Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hafızanızı Zorlayım Biraz (Sabah Sabah)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
bana bu kelimeden 1 ulke / 1 ulke cumhurbaskani / 1 tasit araci / 1 Tane guNluk isimize yarayan nesne ismi / bulun

RAKAT

nesli17

🌱Yeni Üye🌱
valla bende tebrik ederim berber aklıma gelmemişti

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
adam ve karısı kavga ederler.adam karısını biyere götürüp öldürür ve eve geri döner.polisi arayıp:"karımı kayıp onu bulurmusunz" der..polis adamın karısını bulduğunda karısının cebinde adamın telefon numarasını bulur adamı arar ve : " karını bulduk hemen gel" diyip telefonu kapatır.adam hemen olay yerine gider.polis karısının nasıl kaybolduğunu sorar.adam:"kavga ettik evden çıkıp gitti gerisini ben bilmiyorum der. ama polis kadını kocasının öldürdüğünü anlamıştır..nasıl???

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bugün kahvesine olsun :D
(Ayrıca galiba çözdüm)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
adam ve karısı kavga ederler.adam karısını biyere götürüp öldürür ve eve geri döner.polisi arayıp:"karımı kayıp onu bulurmusunz" der..polis adamın karısını bulduğunda karısının cebinde adamın telefon numarasını bulur adamı arar ve : " karını bulduk hemen gel" diyip telefonu kapatır.adam hemen olay yerine gider.polis karısının nasıl kaybolduğunu sorar.adam:"kavga ettik evden çıkıp gitti gerisini ben bilmiyorum der. ama polis kadını kocasının öldürdüğünü anlamıştır..nasıl???

Çünkü polis karısını nerde bulduğunu söylememiştir, ama adam olay yerini hemen bulmuştur :lol:

Valla bu çok kolaydı be...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Şöyle olmalı, polisler adamı arayıp karını bulduk gel diyorlar ama nerede olduğunu yani yerini söylemiyorlar. Fakat adam hiç birşey sormadan oraya gidiyor. Demekki biliyor karısının kaybolduğu yeri. Daha sağlam bir kanıt olabilirmi kocasının katil olduğuna dair.

(uzun açıkladım yetişemedim :D:D)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir soruda benden..

Dün yarın olsaydı bugün pazar olurdu" diyen bir adam bunu söylediği günden 1 gün sonra söylemiş olsaydı bunu hangi gün söylemiş olurdu?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
1213kiiyr3.gif

ilk baktığınızda kaç kişi görüyorsunuz....biraz bekleyin
şimdi kaç kişi görüyorsunuz...

ne nasıl...:) oluyorbu