herkese merhaba
Adamın biri 9 uncu katta oturuyor, sabahları asansöre binip zemin kata inerek işe gidiyor. Akşamları geldiğinde ise 6ıncı kata kadar çıkıp geri kalan 3 katı merdivenle çıkıyormuş, neden?
Cevapta hangi sarrafın hırsız olduğunu açıklamak değil ama hırsızı bulma yöntemini açıklıyor. Hırsız herhangi bir sarraf olabilir. Bunun önemi yok. Geçekte böyle bir durum olsa ve anlattığımız yöntemi kullansak 1 tartmada hırsız sarrafı kesinlikle buluruz.